سن ابتلا به سکته مغزی در ایران حدود ۱۰ سال پایین‌تر از میانگین جهانی است احتمال وقوع سیلاب در شمال کشور | امدادگران هلال احمر به وضعیت آماده‌باش درآمدند گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا شرکت آموزشی پایا تدبیر امید رادمان بیش از دو میلیون نفر-ساعت آموزش برگزار کرد ناکارآمدی در ساختار هزینه‌ها و ضرورت تجمیع منابع بیمه‌ای ۵ درصد اعتبارات بیمه‌های پایه به پیشگیری اختصاص یافت کانون‌های بیابانی خراسان رضوی یکی از منشأ‌های اصلی آلودگی هوا | مهار قطره‌چکانی بیابان‌زدایی روایت نسلی که نشان داده‌اند برای آنچه دوست دارند، از همه تعلقاتشان می‌گذرند | حکایت من و وطن دستگیری شبانه باند موبایل‌قاپی | با دستگیری متهمان؛ قول مردانه پلیس مشهد ۳ ساعته عملی شد ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت ماجرای تیراندازی در اطراف دانشگاه سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تأمین ۳.۵ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا تا نیمه اول آبان‌ماه

  • کد خبر: ۳۵۹۳۳۹
  • ۲۷ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۲
تأمین ۳.۵ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا تا نیمه اول آبان‌ماه
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان این‌که تمامی محموله‌های واکسن آنفلوانزا، شامل وارداتی و تولید داخل، تا پایان مهرماه تأمین می‌شوند، گفت: زمان طلایی تزریق واکسن آنفلوآنزا معمولاً از شهریور تا نیمه آبان است؛ بنابراین مردم نگران زمان تزریق نباشند.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی پیرصالحی درباره زمان تزریق و توزیع واکسن آنفلوانزا بیان کرد: زمان طلایی تزریق واکسن آنفلوآنزا معمولاً از شهریور تا نیمه آبان است؛ بنابراین مردم نگران زمان تزریق نباشند، چرا که واکسن‌ها در همین بازه زمانی تأمین و در داروخانه‌ها توزیع می‌شوند. بخشی از واکسن‌های آنفلوآنزا نیز در اختیار معاونت بهداشتی قرار می‌گیرد.

وی افزود: تمامی محموله‌ها، چه وارداتی و چه تولید داخل، تا پایان مهرماه و نیمه اول آبان‌ماه تأمین می‌شوند. از نیمه اول آبان‌ماه هم توزیع واکسن در داروخانه‌ها گسترده‌تر خواهد شد. در حوزه معاونت بهداشتی نیز در مهرماه تحویل محموله‌ها انجام می‌شود.

رئیس سازمان غذا و دارو تصریح کرد: مجموع مجوز‌های صادر شده برای واردات، برای حدود ۳.۵ میلیون دوز واکسن آنفلوآنزا است که در چند محموله وارد می‌شوند. تاکنون دو محموله وارد شده که هرکدام حدود یک میلیون دوز بوده است. باقی محموله‌ها هم تا پایان مهرماه وارد کشور خواهند شد.

پیرصالحی درباره علت افزایش قیمت واکسن آنفلوانزا در سال جاری نیز توضیح داد: به دلیل اینکه ارز ترجیحی به دارو‌های حیاتی‌تر اختصاص یافته، واکسن وارداتی امسال با ارز آزاد تأمین می‌شود و همین موضوع باعث افزایش قیمت واکسن در بازار شده است. واکسن داخلی نیز از نسل جدید واکسن‌های آنفلوآنزا و یک فرآورده نوترکیب است. این نوع واکسن در دنیا جزو واکسن‌های گران‌قیمت محسوب می‌شود. اصلاح قیمت آن هم بر اساس قیمت‌های مرجع جهانی انجام شده است.

وی اظهار کرد: با این حال، قیمت فعلی در بازار برای کسانی که نیاز به واکسن دارند، چندان غیرقابل‌تحمل نیست و اکثر مردم می‌توانند آن را تهیه کنند. 

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: به دلیل این‌که واکسن با ارز آزاد وارد می‌شود، هر زمان که شاهد تغییر نرخ ارز آزاد باشیم قیمت واکسن نیز متغیر خواهد بود. در حال حاضر قیمت واکسن‌های وارداتی در حدود ۹۲۰ هزار تومان است و در محموله‌های بعدی بسته به این که نرخ ارز چه مقدار باشد قیمت گذاری انجام خواهد شد. 

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->