گفت وگوی زلنسکی با رئیس کمیسیون اروپا در آستانه مذاکرات ابوظبی

  • کد خبر: ۳۹۰۳۷۹
  • ۱۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۷
گفت وگوی زلنسکی با رئیس کمیسیون اروپا در آستانه مذاکرات ابوظبی
رئیس کمیسیون اروپا در پیامی اعلام کرد که پیش از دور جدید مذاکرات نمایندگان روسیه، ایالات متحده و اوکراین که قرار است هفته جاری در امارات متحده عربی برگزار شود، طی تماسی تلفنی با رئیس جمهور اوکراین در خصوص حمایت اتحادیه اروپا از کی‌یف گفت و گو کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، فون درلاین طی پیامی در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: پیش از آغاز مذاکرات صلح این هفته در امارات متحده عربی، با زلنسکی گفت‌و‌گو کردم.

وی همچنین با اشاره به ادامه حملات روسیه افزود: مسکو با نزدیک شدن به چهارمین سال جنگ، حملات خود به زیرساخت‌ها و مناطق مسکونی اوکراین را تشدید کرده است.

فون درلاین در ادامه با بیان اینکه کمیسیون اروپا صد‌ها ژنراتور برای تامین گرما و برق به اوکراین ارسال کرده و همچنین وامی به ارزش ۹۰ میلیارد یورو برای دو سال آینده پیشنهاد داده است، تأکید کرد: حمایت اروپا از اوکراین روز به روز و سال به سال تزلزل‌ناپذیر باقی می‌ماند.

رئیس کمیسیون اروپا همچنین با اشاره به اینکه بیستمین بسته تحریم‌ها علیه روسیه به زودی ارائه خواهد شد، خاطرنشان کرد: هدف از این تحریم‌ها، افزایش فشار بر روسیه برای حضور در میز مذاکره با نیت واقعی برای صلح است.

زلنسکی در پیامی در فیس‌بوک نوشت: تاریخ برگزاری دور بعدی نشست‌های سه‌جانبه میان اوکراین، ایالات متحده آمریکا و روسیه در ابوظبی برای روز‌های ۴ و ۵ فوریه (۱۵ و ۱۶ بهمن) تعیین شده است.

پیشتر یک نشست سه‌جانبه میان اوکراین، ایالات متحده و روسیه در روز‌های ۲۳ و ۲۴ ژانویه (سوم و چهارم بهمن) در ابوظبی برگزار شد. این گفت‌و‌گو‌ها بر تعیین چارچوب‌ها و پارامتر‌های پایان دادن به جنگ متمرکز بود و نمایندگان نظامی نیز فهرستی از موضوعات را برای نشست‌های بعدی مشخص کردند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.