عوارض مصرف خودسرانه آنتی‌بیوتیک که از آن‌ها بی‌خبرید  چند تمرین ساده برای تقویت ریه‌ها در هوای سرد موارد ابتلای تب دنگی در هرمزگان به ۷۰ نفر رسید (۲۴ مهر ۱۴۰۴) دادسرای جرائم پزشکی درباره تزریق بوتاکس در آرایشگاه‌ها هشدار داد جای پای حضرت زینب (س) در مصر: مسجدی که میزبان کاروان اسرای کربلا بود اعترافات تکان‌دهنده مردی که جسد دختر جوانش را خاکستر کرد! اخراج کادر خاطی مدرسه در پی انتشار فیلم تنبیه بدنی یک دانش‌آموز اجرای پروسه جذب اعضای هیأت علمی از آبان تا بهمن ۱۴۰۴ ارائه خدمات چشم‌پزشکی و عینک رایگان به سالمندان خراسان رضوی| ۸۰ درصد موارد نابینایی، قابلیت پیشگیری دارند پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته ۱۴۰۳ تا پایان سال تسویه می‎شود مشهد فردا (پنجشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۴) تعطیل نیست حفظ سلامت چشم و اصلاح اختلالات بینایی با انتخاب درست عینک | زندگی را واضح ببینید پیش‌فروش بلیت قطار‌های آبان ماه از روز شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴ توسعه صنایع دستی خراسان رضوی باید مبتنی بر توزیع و عرضه باشد بیش از نیمی از تالاب هورالعظیم کاملا خشک شده است وضعیت تأمین مرغ و تخم مرغ در خراسان رضوی مطلوب است وکیل خانواده خالقی: پدر مرحوم «امیرمحمد خالقی» از حق قصاص گذشت نکردند آموزش چند حرکت ورزشی ساده برای تمرین در خانه همه چیز در مورد لوزه سوم در کودکان شینا انصاری: اگر سازمان برنامه و بودجه اعتباری برای احیای دریاچه ارومیه در نظر دارد، اعلام کند اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی مشهدی به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۳ مهر ۱۴۰۴) چکاپ خودرو، راهی برای کاهش آلودگی هوا دست‌های تمیز | پویش جهانی «شستن دست‌» برای ارتقای سلامت و ایمنی بدن مشهد، مقصد اول گردشگران خارجی | ورود حدود ۳.۵ میلیون گردشگر به کشور در نیمه اول سال ۱۴۰۴ + فیلم تشکیل پرونده قضایی برای مدیر یک مدرسه در قزوین به دلیل تنبیه بدنی دانش‌آموز خراسان رضوی، در صدر حوادث جاده‌ای | ثبت ماهانه ۸۰ نفر فوتی در جاده‌های استان پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۳ مهر ۱۴۰۴) | از امروز مشهد سرد می‌شود کشف بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در مشهد از ابتدای مهر ۱۴۰۴ انتقاد نماینده مجلس به آموزش و پرورش | چرا از معلولان در وزارت استفاده نمی‌شود؟
سرخط خبرها

بیماران مبتلا به فشار خون به این غذا‌ها لب نزنند

  • کد خبر: ۳۶۱۰۶۲
  • ۰۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۵
بیماران مبتلا به فشار خون به این غذا‌ها لب نزنند
بیماران فشار خون بالا چه چیز‌هایی را نباید در وعده‌های غذایی خود مصرف کنند؟

به گزارش شهرآرانیوز، امروزه میلیون‌ها نفر در سراسر جهان از فشار خون بالا رنج می‌برند و رژیم غذایی یکی از مهم‌ترین عوامل مؤثر بر این بیماری‌ها و جلوگیری از بدتر شدن علائم آنهاست.

روبرتو یانو، متخصص قلب و عروق مشهور، در مصاحبه‌ای با روزنامه Terra گفت: «یکی از مهم‌ترین عواملی که علائم فشار خون بالا را تشدید می‌کند، غذا‌های ناسالم و فرآوری شده است. بنابراین، بیماران مبتلا به بیماری قلبی و فشار خون بالا باید از خوردن سوسیس، سالامی، سوپ‌های فوری، فست فود، سس کچاپ، سس سویا، پنیر پارمزان و چدار و همچنین نخود فرنگی، ذرت کنسرو شده و چیپس سیب‌زمینی سرخ کرده خودداری کنند. همه این غذا‌ها حاوی مقادیر زیادی سدیم هستند که منجر به افزایش فشار خون می‌شود.»

این پزشک همچنین توضیح داد که برای بیماران مبتلا به فشار خون بالا مفید است که از مصرف نوشابه، آبمیوه‌های شیرین، قهوه، نوشیدنی‌های کافئین‌دار و نوشیدنی‌های انرژی‌زا خودداری کنند، زیرا این مواد بر سلامت قلب و فشار خون تأثیر منفی می‌گذارند.

این پزشک بر اهمیت پیروی از یک رژیم غذایی متعادل برای حفظ سلامت قلب و عروق تأکید کرد و گفت: «نه تنها تهیه یک منوی روزانه و جایگزینی محصولات مضر با جایگزین‌های سالم، بلکه پایبندی به یک برنامه روزانه متعادل و مراجعه منظم به پزشک برای نظارت بر پیشرفت فشار خون بالا نیز مهم است.»

کارشناسان سلامت به بیماران مبتلا به کلسترول و فشار خون بالا در مورد پرخوری غذا‌های سرخ‌شده یا چرب هشدار می‌دهند، زیرا این غذا‌ها خطر تصلب شرایین و حمله قلبی را افزایش می‌دهند. این متخصصان توصیه می‌کنند که تا حد امکان مصرف نمک را کاهش داده و مصرف گوشت قرمز و غذا‌های غنی از کربوهیدرات را محدود کنید، زیرا این غذا‌ها تأثیر مستقیمی بر فشار خون و سلامت قلب دارند.

منبع: سلامت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->