افزایش شمار خبرنگاران شهید در غزه به ۲۴۸ نفر (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) ناامیدی ترامپ از پوتین؛ ادعای نابودی برنامه هسته‌ای ایران و ساخت «گنبد طلایی» دفاعی + ویدئو سخنگوی سپاه: ایران در موضع برتر، آتش‌بس را پذیرفت اعتراض متفاوت ۲۵۰ رسانه در ۷۰ کشور جهان به شهادت خبرنگاران در غزه امیر قطر از تصمیم کانادا برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین استقبال کرد شهادت تصویربردار رسانه فلسطینی در حمله اسرائیل به غزه (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) چگونه «ترامپ» هند را به چین و روسیه نزدیک‌تر کرد؟ چرا نتانیاهو بر انتقال جلسه کابینه امنیتی به پناهگاه محرمانه اصرار دارد؟ ساعت کاری ادارات قم تعیین شد (شهریور ماه ۱۴۰۴) بازنشستگی اجباری اساتید دانشگاه فرهنگیان در ابهام | تعیین تکلیف با معاونت حقوقی رئیس‌جمهور افزایش تعداد شهدای غزه به ۶۳ هزار و ۶۳۳ تن (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اسرائیل | یحیی سریع: ستاد مشترک دشمن را با پهپاد صماد۴ هدف قرار دادیم + فیلم (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) عراق و آمریکا بر پایبندی به توافق خروج نظامیان آمریکایی تأکید کردند تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان: بسیاری از اختلافات و نزاع‌ها ناشی از جهل و نادانی است جدیدترین پیام ترامپ پس از شایعه مرگ | شیکاگو، پایتخت قتل دنیا است کاخ سفید: ترامپ امشب سخنرانی خواهد کرد + جزئیات (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) لاریجانی: راه مذاکره با آمریکا بسته نیست نیویورک‌تایمز: اسرائیل با اصرار بر توافق جامع به دنبال طولانی شدن جنگ غزه است رئیس‌جمهور چین: به حق ایران برای برخورداری از انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای احترام می‌گذاریم دیدار اعضای کمیسیون امنیت ملی با رئیس ستاد کل نیروهای مسلح پوتین و نخست‌وزیر پاکستان در چین دیدار کردند + فیلم سخنگوی دولت: دولت از رفع موانع موتورسواری بانوان استقبال می‌کند + فیلم در ۲۴ ساعت گذشته پیکر ۷۶ شهید و ۲۸۱ زخمی به بیمارستان‌های غزه رسیده است ویدئو | لحظاتی از حضور حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در مسجد مقدس جمکران رئیس قوه‌قضائیه: شورای حل اختلاف نباید اداری شود روس اتم از فعالیت عادی نیروگاه هسته‌ای بوشهر خبرداد
سرخط خبرها

آخرین اخبار از وضعیت جاماندگان سهام عدالت

  • کد خبر: ۳۸۳۹۵
  • ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۲
آخرین اخبار از وضعیت جاماندگان سهام عدالت
سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: قرار است در روز‌های آینده اعطای سهام عدالت به جاماندگان در مجلس بررسی شود که اگر تبدیل به قانون شود می‌تواند دغدغه خیلی از مردم را کاهش دهد.

به گزارش شهرآرانیوز،  علی بابایی کارنامی سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، با اشاره به مشکلات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جامعه اظهار داشت: متأسفانه وضعیت اقتصادی فعلی کشور و شیوع کرونا مشکلاتی را برای همه مردم ایجاد کرده است و به همین دلیل در آستانه سال ۱۴۰۰ و برگزاری انتخابات شاهد بحران‌های متفاوتی هستیم. این در حالی است که مطالعات اجتماعی دانشگاهی و گزارش‌های دستگاه‌های امنیتی هم پیش بینی بروز بحران را دارد.

 

وی افزود: باید تمام تلاش خود را انجام دهیم تا تهدید‌ها در کشور تبدیل به فرصت شود و با استفاده از این موضوع است که می‌توانیم بر مشکلات فائق آییم.

 

اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان از مرداد

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس تصریح کرد: مجلس می‌تواند آسیب‌های جامعه کارگری و مشکلات بیمه‌ای و مستمری بگیران و بازنشستگان و جامعه هدف در کمیته امداد و بهزیستی را کاهش دهد، به همین دلیل تلاش داریم با استفاده از ابزار‌های نظارتی این کار را عملیاتی کنیم.

 

بابایی کارنامی خاطرنشان کرد: در جلسات تخصصی مجلس با دولت به توافقات خوبی در این زمینه‌ها رسیده‌ایم که می‌تواند به همسان‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی و بازنشستگان لشکری و کشوری اشاره کنم که قرار است این همسان‌سازی حقوق‌ها و پرداخت آن از اوایل مرداد ماه باشد.

 

وی خاطرنشان کرد: قرار است در روز‌های آینده اعطای سهام عدالت به جاماندگان در مجلس بررسی شود که اگر تبدیل به قانون شود می‌تواند دغدغه خیلی از مردم را کاهش دهد.

 

به جمع کارگران هفته تپه می‌روم

بابایی کارنامی در باره مشکلات واگذاری‌ها و خصوصی‌سازی گفت: خصوصی سازی با روش قبلی جواب نداده است؛ چراکه مردم کشورمان تفکر لیبرالی و اقتصاد باز را نمی‌پسندند، ولی باید بکوشیم شفاف‌سازی را به بنگاه‌های اقتصادی ببریم.

 

نماینده مردم ساری در مجلس تصریح کرد: بنا دارم هر چه سریع‌تر به عنوان رئیس فراکسیون کارگری مجلس یازدهم در جمع کارگران هفت تپه حاضر شوم، این در حالی است که در هفته گذشته شاهد عزیمت ۳ نماینده مجلس به شوش برای شنیدن دغدغه‌های آن‌ها از نزدیک بودیم. این در حالی است که در مجلس پیشین هیچ کدام از نمایندگان به میان این قشر از کارگران نرفته بودند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->