ثبت‌نام پنجمین دوره کاروان حج تمتع اساتید دانشگاه آغاز شد | شرایط اختصاصی کاروان اساتید اولین جشنواره قرآنی «حفظ و مفاهیم قرآن کریم» برگزار می‌شود عمل نکردن به استخاره چه حکمی دارد؟ تسهیل خرید خانواده‌های شهدا و ایثارگران با اجرای سراسری «دیباکارت» جنگ ۱۲ روزه روحیه مقاومت ملت ایران را تقویت کرد انتشار مجموعه روایت‌ها و تجربیات زیسته سردار علیرضا افشار رقابت ۱۲ مؤذن برتر کشور در چهل و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم تجسس و بدگمانی، آفت خانواده | درباره یک صفت اخلاقی ویرانگر حقوق مؤمن بر مؤمن در نگاه امام‌رضا(ع) | از دوستی دل تا یاری در میدان عمل آیت‌الله علم‌الهدی: اساتید در رشد و ترویج نقد سازنده و گفت‌وگوی آزاد نقش مؤثر دارند | هزینه‌کردن «دین» برای حفظ انسجام، اشتباه بزرگی است تجلیل از ۳۷۷ امام‌جماعت مشهد در طرح «تکریم ائمه جماعت» تقدیر رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، از مواضع نخست‌وزیر اسپانیا درخصوص لزوم رسیدگی به جنایات در غزه اعلام نتایج آزمون سمت‌های ارتقایی حج تمتع ۱۴۰۵ تا پایان هفته جاری بیش از نیمی از متقاضیان حج تمتع ۱۴۰۵ بانوان هستند ضریح جدید حرم حضرت عبدالعظیم(ع)، طرحی از استاد فقید فرشچیان، به‌زودی رونمایی می‌شود افزایش سطح نظارت سعودی‌ها بر فعالیت مجازی زائران رونق بازار هنر جانبازان و معلولان در جشنواره «همام» | ۸۰ درصد آثار دوره گذشته به فروش رسید آغاز یک حرکت هنری مبارک در نماز جمعه تهران کتاب «مناظرات امام رضا علیه السلام، با ارباب مذاهب» روانه بازار نشر شد
سرخط خبرها

رونمایی از ۱۰ کتاب وحدت‌بخش در کنفرانس وحدت اسلامی

  • کد خبر: ۳۵۷۰۲۶
  • ۱۷ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۳
رونمایی از ۱۰ کتاب وحدت‌بخش در کنفرانس وحدت اسلامی
۱۰ عنوان کتاب پژوهشکده مطالعات تقریبی همزمان با آیین افتتاحیه سی و نهمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی رونمایی شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ جدیدترین کتاب‌های پژوهشکده مطالعات تقریبی در حوزه وحدت مسلمانان با حضور رئیس‌جمهور و همزمان با آیین افتتاحیه سی و نهمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی رونمایی شد.

 این آثار همزمان با آغاز به کار سی و نهمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی با سخنرانی مسعود پزشکیان در سالن اجلاس سران کشور‌های اسلامی رونمایی شد.

محمد (ص) پیامبر رحمت و امت؛ پیوند بنیادین اخلاق نبوی و ساختار‌های تمدنی و امت سازی نوشته محسن مدنی نژاد، امام علی (ع) و وحدت اسلامی؛ بررسی وحدت در سیره و سخن امام علی نوشته محمدعلی مشایخی پور، درآمدی بر جریان شناسی مذهبی تونس به قلم خلیل عالمی، درآمدی بر جریان شناسی مذهبی عراق نوشته شده مصطفی اسکندری و چکیده مقالات سی و نهمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی از جمله این کتاب‌ها بود.

التعامل مع قرآن الکریم فی الفقه الاسلامی نوشته علی زنگنه، مکانة اهل بیت عند اهل السنة به قلم آیت الله سید کاظم مصطفوی، فقه ذوی الاحتیاجات الخاصة المعاصر نوشته محسن مدنی نژاد، علاقة العترة مع الصحابه؛ حقیقة‌ام خرافه به قلم شوقی شالباف و جامع الاحکام نوشته شیخ حسن عالمی سه عنوان دیگر کتاب‌هایی بود که در افتتاحیه این کنفرانس رونمایی شد.

امسال سی و نهمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی مصادف با هزار و پانصدمین سال ولادت پیامبر اعظم (ص) است و شعار آن «پیامبر رحمت و امت اسلامی» است.

بیش از ۸۰ نفر از علمای برجسته در سطح مشاوران روسای جمهور و مفتیان اعظم، معاونان و روسای سازمان‌های بزرگ اسلامی، روسای احزاب اسلامی و نخست وزیران اسبق کشور‌های اسلامی نیز مهمانان بین‌المللی کنفرانس سی و نهم هستند.

همزمان با برگزاری کنفرانس وحدت به صورت حضوری، وبینار‌هایی با سخنرانی اندیشمندان داخلی و خارجی درحال برگزاری است که این وبینار‌ها به صورت زنده از پایگاه اطلاع رسانی سی و نهمین کنفرانس وحدت پخش می‌شود.

مقالات ارائه شده در این کنفرانس که مصادف با هزار و پانصدمین سالروز میلاد پیامبر اعظم (ص) است، شامل موضوع‌هایی همچون مفهوم وحدت امت اسلامی در آموزه‌های پیامبر اکرم (ص)، پیامبر رحمت و شکل گیری امت واحده اسلامی، هویت امت اسلامی و چالش‌های اتحاد امت در دوران معاصر، جایگاه علمای جهان اسلام و نهاد‌های دینی در استمرار هویت و اتحاد امت اسلامی، نقش اتحاد امت اسلامی در تقویت اقتصاد مقاومتی و همکاری‌های اقتصادی، آموزه‌های پیامبر رحمت در تضمین صلح، امنیت، اقتدار و عزت امت اسلامی، سیاست و حکمرانی در امت اسلامی، جنگ و صلح در سیره پیامبر و مقاومت در مقابل دشمنان در سیره پیامبر است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->