سید عمار حکیم با تولیت آستان قدس رضوی دیدار کرد دیدار تولیت آستان قدس رضوی با خانواده شهدای اقتدار (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) مشهد، میزبان سی‌ودومین جشنواره فرهنگی‌هنری قرآن و عترت دانشجویی امروز نیازمند به فقه حکمرانی هستیم ورود وقف به حوزه دفاعی کشور یادواره شهدای کارمند در هفته دفاع مقدس برگزار می‌شود تشرف یک‌هزار زائر ایرانی به حج عمره از ابتدای مهرماه ۱۴۰۴ لزوم توجه به محتوای اثرگذار حوزه دفاع مقدس و مقاومت در آموزش و پرورش بازگشت به آموزه‌های پیامبراسلام(ص) و امام‌رضا(ع)، راه برون‌رفت از بحران‌های امروز است همزمان با هفته وحدت جلد سوم مجموعه «۳۶۶ روز با پیامبر عزیزمان» منتشر می‌شود موضوعات مرتبط با مسجد در قوانین برنامه هفتم توسعه دیده نشده است آغازبه‌کار دهمین نمایشگاه کتب حوزوی و معارف اسلامی با حضور ۱۷۰ ناشر در مشهد ایوان مقصوره مسجد گوهرشاد میزبان برگزاری محافل قرانی در هفته وحدت چگونه کلام، باور و رفتار می‌سازد؟ همه؛ زیر پرچم اسلام | نگاهی به وحدت اسلامی از منظر سخنان و سیره علمای شیعه ثبت بزرگ‌ترین موقوفه کشور در مشهد سرمایه‌گذاری ۵۹۵ میلیارد تومانی موقوفات خراسان رضوی در پروژه‌های اقتصادی لزوم توجه به نیاز‌های نسل جوان در جشنواره‌های رضوی برگزاری جشن‌های وحدت در ۴ نقطه مشهد هم‌زمان با میلاد پیامبر اعظم(ص) + جزئیات ماه سرخ و نماز آیات برای طولانی‌ترین ماه‌گرفتگی قرن در حرم مطهر امام رضا(ع) + جزئیات
سرخط خبرها

مراسم عزاداری محرم با رعایت پروتکل‌ها در حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود

  • کد خبر: ۳۶۳۸۵
  • ۰۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۴
مراسم عزاداری محرم با رعایت پروتکل‌ها در حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود
تولیت آستان قدس رضوی با تأکید بر اینکه ایجاد دوگانگی میان «عزاداری و سلامت» خطاست، گفت: مراسم عزاداری محرم با رعایت دقیق و کامل پروتکل‌های بهداشتی در صحن‌های حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد مروی در جلسه شورای معاونین آستان قدس رضوی که در تالار ولایت حرم مطهر رضوی برگزار شد، با اشاره به نزدیک بودن ایام محرم و صفر، اظهار کرد: متأسفانه امروز عده‌ای چه در خارج از کشور و چه در داخل به دنبال ایجاد دوگانگی میان «عزاداری و سلامت» هستند که امر بسیار خطایی است.


وی با بیان اینکه موضع آقای رئیس‌جمهور در خصوص برگزاری مراسم عزاداری با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، بسیار خوب بود، تصریح کرد: آنچه ما از فرمایشات و تدابیر مقام معظم رهبری می‌توانیم استنباط کنیم، این است که عزاداری نباید تعطیل شود، اما باید سعی کنیم با ابتکارات و ابداعاتی ضمن رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی فضای عزاداری در کشور ایجاد شود.


وی با بیان اینکه شور حسینی قرن‌هاست که تعطیل نشده، اما با فراز و نشیب‌هایی روبه‌رو بوده است، اظهار کرد: حتی در دورانی که رژیم رضاخان با فشار بر مردم، مانع از برگزاری مجالس و مراسم عزاداری محرم می‌شد، بازهم مردم مجالس عزای سیدالشهدا (ع) را برپا می‎کردند؛ اکنون نیز نباید عزاداری‌ها تعطیل شود منتهی باید با توجه به اقتضاء و شرایط روز ضمن رعایت کامل و دقیق دستورالعمل‌های بهداشتی اقامه شود.


حجت‌الاسلام‌والمسلمین مروی اضافه کرد: همان‌گونه که بین کسب‌وکار، فعالیت اقتصادی و اجتماعی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی دوگانگی وجود ندارد و اکنون بازار، کسب‌وکار و ادارت با رعایت دستورالعمل‌ها در حال فعالیت هستند، در برگزاری مراسم عزاداری و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی نیز دوگانگی وجود ندارد، اما باید با ابتکار، خلاقیت و نوآوری از روش‌هایی استفاده کرد که موارد بهداشتی در عزاداری‌ها به‌طور کامل اجرایی شود.


وی با اشاره به اجرای گروه‌های سرود ویژه ماه مبارک رمضان در سراسر کشور، عنوان کرد: همان‌گونه که در ایام رمضان عده‌ای از نوجوانان و جوانان در قالب گروه‌های سرود در محلات به اجرای برنامه می‌پرداختند، اکنون نیز این قبیل گروه‌ها می‌توانند حال و هوای محرم را به کوچه و محله‌های شهر ببرند و کشور را از نام مبارک اباعبدالله الحسین (ع) معطر سازند.


تولیت آستان قدس رضوی در خصوص ادای نذورات و اطعام مرسوم ماه محرم نیز توضیح داد: به‌صورت سنتی نذر کردن در ماه محرم عموماً با تهیه غذای نذری و اطعام پیوند خورده است؛ اما امسال نذری‌ها باید منطبق با نیاز روز جامعه و رعایت مسائل بهداشتی اجرا شود، مردم نذر‌های خود را به‌جای طبخ غذای گرم، به‌صورت نقدی یا مواد غذایی خشک یا بسته‌های بهداشتی، صرف خانوار‌های آبرومندی کنند که به دلیل شرایط متعاقب از کرونا دچار تنگدستی و مشکلات اقتصادی شده‌اند، قطعاً امام حسین (ع) نیز راضی‌ترند اگر امسال نذورات به شکل دیگری ادا شود، منتهی کار خیر را نباید تعطیل کرد.


حجت‌الاسلام‌والمسلمین مروی در خصوص برگزاری مراسم عزاداری محرم در حرم مطهر نیز گفت: انشالله در صحن‌های متبرکه ضمن رعایت کامل دستورالعمل‌ها، نکات بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی عزاداری برگزار می‌شود و هیچ منافاتی میان سلامت و برگزاری عزاداری با رعایت دستورالعمل‌ها بهداشتی نیست.

منبع: آستان نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->