فیلم صبح اعدام به برنامه هفت رسید چرا تلویزیون سخنرانی حجت‌الاسلام مسعود عالی را قطع کرد؟ ریدلی اسکات در ۸۸ سالگی همچنان پرکار است برگزاری نمایشگاه گروهی نقاشیخط «هفت هنر» در نگارخانه رضوان مشهد تام کروز با شانزدهمین پرش با چتر نجات، رکورد گینس را شکست علیرضا قربانی: فقدان «الهه»، دختر سرزمینمان، داغدارمان کرد ویدئو | گاف جدید شبکه ایران‌اینترنشنال علیه فرزند رهبر انقلاب اقدام دوباره نماوا برای دور زدن قانون درباره انتشار سریال سووشون؛ این‌بار با یوتیوب سیدعلی خامنه‌ایِ خمینی درباره نمایش خانم و آقای پاواروتی | صحنه‌هایی از یک فروپاشی روزمره فیلم‌های سینمایی تلویزیون در روزهای (۱۴، ۱۵ و ۱۶ خرداد ماه ۱۴۰۴) رکوردشکنی سریال «وحشی» در فیلم‌نت علی شادمان با فیلم «تهران کنارت» در راه جشنواره کارلووی واری تابستان فصلی پر از فرصت | نگاهی به برنامه‌های کانون پرورش فکری مشهد در تابستان ۱۴۰۴ شهاب موسوی‌زاده هنرمند نقاش درگذشت برنامه استعدادیابی بین‌المللی «ستاره شو» در راه نمایش خانگی جایزه بهترین فیلم جشنواره رینبو لندن در دستان «ایار» ایرانی
سرخط خبرها

اعلام پروتکل‌های بهداشتی برگزاری مراسم محرم در همین هفته

  • کد خبر: ۳۶۹۱۸
  • ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۵
اعلام پروتکل‌های بهداشتی برگزاری مراسم محرم در همین هفته
پروتکل‌های بهداشتی برای برگزاری مراسم عزاداری ماه محرم در این هفته خبر داد. به گفته معاون فنی مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی این پروتکل‌های بهداشتی در همین هفته به ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام و پس از تصویب در ستاد ملی، ابلاغ خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن فرهادی روز شنبه درباره اعلام پروتکل‌های بهداشتی برای برگزاری مراسم عزادای ماه محرم بیان کرد: تاکنون جلسه‌هایی با سازمان حج و زیارت، سازمان تبلیغات اسلامی، شورای سیاست گذاری ائمه جمعه و جماعات، حوزه‌های علمیه و مداحان داشتیم.

معاون فنی مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: قرار بر این است که جلسه‌های دیگری نیز ظرف امروز و فردا داشته باشیم و شیوه‌های مختلف برگزاری مراسم را بررسی کنیم.

فرهادی اظهار کرد: پس از جمع بندی‌ها، شیوه برگزاری و پروتکل‌های بهداشتی برگزاری مراسم عزاداری ماه محرم را اعلام خواهیم کرد.

به گزارش ایرنا، رهبر معظم انقلاب اسلامی روز گذشته(جمعه) و همزمان با عید قربان، معیار در برگزاری عزاداری‌های محرم را ضوابط کارشناسان بهداشتی و ستاد ملی مقابله با کرونا بیان کردند و فرمودند: هرچه آنها لازم بدانند، باید مراعات شود. همه سوگواران حسینی، هیأت‌ها و مداحان موظف هستند به هرچه ستاد ملی مبارزه با کرونا اعلام می‌کند، عمل کنند؛ زیرا موضوع بسیار مهم است.

حضرت آیت الله خامنه ای به مساله عزاداری در محرم اشاره و تصریح کردند: در عزاداری‌ها معیار آن چیزی است که ستاد ملی کرونا اعلام می‌کند. بنده هر چه آنها لازم بدانند مراعات خواهم کرد. توصیه و تأکید من به همه عزاداران، هیات‌ها، منبری‌ها و مداحان نیز این است که ضوابط ستاد ملی کرونا باید رعایت شود، زیرا اگر همین مقدار مراقبت و کنترل هم سست شود، فاجعه‌ای بزرگ پدید خواهد آمد.

ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->