«مهدی» در میان محبوب‌ترین نام‌های مردانه ایران لغو استاندارد اجباری هتل‌ها سوادآموزی، گامی کهن در مسیری نو دانش آموزان کتاب‌های درسی را از مدرسه تحویل بگیرند پلمب ۲ عمده‌فروشی مرغ در بازار سپاد مشهد (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) یک نماینده مجلس: به حقوق بازنشستگان، کارگران، معلمان و کارکنان دولت توجه نشده است توصیه‌های یک فیزیوتراپیست برای خرید کیف و کفش دانش‌آموزان اگر بدهی‌های تأمین اجتماعی به موقع پرداخت می‌شد، امروز بازنشستگان نیازی به نگرانی بابت معوقات نداشتند هشدار به فروشندگان دارو‌های سقط در فضای مجازی بهروزآذر: قرارگاه پیشگیری از خودکشی تشکیل می‌شود | لزوم بررسی علل خودکشی رزیدنت‌ها زمان انتخاب واحد تکمیلی دانشگاه آزاد اعلام شد + جدول زمان بندی شناسایی و توقیف بیش از ۱۲۰۰ خودروی مسروقه و تحت تعقیب در یک ماه پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۷ شهریور ۱۴۰۴) | وزش باد و خیزش گردوخاک در استان ادامه دارد افزایش طلاق زوج‌های سالمند خراسان‌رضوی | جدایی خاکستری در عصر سالمندی وزیر آموزش و پرورش: همزمان با شروع سال تحصیلی ۲۴۰۰ پروژه افتتاح می‌شود مردان نابارور؛ قربانیان خاموش یک درد پنهان طرح بازگشت کودکان بازمانده از تحصیل در خانواده‌های زن سرپرست + جزئیات آخرین مهلت انتخاب رشته کنکور، فردا (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) + تاریخ اعلام نتایج نهایی صالحی امیری: باید اسناد فرهنگی میان ایران و آذربایجان را عملیاتی کنیم رئیس کمیسیون آموزش مجلس: کیفیت دانشگاه‌ها خوب نیست اما تقویتش می‌کنیم لاله‌های در خون خفته میدان ژاله | بازخوانی واقعه ۱۷ شهریور ۱۳۵۷ چند نکته مهم درمورد انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ + تعداد داوطلبان | فرصت ویرایش انتخاب‌ها محدود است نیاز فوری انتقال خون خراسان رضوی به گروه‌های خونی A و AB مثبت و O منفی تشدید نظارت‌ها بر تجهیزات بازی مهدکودک‌های خراسان رضوی آیا قرص‌های جلبک واقعاً لاغر می‌کنند؟ | چه کسانی نباید آنها را مصرف کنند؟ وضعیت بحرانی سدهای حیاتی مشهد | پر شدگی سد‌ها به کمتر از ۱۵ درصد رسید عوارض خطرناک و کُشنده مصرف زیاد گوشت قرمز | چقدر باید گوشت قرمز مصرف کنیم؟ با ۷ پروتکل ساده جلوی سرماخوردگی و آنفلوآنزا را بگیرید | ویروس‌های پاییزی را چطور تشخیص دهیم؟ تأکید نماینده مجلس بر احیای دریاچه ارومیه
سرخط خبرها

یک خوردنیِ شیرین با ارزش غذایی فراوان

  • کد خبر: ۳۵۶۹۶۸
  • ۱۷ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۸
یک خوردنیِ شیرین با ارزش غذایی فراوان
عسل، غذایی است که توسط زنبور‌ها و برای زنبور‌ها تهیه می‌شود، اما بسیاری از مردم نیز از آن لذت می‌برند و هزاران سال است که به خاطر طعم شیرینش، خوردنیِ محبوب انسان‌هاست.

به گزارش شهرآرانیوز، عسل طبیعی سرشار از آنتی‌اکسیدان، آنزیم‌های مفید و مواد مغذی است که به تقویت سیستم ایمنی، بهبود هضم و محافظت از سلول‌ها کمک می‌کند.

عسل را می‌توان به روش‌های مختلفی برداشت و فرآوری کرد.

دولت ایالات متحده تعریف رسمی از عسل خام ندارد، اما «هیئت ملی عسلِ» آمریکا می‌گوید به طور کلی عسل خام، عسلی است که حرارت ندیده است.

خوردن عسل خام بی‌خطر است، اگرچه کودکان زیر یک سال باید از مصرف همه انواع عسل اجتناب کنند.

برخی از انواع عسل نیز ممکن است فیلتر نشده باشند.

عسل فیلتر نشده یعنی عسلی که بعد از برداشت، از صافی‌های ریز صنعتی عبور داده نشده است. در عسل فیلترشده (کارخانه‌ای)، ذرات ریز موم، گرده گل و گاهی تکه‌های خیلی کوچک زنبور از عسل جدا می‌شوند تا ظاهری شفاف و یکنواخت داشته باشد.

اما در عسل فیلترنشده، این مواد طبیعی باقی می‌مانند و به همین دلیل ممکن است کدرتر باشد یا ذرات ریز در آن دیده شوند ولی قابل خوردن و البته سالم‌تر است.

در واقع عسل فیلترنشده طبیعی‌تر است و مواد مغذی مثل گرده گل و آنزیم‌ها را بیشتر حفظ می‌کند.

همچنین مکان‌هایی که عسل تولید می‌کنند معمولاً قبل از فروش، آن را فرآوری یا پاستوریزه می‌کنند. این بدان معناست که آن را در دمای بالا گرم می‌کنند تا سلول‌های مخمر را از بین ببرند.

عسل پاستوریزه، عسلی است که برای افزایش ماندگاری و جلوگیری از شکرک زدن، در دمای بالا حرارت داده می‌شود.
این کار باعث می‌شود عسل شفاف‌تر و روان‌تر باشد، اما در عین حال بخشی از آنزیم‌ها، آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد مفید طبیعی عسل از بین می‌رود.

یعنی ارزش غذایی عسل پاستوریزه کمتر از عسل خام یا فیلترنشده است. با این حال عسل طبیعی حتی وقتی فرآوری می‌شود نیز همچنان مواد مغذی و آنتی‌اکسیدان‌های خود را حفظ می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->