واکنش پلیس راهور به صدور گواهینامه موتور سیکلت برای بانوان؛ اقداماتی در حال انجام است +فیلم ویدئو | توقیف گواهینامه ۲۰ هزار راننده متخلف از ابتدای شهریور ۱۴۰۴ اعلام زمان نتایج نهایی آزمون دستیاری پزشکی ۱۴۰۴+ زمان ثبت نام ویژگی‌های یک شهر دوستدار کودک چیست | شهری که می‌خواهد صدای کودکان را بشنود ویدئو | دستگیری سارق سنگ قبر یک هنرمند از قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) تهران بهره‌برداری از هفت طرح بهداشتی در مشهد همزمان با هفته دولت فرآیند اعلام حضور داوطلبان در ارزیابی استخدام آموزش و پرورش ۱۴۰۴ آغاز شد گلایه دانشجویان دانشگاه آزاد به پرداخت شهریه زودهنگام و محدودیت انتخاب واحد ماجرای قتل وحشتناک مدیر ساختمان و همسرش توسط مرد همسایه جزئیات ساعات کاری کارمندان دولت پس از ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ + فیلم روند افزایش ظرفیت دانشجوی پزشکی باید متوقف شود جلوگیری از سقط بیش از ۱۰ هزار جنین در کشور با اجرایی شدن طرح نفس افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب‌های درسی مردود است دو مکمل غذایی که پیری پوست را تسریع می‌کنند یک جاده غیرمجاز به درازای ۸ کیلومتری در جنگل‌های گیلان کشف شد بیماران فشار خون بالا چه چیز‌هایی را نباید در وعده‌های غذایی خود مصرف کنند؟ استرداد متهم کلاهبرداری ۵۰ هزار دلاری به کشور اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ شهریور ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون قضاوت سال ۱۴۰۴، فردا، ۷ شهریورماه، است زمان اعلام نتایج آزمون دستیاری مشخص شد پاسخ گویی آبفا به سؤالات ریزودرشت مردم مشهد نیم‌روزی با شهروندان در امور مشترکان آب مناطق ۲  و ۴  مشهد | گلایه‌هایی برای گرانی آب ناترازی افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان علوم پزشکی و تعداد خوابگاه‌های دانشجویی نگاهی به مشاوره های پیش از طلاق و اثرگذاری شان در سازش زوجین در خراسان رضوی | نجات خانواده از «تصمیم» تا «مسیر» به این دلایل روی کاناپه نخوابید جدیدترین اعترافات زوج سارق: زن‌هایی که طلای زیادی داشتند سوژه ما بودند آیا پاکسازی کبد در درمان بیماری‌های کبدی مؤثر است؟ وزیر بهداشت از راه‌اندازی ۶۰۰۰ تخت بیمارستانی در کشور در سال جاری خبرداد ثبت ۸۱۸ حادثه طی هفته گذشته در کشور | ۳ استان در صدر حوادث
سرخط خبرها

خرید اقساطی کالای خانگی برای بازنشستگان از دو هفته آینده

  • کد خبر: ۳۸۲۹۲
  • ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۸
خرید اقساطی کالای خانگی برای بازنشستگان از دو هفته آینده
مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری با بیان اینکه ۱۴ شرکت صندوق در مسیر ورود به بازار سرمایه قرار دارند، گفت: قرار است در عرضه سهام شرکت‌های وابسته به صندوق بازنشستگی در بورس، بازنشستگان در اولویت باشند.
به گزارش شهرآرانیوز، اکبر افتخاری افزود: عرضه‌های اولیه صندوق بازنشستگی کشوری در راه است.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت: ۱۴ شرکت صندوق بازنشستگی کشوری در مسیر ورود به بازار سرمایه قرار دارند.

وی ادامه داد: خیلی از شرکت‌ها نیاز به اصلاح ساختار مالی دارند و میزان تولید و فروش و اطلاعات آن‌ها باید شفاف شود تا سازمان بورس با حضور آن‌ها در بازار سرمایه موافقت کند.

افتخاری ادامه داد: در اردیبهشت ماه امسال پگاه گیلان و صندوق ETF نیز هفته قبل عرضه شد.
مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری تاکید کرد: به بیش از ۹۶ هزار و ۵۰۰ بازنشسته این صندوق وام با اقساط یکساله برای خرید صندوق ETF اعطا شد.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت: اصلاح اقتصادی در صندوق بازنشستگی فقط مربوط به بورس شدن شرکت‌های وابسته نیست، بلکه شرکت‌های کاغذی را تعطیل کردیم و همچنین شرکت‌هایی که به صورت موازی کار می‌کردند و ضرر ده بودند نیز اصلاح ساختاری برای آن‌ها انجام شده تا منافع بیشتری به بازنشستگان برسد.

وی ادامه داد: همچنین درصدد بهره وری بنگاه‌های اقتصادی هستیم تا رویکرد جهش تولید را بالا ببریم که منافع آن بر زندگی و معیشت بازنشستگان اثر بگذارد.

افتخاری در خصوص همسان سازی حقوق بازنشستگان نیز گفت: در زمینه همسان سازی حقوق بازنشستگان پیگیری‌های لازم انجام شده و در فروردین ماه این همسان سازی انجام شد و دوباره نیز این همسان سازی عملیاتی خواهد شد و همسان سازی در یک مدل مشخص در حال پیگیری است تا حقوق بازنشستگان به سطح شاغلان نزدیکتر شود.

وی خصوص ارائه طرح‌های رفاهی به بازنشستگان نیز گفت: با ارائه طرح‌های رفاهی قصد بر این است که قدرت خرید بازنشستگان افزایش یابد و ارائه این طرح‌ها تا پایان سال نیز ادامه دارد.

افتخاری افزود: در دو هفته آینده خرید قسطی کالای خانگی نیز ارائه خواهد شد تا زمینه خرید قسطی در پنج سال به صورت اقساطی برای بازنشستگان فراهم شود که فرصت مناسبی برای افزایش قدرت خرید بازنشستگان است.

مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری تاکید کرد: همچنین سبدی برای تامین جهیزیه فرزندان بازنشستگان طراحی شده که در آن پنج کالای اساسی به صورت اقساط پنج ساله برای تامین جهیزیه فرزندان بازنشستگان ارائه خواهد شد و در این زمینه طرح‌های ارائه تخفیف و اقساط می‌تواند قدرت خرید بازنشستگان را افزایش دهد.

افتخاری گفت: تفاهم‌نامه‌ای با بنیاد رودکی منعقد کرده‌ایم تا فضای مناسبی برای بازنشستگان ایجاد شود. بر اساس این تفاهمنامه از حضور هنرمندان در خانه‌های امید و دفاتر وابسته به صندوق بازنشستگی در زمینه‌های آموزش و ارائه برنامه‌های هنری در حوزه‌های اجتماعی و سرگرمی استفاده خواهد شد.
 
ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->