مشهد در بزرگداشت شهید نصرالله، صحنه همبستگی با جبهه مقاومت شد اهدای ۱۴۹ دستگاه انواع خودروی خدمات شهری به ارزش یک همت به شهرداری‌های خراسان رضوی گلایه همسایه‌های موقوفه بی‌بی بیگم در بولوار توس مشهد | زندگی در همسایگی مرگ نگاهی به پیشینه مزرعه‌ای قدیمی در مشهد که امروزه به بوستانی بزرگ تبدیل شده است | چشم‌انداز تاریخ ۳۰۰‌ساله «گلشور» سرپرست اداره کل حوزه شهردار مشهد مقدس منصوب شد نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: باید تا پایان این دوره شورای شهر، ۲۰۰ اتوبوس دیگر به ناوگان اضافه کنیم جزئیات جدید از چگونگی تا شدن گوشی سه‌تکه سامسونگ! + ویدئو رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: با اقتصاد مقاومتی و کار جهادی می‌توانیم اسنپ‌بک را جبران کنیم + فیلم مشهد بیش از ۵۰ درصد گردشگران خارجی ورودی به کشور را جذب می‌کند توجه شهرداری مشهد به مسائل محیط زیستی در پروژه‌های عمرانی پیگیری جدی پروژه‌های زیارت و گردشگری خراسان رضوی با حمایت مجلس و دولت استقرار ۷۰ تیم راهور در معابر حادثه‌خیز مشهد | توصیه پلیس: والدین از توقف غیرضروری روبه‌روی مدارس پرهیز کنند ترافیک پرحجم و سنگین در خیابان‌های شهر مشهد در پنجمین روز از مهرماه ۱۴۰۴ هوای مشهد تا اواسط هفته آینده گرم می‌شود (۴مهر ۱۴۰۴) واگذاری بیش از ۱۷ ملک جدید شهرداری مشهد در مزایده عمومی حضور رئیس و جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر مشهد در مراسم «مهمانی لاله‌ها» رئیس سازمان برنامه و بودجه: توسعه متروی مشهد، اولویت دولت برای رفاه عمومی و کاهش آلودگی هواست + فیلم نتیجه و ویدئو والیبال ایران و چک | رویایی که کامل نشد (۳ مهر ۱۴۰۴) + فیلم «ایمان فرهمندی» رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر مشهد مقدس شد رئیس شورای عالی استان‌ها: مشهدالرضا(ع) ارزان‌ترین، باکیفیت‌ترین و بهترین حمل‌ونقل عمومی کشور را دارد
سرخط خبرها

حسامی: مشهدمقدس دارای ظرفیت بالایی برای سرمایه‌گذاری مشترک با بانک‌هاست

  • کد خبر: ۳۵۶۲۶۰
  • ۱۳ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۱
حسامی: مشهدمقدس دارای ظرفیت بالایی برای سرمایه‌گذاری مشترک با بانک‌هاست
عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد گفت: مشهد به‌عنوان شهری زیارتی و بین‌المللی با حضور سالانه ۳۰ میلیون زائر، ظرفیت بسیار بالایی برای سرمایه‌گذاری مشترک با بانک‌ها دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین حسامی در نشست مشترک شهرداری مشهد و بانک اقتصاد نوین اظهار کرد: مشهد سالانه میزبان حدود ۳۰ میلیون زائر است که نزدیک به سه میلیون نفر آنان از خارج کشور وارد می‌شوند و این امر فرصت‌های ارزشمندی را برای ارتقای کیفیت خدمات شهری ایجاد کرده است.

وی گفت: مجموعه مدیریت شهری مشهد در طول شبانه‌روز بیش از ۱۵۰۰ خدمت به شهروندان و زائران ارائه می‌دهد و در بودجه سال ۱۴۰۴ تلاش شده است این خدمات به شکلی گسترده‌تر و هوشمندتر ساماندهی شود.

حسامی افزود: بیش از ۱۰۰ فرآیند ویژه شهروندی باید در قالب هوشمندسازی و خدمات غیرحضوری به اجرا درآید. همچنین در بودجه سال ۱۴۰۴ موضوع انتشار اوراق مشارکت پیش‌بینی شده که بخشی از آن عملیاتی شده و امید می‌رود تا پایان سال به فروش برسد.

وی تصریح کرد: ظرفیت بند «ع» در قانون بودجه می‌تواند بخشی از مطالبات ۳۴.۵ همتی شهرداری از دولت را پوشش دهد.

عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد گفت: تأمین مالی پروژه‌ها، زنجیره تأمین کالا‌های اساسی نظیر قیر، سیمان و میلگرد و همچنین موضوعات بیمه‌ای و پرداخت‌های خرد و کیف پول شهروندی از مهم‌ترین زمینه‌های همکاری مشترک است.

وی ادامه داد: ایجاد تنوع در خدمات رفاهی و توسعه بیمه‌های تکمیلی غیرنقدی از دیگر برنامه‌هاست.

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر مشهدمقدس خاطرنشان کرد: شهرداری مشهد در سال جاری ۲۸۳۴ پروژه عمرانی به ارزش ۳۴.۵ همت در دست اجرا دارد که بسیاری از این پروژه‌ها نیازمند تأمین تجهیزات و مصالح از طریق زنجیره تأمین هستند و بانک اقتصاد نوین می‌تواند در این حوزه نقش مؤثری ایفا کند.

حسامی یادآور شد: مدیریت شهری به هیچ عنوان به‌دنبال انحصارگرایی نیست و تجربه نشان داده که انحصار، بهره‌وری خدمات را کاهش می‌دهد، ازاین‌رو همکاری با بانک‌های مختلف از جمله بانک اقتصاد نوین بر پایه رقابت سالم دنبال خواهد شد.

عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد تأکید کرد: در شرایط اقتصادی کنونی، شهرداری ناگزیر است برای تأمین مالی پروژه‌ها از روش‌های نوین همچون تأمین مالی جمعی و پلتفرم‌های جدید بهره گیرد تا بتواند به تعهدات خود در قبال مردم عمل کند.

وی گفت: مشهد ظرفیت بسیار خوبی برای سرمایه‌گذاری مشترک با بانک‌ها دارد و شورای اسلامی شهر نیز آمادگی کامل برای حمایت از طرح‌های نوآورانه و تفاهم‌نامه‌های همکاری را دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->