زاویه مناسب صحنه مشکوک به آفساید علیپور در دربی + عکس پرویزمظلومی: به برد استقلال مقابل النصر خوشبینم | رونالدو مهار می‌شود گندوز در آستانه محرومیت تصمیم عجیب کارتال برابر چادرملو | اورونوف باید سریع‌تر آماده شود! خیز علیپور برای آقای‌گلی درپی مصدومیت طولانی‌مدت لیموچی سرگیجه کارتال در چینش ترکیب پرسپولیس کمیته انضباطی، استقلال و سپاهان را نقره داغ کرد استقلال در آماده‌باش کامل | هشدار آبی‌ها برای رونالدو و هم‌تیمی‌هایش رؤیای بازگشت نیمار به بارسا به باد رفت فصل برای دورتموند به پایان رسید ناجی استقلال به بازی با النصر رسید| مصدومیت چشمی برطرف شد چمنیان: ۵۰ درصد تیم ملی نوجوانان تغییر کرده است رضاوند بازی با النصر را از دست داد شکایت‌ها رسید، کارتال شاکی شد تاریخ و ساعت بازی استقلال و النصر در لیگ نخبگان آسیا | در مسیر معجزه غیبت ۴ ستاره النصر در بازی برگشت مقابل استقلال بازی بارسلونا و اوساسونا لغو شد النصر، ۶ بازی یک برد! | استقلال هم از پس یاران رونالدو برمی‌آید؟ نتیجه و ویدئو خلاصه بازی منچسترسیتی و ناتینگهام‌فارست (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) | شکستی دیگر برای پپ!
سرخط خبرها

لزوم نخبه‌پروری در ورزش همگانی

  • کد خبر: ۳۸۱۷۹
  • ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۹
لزوم نخبه‌پروری در ورزش همگانی
سرپرست معاون توسعه اداره ورزش و جوانان روز گذشته نشستی با رئیس و اعضای هیئت ورزش همگانی استان داشت که در این جلسه بر لزوم نخبه‌پروری و استعدادیابی در ورزش همگانی تأکید شد.
مجید خروشی | شهرآرانیوز؛ این نشست به میزبانی اداره ورزش و جوانان در سالن اجتماعات این اداره و با حضور امیر آذریان رئیس هیئت ورزش همگانی استان، فهیمه سروری معاون امور ورزش بانوان، سلاطین رئیس اداره ورزش و جوانان مشهد، و صالح‌نژاد دبیر هیئت ورزش همگانی استان برگزار شد. در ابتدای این جلسه جبار قوچان‌نژاد گفت: برای هیئت‌های استان برنامه‌های بلندمدت و کوتاه‌مدت با کمک فضای مجازی را تدوین کرده‌ایم و طی جلسات این طرح‌ها برای همه هیئت‌های ورزشی ابلاغ می‌شود و معتقدیم بودجه هیئت‌ها را باید بر اساس فعالیت‌ها و عملکرد‌های هیئت‌ها تخصیص دهیم. بنابر این انتظار داریم هیئت‌ها تقویم ورزشی را به دور از تنش‌ها و چالش‌های فضای کرونایی در جامعه طراحی و برنامه‌ریزی کنند. وی افزود: هم‌اکنون هیئت همگانی استان، اقدامات خیلی خوبی داشته است؛ به‌ویژه اینکه فدراسیون با تهیه و اجرای برنامه‌هایی از قبیل پروژه «آماده‌باش» درصدد همیاری و عملیات‌سازی توسعه ورزش با کمک فضای مجازی است و این طرح‌ها تحسین‌برانگیز است.
 
وی خاطرنشان کرد: هیئت‌ها باید تقویم ورزشی خود را ارائه دهند و مجامع عمومی سالیانه خود را برگزار کرده و در کنار آن برنامه‌های مدون ورزشی را به‌صورت ۱۰۰درصد اجرا کنند و خروجی برنامه‌های خود ر‌ا گزارش دهند. قوچان‌نژاد با اشاره به اینکه استعدادپروری و نخبه‌پروری در هیئت‌ها باید تداوم داشته باشد، تصریح کرد: معتقدم فضای کرونایی در جامعه ورزش تأثیر زیادی بر کیفیت و کمیت ورزش وارد کرده است، اما طرح‌ها و برنامه‌های استعدادیابی باید با قدرت و قوت بیشتری در هیئت‌ها اجرا شود. وی مهم‌ترین ابزار در مدیریت هیئت‌ها را صداقت و معرفت ذکر کرد و گفت: با توجه به مشکلات اقتصادی و کمبود بودجه، مصمم هستیم به هیئت‌هایی که برنامه‌های مدون و تقویم ورزشی مناسب را اجرا کنند، اعتبار اختصاص دهیم. وی برگزاری امور ورزش در هیئت‌ها بر اساس قانون‌مداری را خواستار شد و گفت: اجرای برنامه‌های ورزشی باید در چهارچوب قانون و رعایت پروتکل‌های بهداشتی متناسب با استاندارد‌های وزارت بهداشت صورت بگیرد و در صورت تخلف از امتیاز هیئت‌ها کاسته خواهد شد. آذریان گفت: تفکر ما این بود که از همه ظرفیت‌های استان برای کیفیت‌بخشی ورزش استان استفاده کنیم و با جمع‌آوری همه افکار درراستای ارتقای کمی و کیفی ورزش گام برداریم، ایده‌های خوب را اجرا کرده و همچنین چالش‌ها و کمبود‌ها را شناسایی کنیم و درجهت ترمیم آن بکوشیم.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->