تهران درگیر شدیدترین خشکسالی یک قرن اخیر! جزئیات جدید از معافیت فرزندان بازنشستگان از خدمت سربازی اعلام شد شست و شوی دهان، پس از مصرف تمامی اسپری‌های دهانی ضروری است کشف و ضبط ۱۴۴ قلم داروی قاچاق و غیرمجاز خارجی در مشهد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) پویش ملی سلامت دهان و دندان برای دانش‌آموزان آغاز شد صدای بازنشستگان باید در تصمیم‌سازی‌های کشور شنیده شود | پرداخت بدهی بیمه ملت و بیمه تکمیلی آغاز شد (۱۹ مهرماه ۱۴۰۴) کشف ۸ تن انواع موادمخدر در خراسان رضوی در نیمه نخست سال ۱۴۰۴ فلسفیدن در باب چرایی بوق! کاهش ۲۰ درصدی تلفات رانندگی در مشهد طی نیمه نخست سال ۱۴۰۴ جان باختن ۲۸ نفر در مکزیک در پی بارش شدید باران صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد در برخی نقاط استان (۱۹ مهر ۱۴۰۴) دستگیری شکارچیان آهو قبل از شکار در سمنان (۱۹ مهر ۱۴۰۴) ثبت‌نام کارشناسی‌ارشد ناپیوسته دانشگاه پیام‌نور آغاز شد + جزئیات روند نزولی ولادت‌ها در خراسان رضوی ادامه دارد خروج موفقیت‌آمیز جنین مومیایی‌شده پس از ۳۵ سال از بدن مادر ۷۱ساله در مشهد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۹ مهر ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها تا اواسط هفته، نفس عمیق نکشند  اهدای اعضای بانوی مرگ مغزی در مشهد، به ۵ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۹ مهر ۱۴۰۴) وضعیت شیر خشک در بازدید خبرنگار شهرآرا از داروخانه های مشهد | وضعیت عادی شیرخشک‌های معمولی مشارکت ۶۱ درصدی خانم‌ها در آزمون مشاوران خانواده قوه قضائیه | نتایج آزمون در نیمه اول آذر ۱۴۰۴ اعلام می‌شود دفاع سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی از پیش دبستانی اجباری | الگوی «۳-۳-۵-۱» بهتر از «۳-۳-۶» سامانه «سو» مسیر مطالبه‌گری مردمی را شفاف، امن و قابل‌پیگیری می‌کند | ۸۶ درصد گزارش‌های مردمی در یک سال اخیر به نتیجه رسیده است توضیحات نماینده مجلس درباره کاهش سن بازنشستگی مادران شاغل توضیحاتی درباره پرداخت مطالبات تأمین اجتماعی از سوی دولت (۱۹ مهرماه ۱۴۰۴) ایجاد مزاحمت و  درخواست‌های نامشروع  با گرفتن عکس‌های خصوصی | دستگیری عمه خانم آموزش و پرورش شایعات کمبود کتب درسی را تکذیب کرد | تحویل همه سفارشات ثبت شده در سایت پیگیری آموزش و پرورش برای اجباری‌کردن پیش‌دبستانی ۲ | دریافت ابلاغیه شهریه به معنی مجوز فعالیت مرکز است تنها ۱۵ درصد دانشجویان از طریق کنکور وارد دانشگاه می‌شوند سامانه «سو» زبان مردم در بیان دغدغه‌ها و دیده‌بان رفع مشکلات شهری است ظرفیت ۲ برابری کاروان عمره دانشگاهیان در سال ۱۴۰۴ | مهلت ثبت‌نام فردا (یکشنبه، ۲۰ مهر) به پایان می‌رسد
سرخط خبرها

چرا پول بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی واریز نمی‌شود؟

  • کد خبر: ۳۵۹۶۲۲
  • ۲۹ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۸
چرا پول بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی واریز نمی‌شود؟
رئیس کمیته بیمه و درمان کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی گفت: دولت قرار است ۷۰ همت اوراق بهادار به تامین اجتماعی بدهد که این صندوق بدهی خود را با مراکز درمانی طرف قرارداد تسویه نماید، اما هنوز پولی به دست سازمان نرسیده و در نتیجه مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد پرداخت نشده است؛ پول بیمه تکمیلی هم به حساب بیمه‌گذار واریز نشده است.

به گزارش شهرآرانیوز،«احمد پنجکی» وضعیت درمانی و معیشتی بازنشستگان کارگری را «بحرانی» توصیف کرد و به ایلنا گفت: بازنشستگان این روز‌ها بیشتر از همیشه نیازمند وام و کمک‌های معیشتی هستند و بیش از همیشه برای دریافت وام مراجعه می‌کنند.

او در ارتباط با وام‌های پرداختی به بازنشستگان تامین اجتماعی گفت: ۲۵ شهریور برای مشمولانی که ثبت نام کرده و واجد شرایط بوده‌اند، پیامک می‌آید و بعد از واریز حقوق‌ها، وام‌های این گروه از بازنشستگان واریز می‌شود. احتمالاً ماه آینده دوباره سامانه ثبت نام وام باز می‌شود؛ تا کنون در کل کشور به ۳۵ هزار بازنشسته وام ضروری داده‌اند که بدون تردید این رقم، چندان مطلوب نیست. 

این فعال صنفی بازنشستگان افزود: البته ظاهراً این وسط تعدادی از ظرفیت‌های وام بازنشستگان تامین اجتماعی حیف و میل شده که ما به شدت به این موضوع اعتراض کردیم؛ برخی سهمیه‌ها دست نمایندگان مجلس افتاده! فعلاً با اعتراضات ما سهمیه‌های وام بازنشستگان کم نشده. 

پنجکی با تاکید بر اینکه «بازنشستگان کارگری با دارو و درمان گرفتاری‌های جدی دارند و بیش از ۸۰ یا ۹۰ درصد بازنشستگان، وام ضروری را برای خرج دوا و درمان می‌خواهند» ادامه داد: بازنشسته می‌خواهد عمل کند یا قلبش مشکل دارد یا اینکه برای خود یا اعضای خانواده به دارو‌های گران نیاز دارد و مجبور می‌شود وام بگیرد.

مشکلات بازنشستگان کارگری در استفاده از بیمه تکمیلی | وضع درمان خوب نیست

رئیس کمیته بیمه و درمان کانون عالی بازنشستگان در ادامه گفت: بازنشستگان با بیماری سرطان به ما مراجعه می‌کنند و می‌گویند توان درمان نداریم؛ هزینه دارو‌ها و شیمی درمانی سرطان خیلی بالاست و گاهی ما به یک بازنشسته دو یا سه بار وام می‌دهیم فقط برای اینکه بتواند بخشی از هزینه‌های دارو و درمان بیماری‌های خاص را تامین کند که بازهم نمی‌تواند و گاهی مجبور می‌شود سرمایه یک عمر کارگری و زحمت را بفروشد و خرج درمان کند. 

پنجکی در پاسخ به این سوال که «مگر با بیمه تکمیلی هزینه‌های دارو درمان بیماری‌های خاص پوشش داده نمی‌شود» می‌گوید: از ابتدای سال هنوز مطالبات بیمه تکمیلی پرداخت نشده؛ در واقع از اسفندماه، پول بیمه تکمیلی از حساب بازنشستگان کسر شده، اما هنوز سازمان پول بیمه تکمیلی را نداده است؛ بیمه‌گذار شش ماه از تامین اجتماعی طلبکار است. 

 به گفته این فعال صنفی، دولت قرار است ۷۰ همت اوراق بهادار به تامین اجتماعی بدهد که این صندوق بدهی خود را با مراکز درمانی طرف قرارداد تسویه نماید، اما هنوز پولی به دست سازمان نرسیده و در نتیجه مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد پرداخت نشده است؛ پول بیمه تکمیلی هم به حساب بیمه‌گذار واریز نشده است.

 «در حال حاضر عملاً بازنشستگان نمی‌توانند از خدمات بیمه تکمیلی استفاده کنند، چون بسیاری از درمانگاه‌ها و مراکز درمانی به دلیل بدعهدی و نگرفتن مطالبات، قرارداد خود با بیمه تکمیلی را لغو کرده‌اند»؛ پنجکی با بیان این مطلب افزود: بازنشستگان گرفتار شده‌اند و برای درمان به هر دری می‌زنند؛ ماشین و خانه می‌فروشند، وام می‌گیرند، قرض می‌کنند تا بتوانند خرج دوا و درمان کنند؛ بیشتر وام‌هایی که بازنشستگان کارگری می‌گیرند بابت همین درمان است. 

عضو هیئت مدیره کانون عالی بازنشستگان کارگری تاکید می‌کند: شش ماه است که مبالغ بیمه عمر و بیمه تکمیلی از حساب بازنشستگان کسر شده، اما به حساب بیمه‌گذار پرداخت نشده. اکثر درمانگاه‌ها و بیمارستان‌ها لغو قرارداد کرده‌اند و خسارت‌های درمانی بازنشستگان نیز از فروردین پرداخت نشده؛ بازنشسته از جیب خالی بابت درمان هزینه کرده به این امید که خسارت را از بیمه تکمیلی بگیرد، اما بعد از فروردین این صورت‌حساب‌ها پرداخت نشده و توجه داشته باشید این در حالیست که بازنشسته هر ماه بابت بیمه تکمیلی پول می‌پردازد. 

این فعال صنفی بازنشستگان در پایان تصریح کرد: بازنشستگان تامین اجتماعی در بخش درمان مشکلات جدی دارند؛ بازنشسته چهار ماه است عمل جراحی کرده، اما هنوز بیمه تکمیلی پولش را نداده؛ بازنشستگان درگیر مشکلات معیشتی هستند و تحمل این شرایط برایشان دشوار است؛ باید اوضاع تغییر کند.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->