مُسکن‌ها شفابخش نیستند و مصرفشان عارضه به همراه دارد | تسکین دهنده‌های دردساز مطالبات کسبه پاساژ قائم مشهد پس از حریق پیگیری شد اعتراف مرد جوانی که همسر و دختر نوجوانش در چیتگر تهران را به قتل رساند کشف بیش از ۳ هزار میلیارد تومان کالای قاچاق از ابتدای سال ۱۴۰۴ (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) تبلیغات دروغین یک کلاهبردار برای وام فوری نگاهی به اجرای متناسب‌سازی حقوق مستمری‌بگیران در تأمین اجتماعی | پرداخت بیش از ۳۲۰۰ میلیارد تومان به مستمری‌بگیران و بازنشستگان وزیر آموزش و پرورش: توجه به مهارت‌های متنوع دانش‌آموزان از اولویت‌های مهم وزارت است با این ادویه همه کاره وزن کم کنید و سندروم روده تحریک پذیر را درمان کنید ثبت‌نام بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار کلاس اولی در مدارس «محمد» در میان محبوب‌ترین نام‌های مردانه ایران لغو استاندارد اجباری هتل‌ها سوادآموزی، گامی کهن در مسیری نو دانش آموزان کتاب‌های درسی را از مدرسه تحویل بگیرند پلمب ۲ عمده‌فروشی مرغ در بازار سپاد مشهد (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) یک نماینده مجلس: به حقوق بازنشستگان، کارگران، معلمان و کارکنان دولت توجه نشده است توصیه‌های یک فیزیوتراپیست برای خرید کیف و کفش دانش‌آموزان اگر بدهی‌های تأمین اجتماعی به موقع پرداخت می‌شد، امروز بازنشستگان نیازی به نگرانی بابت معوقات نداشتند هشدار به فروشندگان دارو‌های سقط در فضای مجازی بهروزآذر: قرارگاه پیشگیری از خودکشی تشکیل می‌شود | لزوم بررسی علل خودکشی رزیدنت‌ها زمان انتخاب واحد تکمیلی دانشگاه آزاد اعلام شد + جدول زمان بندی شناسایی و توقیف بیش از ۱۲۰۰ خودروی مسروقه و تحت تعقیب در یک ماه پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۷ شهریور ۱۴۰۴) | وزش باد و خیزش گردوخاک در استان ادامه دارد افزایش طلاق زوج‌های سالمند خراسان‌رضوی | جدایی خاکستری در عصر سالمندی وزیر آموزش و پرورش: همزمان با شروع سال تحصیلی ۲۴۰۰ پروژه افتتاح می‌شود مردان نابارور، قربانیان خاموش یک درد پنهان طرح بازگشت کودکان بازمانده از تحصیل در خانواده‌های زن سرپرست + جزئیات آخرین مهلت انتخاب رشته کنکور، فردا (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) + تاریخ اعلام نتایج نهایی
سرخط خبرها

دادگاه متهمان پتروشیمی در ایستگاه شانزدهم

  • کد خبر: ۳۸۵۸۱
  • ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۷
دادگاه متهمان پتروشیمی در ایستگاه شانزدهم
شانزدهمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهام مدیرعامل سابق شرکت بازرگانی پتروشیمی و ۱۴ متهم دیگر به ریاست قاضی مسعودی مقام برگزار شد.
قاضی اسداله مسعودی مقام در ابتدای شانزدهمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهام مدیرعامل سابق شرکت بازرگانی پتروشیمی و ۱۴ متهم دیگر، ضمن تفهیم مواد ۱۹۳ و ۱۹۴ قانون آیین دادرسی کیفری و اعلام رسمیت جلسه دادگاه، اظهار داشت: آقای ملکی شمس‌آبادی که در جلسه قبل بخشی از دفاعیات خود را ایراد کرد، در جایگاه قرار گیرد و ادامه دفاعیات خود را مطرح کند.

متهم شمس آبادی با قرارگرفتن در جایگاه گفت: من هرگونه ارتباط خود را در خصوص پرداخت‌های هیزل رد می‌کنم؛ من یک سنت هم هیچ پرداختی در خصوص هیزل نداشتم.

قاضی خطاب به متهم شمس‌آبادی گفت: شما کتباً و رسماً به عنوان نماینده هیزل پی‌سی‌سی معرفی شدید.

متهم شمس‌آبادی گفت: این قرارداد در سال ۹۱ در خصوص شرکت‌های پی‌سی‌سی بوده است و انجام معاملات پی‌سی‌سی در هند و پرداخت‌هایش در دبی صورت می‌گرفت.

متهم شمس‌آبادی ادامه داد: در خصوص ام بی وارتر نیز باید بگویم که نه در معاملات این شرکت و در نه در پرداخت‌هایش دخیل بودم؛ شرکت امبیوارتر از سال ۸۱ مشتری و خریدار محصولات پتروشیمی بود و تراستی نیز نبود و من نماینده حق العمل کار امبیوارتر بودم؛ من موظف بودم نظرات را میان امبیوارتر و شرکت‌های ایرانی منتقل کنم و هیچ چیز جز حقوق مشروعی که از ام بی وارتر دریافت کردم وارد زندگی من نشده است؛ ام بی وارتر به من تنخواه ریالی می‌داد و من سوئیفت‌های آن را دارم.

قاضی خطاب به متهم شمس‌آبادی گفت: پی‌سی‌سی تأیید کرده که شما فاقد سوییفت هستید.

متهم شمس‌آبادی گفت: در زمان تحریم، صرافی‌ها حکم بانک مرکزی را دارند؛ بنابراین ام بی وارتر پول را به صرافی در خارج می‌داد و آن صرافی در داخل پول پتروشیمی را تسویه می‌کرد.

قاضی از متهم شمس‌آبادی پرسید: این فرایند شامل چه مقدار سوییفت شد؟

متهم شمس‌آبادی پاسخ داد: ۱۱ میلیون و ۶۷۰ هزار یورو.

قاضی از متهم شمس‌آبادی پرسید: آیا از صرافی زرین قلم و اقتصاد نوین پولی پرداخت نکردید؟

متهم پاسخ داد: خیر.

قاضی مسعودی مقام خطاب به متهم شمس‌آبادی گفت: شما در جلسات سابق صراحتاً اعلام کردید که با پرداخت ریال در قبال تنها، ارز تهیه و به شرکت پی‌سی‌سی پرداخت کردید.

متهم شمس‌آبادی اظهار داشت: بله؛ اما برای صرافی بانک اقتصاد نوین بوده است.

قاضی گفت: صرافی زرین قلم عین ارز را در خارج تحویل گرفته و در داخل تحویل داده است؛ خود صرافی نوشته که در این فعل و انفعالات ارزی ۲۰ میلیون سود کرده است.

متهم شمس‌آبادی گفت: من در جریان سود آن‌ها نیستم.

قاضی خطاب به متهم شمس‌آبادی گفت: شرکت خود شما یعنی امبیوارتر اعلام کرده که به شما مبالغ ارزی را داده و خرید ارز از داخل مد نظر امبیوارتر نبوده است، لذا شما با تبانی ارز را از داخل خریداری کرده و تحویل داده‌اید و لیست‌های صرافی‌ها نیز در این رابطه موجود است.

قاضی به متهم شمس‌آبادی گفت: شما ارز را در خارج نگه می‌داشتید و با مابه‌التفاوت آن از داخل ارز می‌خریدید؛ بنابراین یا صورت‌های صرافی که شما به آن‌ها استناد می‌کنید کذب است یا مدیران صرافی و بانک‌های مربوطه به ما کذب می‌گویند.

در ادامه قاضی مسعودی مقام خطاب به متهم شمس‌آبادی گفت: شما در جلسات اولیه دادگاه صراحتاً اعلام کردید که ارز را از داخل خریدید.

متهم شمس‌آبادی گفت: ریالی که بابت خرید این ارز‌ها مصرف شده، ریال حاصل تسعیر ارز در صرافی‌های مجاز کشور است.

قاضی ادامه داد: همان تسعیر در یک معامله برای صرافی ۲۰ میلیون سود داشته است.

متهم شمس آبادی گفت: این موضوع به من ارتباطی ندارد.

قاضی گفت: اینکه می‌گویید به من ارتباطی ندارد بگویید شما چند برابر سودش را گرفتید؟

متهم شمس‌آبادی گفت: در زمان تحریم امکان ارسال ارز از خارج به حساب‌های داخل ایران که پی‌سی‌سی اعلام کرده بود وجود نداشت؛ صورت حساب صرافی موجود است که چقدر ارز در خارج از کشور تحویل گرفتم و چقدر ریال در داخل گرفتم.

قاضی گفت: پس ارز را فروختید و ریال گرفتید؟

متهم شمس‌آبادی اظهار داشت: ام بی وارتر فروخته من نفروختم؛ من ریال در داخل دریافت کردم.

قاضی خطاب به متهم شمس‌آبادی اظهار داشت: پس قبول دارید ارز در خارج از کشور فروخته شده، ریال به شما در داخل داده شده و شما ریال را در داخل تبدیل به ارز کرده‌اید.
 
ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->