۱۸ مصدوم در پی واژگونی اتوبوس در آذربایجان شرقی (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) حق سرانه درمان بیمه‌شدگان صاحبان مشاغل آزاد ۲۳۵ هزار تومان اعلام شد ماجرای مفقودشدن زن جوان در بولوار توس مشهد چه بود؟ قتل همسایه به‌خاطر پول شارژ! تذکر ۵۵ نماینده مجلس به وزیر تعاون درباره کمک هزینه معیشت معلولان انجام نخستین عمل جراحی ضایعه عروقی مغز از طریق ورید چشمی در بیمارستان قائم(عج) مشهد لحظه‌به‌لحظه با ردیابی قاتل الهه حسین‌نژاد؛ از ردیابی موبایل دوم تا آخرین کارت‌به‌کارت جزئیات برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ دستگیری عاملان کلاهبرداری ۲.۵ میلیون دلاری در مشهد انتقاد متخصصان از «بستن دهان با چسب»، یک ترفند اشتباه هنگام خواب که بسیار محبوب شده! کشف دپوی ۶۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) کدام کیسه، ایمنی بیشتری برای نگهداری غذا دارد؟ معاون علمی رئیس جمهور خبر داد: صادرات تجهیزات پزشکی به ۶۰ کشور ارتباط بدنسازی با مرگ ناگهانی ناشی از حمله قلبی سرگردانی ۱۲ ساعته مسافران آبادان پارس ایر در مشهد | اتوبوس جایگزین هواپیما شد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) هشدار محیط زیست خراسان رضوی درباره وقوع آتش در طبیعت درخواست نماینده مردم اصفهان در مجلس برای تشکیل ستاد احیای زاینده‌رود مجموعه تاریخی «چغازنبیل» خوزستان به نام دولت سند خورد انتقاد نماینده مجلس از کنکور دومرحله‌ای رئیس موسسه تحقیقات آب کشور: چهار سال گرم در پیش است کمبود نیروی انسانی یکی از مشکلات محیط زیست گلستان است تذکر عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در خصوص نحوه اعطای وام ازدواج بهترین سن برای تزریق واکسن پاپیلوما چه زمانی است؟ نظارت کامل وزارت بهداشت بر تولید تا عرضه محصولات آرایشی چند توصیه برای تقویت و رشد مجدد ابرو‌ها بخش‌های وی‌آی‌پی بیمارستان‌های دولتی به بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری اضافه شدند جزئیات قتل هانیه بهبودی، ورزشکار فریمانی، از زبان دادستان عمومی و انقلاب فریمان | قاتل دستگیر شد معاون محیط زیست دریایی سازمان محیط زیست: ۵۰ درصد آب‌شیرین‌کن‌های دنیا در خلیج‌فارس و دریای سرخ متمرکز است
سرخط خبرها

رئیس کمیسیون بهداشت مجلس: ۴۰ تا ۵۰ درصد جمعیت کشور توان خرید ماسک را ندارند

  • کد خبر: ۳۷۸۶۹
  • ۱۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۱۰
رئیس کمیسیون بهداشت مجلس: ۴۰ تا ۵۰ درصد جمعیت کشور توان خرید ماسک را ندارند
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: با‌توجه‌‌به اینکه تنها راه مقابله با ویروس کرونا استفاده از ماسک است، متأسفانه ۴۰ تا ۵۰ درصد جمعیت کشور توان خرید ماسک را ندارند و باید به‌طور رایگان در اختیار آنان قرار داده شود.
به گزارش شهرآرانیوز، دکتر حسینعلی شهریاری روز پنجشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه در زاهدان اظهارداشت: هم‌اینک فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک بهترین راه مقابله با کروناست که متاسفانه بسیاری از افراد این امر را جدی نمی‌گیرند.

وی با اشاره به اینکه خیران در این مدت برای تهیه ماسک و مواد ضدعفونی کمک‌های بسیاری کردند، گفت: با خیران در نقاط مختلف کشور نیز در ارتباط هستیم تا بتوانیم اقلام بهداشتی برای نیازمندان سیستان و بلوچستان تهیه و در اختیار آنان قرار دهیم.

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی افزود: در صورت همکاری مردم و مسوولان این توان در کشور وجود دارد که بتوانیم به خوبی از این مرحله سخت عبور کنیم.

رییس مجمع خیران سلامت کشور بیان کرد: ویروس کرونا مشکلاتی را به وجود آورده، اما در تلاشیم از کانال وزارتخانه و خیران سلامت بسیاری از مسائل را برطرف کنیم تا کمتر دچار مشکل شویم.

شهریاری ادامه داد: از دفتر آیت الله سیستانی حدود یک میلیارد دلار برای بحث مقابله با کرونا در کشور اختصاص یافته که از این منبع برای خرید تجهیزات در برخی شهرستان‌های سیستان و بلوچستان نیز هزینه شده است.

وی خاطرنشان کرد: در زمینه کمک‌های مومنانه که مورد تاکید مقام معظم رهبری است نیز تاکنون چندین هزار سبد کالا در میان اقشار آسیب پذیر جامعه توزیع شده و این روند همچنان ادامه دارد.

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی گفت: مجمع خیران سلامت پروژه‌های زیادی در سیستان و بلوچستان آغاز کرده و بیش‌از ۳۰ پروژه در کل استان در حال فعالیتند که در این زمینه نیازمند همکاری دانشگاه‌ها هستیم.

وی افزود: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) نیز در بحث واکسن آنفلوآنزا و کرونا بسیار خوب وارد عمل شده و در حال فعالیت است.

شهریاری اظهارداشت: پیشنهاد می‌شود افرادی دارای ریسک خطر شامل افراد مسن، افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای و کودکان زیر پنج سال امسال از واکسن آنفلوآنزا استفاده کنند.

وی همچنین به کمبود آب در زاهدان اشاره کرد و گفت: امسال یکی از دغدغه‌های جدی مردم مساله قطعی آب بود که در این زمینه مشکل اصلی، توسعه شهر بدون در نظر گرفتن زیرساخت‌ها است.

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: چندین سال است برای رفع این مشکل در حال پیگیری هستیم تا بتوانیم از آب دریای عمان استفاده کنیم، اما متاسفانه این امر هزینه‌های فراوانی در بردارد که نیازمند سرمایه گذاری کلان است.

وی افزود: تاکنون تلاش‌های زیادی برای رفع مشکل آب زاهدان انجام شده و در این زمینه نشستی با حضور وزیر نیرو برگزار شد.

شهریاری تصریح کرد: مشکل آب شهر زاهدان هیچ وقت به طور کامل برطرف نخواهد شد.

وی گفت: در بحث راه‌های سیستان و بلوچستان نیز مشکلات بررسی شده و رییس سازمان برنامه و بودجه کشور در این زمینه قول همکاری و مساعدت داده تا هر میزان راه و شهرسازی در استان فعالیت کند منابع مالی در اختیار قرار داده شود.

رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مساله گاز نیز مشکل دیگر شهر زاهدان است که در این زمینه نیز بازدید‌های زیادی صورت گرفته و شرکت گاز قول داده تا آخر امسال بخش زیادی از شهر گازدار شود.

رییس مجمع خیران سلامت کشور خاطرنشان کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته مقرر شد مشکل کنده کاری‌ها که بابت گازرسانی در شهر زاهدان ایجاد شده از سوی همان شرکتی که عملیات حفاری انجام می‌دهد، برطرف شود.

شهریاری گفت: با وجودی که شهر زاهدان از جمله کلان شهر‌های استان است، اما با پیگیری‌های انجام شده ۱۰۰ میلیارد تومان بابت آسفالت خیابان‌ها و معابر این شهر اختصاص یافته است و شهرداری نیز اقدامات زیادی انجام می‌دهد، اما خرابی‌ها در این شهر بسیار زیاد است.

رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: مشکلات در سیستان و بلوچستان بسیار زیاد است و مبلمان شهری زاهدان بیش از یکهزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که امیدواریم بتوانیم تا حدودی این مشکلات را برطرف کنیم.

وی افزود: بحث اشتغال نیز مشکل اصلی سیستان و بلوچستان است که در تلاشیم در این زمینه کسب و کار‌های کوچک را توسعه دهیم و صنایع کوچک و شرکت‌های دانش بنیان را فعال کنیم. وی به برگزاری کنکور نیز اشاره کرد و گفت: نشست‌های بسیاری برای برگزاری کنکور و یا حذف آن انجام و تمام راهکار‌ها با توجه به ویروس کرونا پیش‌بینی شده است.

شهریاری افزود: مقرر شده در زمان اجرای کنکور پروتکل‌های بهداشتی با شدت اجرا شود و پک‌های بهداشتی شامل ماسک و مواد ضدعفونی کننده در اختیار داوطلبان قرار گیرد و از حضور خانواده‌ها در جلوی درب محل کنکور نیز جلوگیری شود.

وی بیان کرد: امیدواریم این مجلس بتواند به خوبی پیش رفته و تمامی نقطه نظرات رهبر معظم انقلاب اسلامی را بکار گیرد.

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی گفت: امروز قوه قضاییه بسیار خوب و محکم وارد عمل شده که این امر امیدواری در کشور ایجاد کرده است.
 
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->