مرگ ۲ جوان گنابادی به علت غرق شدگی در استخر کشاورزی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ۵ کشته و ده‌ها زخمی در حمله‌ای مرگبار به مدرسه‌ای در اتریش + فیلم بارش باران در انجام پرواز‌های فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد خللی ایجاد نکرد چگونه نسخه الکترونیکی داروی خود را مشاهده کنیم؟ آیا افسردگی بدون مصرف دارو درمان می‌شود؟ سازمان نظام پزشکی اسامی افراد فاقد صلاحیت در امور پزشکی را اعلام کرد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) صفحه‌نمایش چگونه بحران‌های عاطفی کودکان را عمیق‌تر می‌کند؟ فرزندآوری در ازدواج دوم | ضرورت ها، نکات کلیدی و ملاحظات مهم آغاز رقابت‌‌های ورزشی دانش‌آموزان خراسان رضوی برای حضور در مسابقات کشوری مدل مدیریتی به سبک توله خرسی ایران خواستار همکاری جهانی برای نجات جنگل‌های زاگرس است ایران، رتبه ۲۷ جهان در پسماند پلاستیک سبک زندگی سالم را چگونه تقویت کنیم؟ کاهش موارد ابتلا به سرخک در مشهد نسبت‌به سال گذشته مهلت ثبت‌نام وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی اعلام شد ثبت تصاویر دو قلاده خرس قهوه‌ای در جنگل‌های لنگرود + فیلم بازداشت عامل آتش‌سوزی بیمارستان قلب شهید رجایی تهران راهنمای تصحیح اوراق امتحانی یک ساعت بعد از آزمون‌ها منتشر می‌شود آخرین مهلت انتخاب رشته دانشجومعلمان، امروز (سه‌شنبه، ۲۰ خرداد ۱۴۰۴) لایحه نحوه استفاده از سلاح برای محیط‌بانان منتظر تصویب نهایی در صحن مجلس است سخنگوی قوه قضائیه: فرزند و عروس کاظم صدیقی ۱۰ روز پیش بازداشت شدند | اعلام رسمی نظر پزشکی قانونی در پرونده قتل الهه حسین نژاد راه‌اندازی هزار و ۲۰۰ مدرسه رسمی حفظ قرآن در کشور | همه مدارس باید شرایط اقامه نماز در مدرسه را مهیا کنند آموزش و پرورش و تابستانِ راهبردیِ پیش‌رو آموزش ضمن خدمت معلمان و مدیران در تابستان تکمیل می‌شود مابه‌التفاوت حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی تا هفته دیگر واریز می‌شود دستگیری سارقان سریالی دوچرخه و  لوازم خودرو در  عملیات‌های پلیس مشهد مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: ۷۰ مدرسه جدید تا پایان سال ۱۴۰۴ به بهره‌برداری می‌رسد آیا می‌خواهید عمر طولانی‌تری داشته باشید؟ ویتامین D پیری بیولوژیکی را کُند می‌کند
سرخط خبرها

درخواست مادر برای قصاص پسر قاتلش

  • کد خبر: ۳۹۶۶۹
  • ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۱
درخواست مادر برای قصاص پسر قاتلش
مرد معتادی که به خاطر سرزنش‌های برادرش او را با یک ضربه چاقو به قتل رسانده بود در حالی محاکمه خواهد شد که مادرش خواهان قصاص او شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، رسیدگی به این پرونده از اواخر اسفند سال ۹۷ با گزارش حراست یکی از بیمارستان‌های شهریار مبنی بر فوت جوانی به نام فریبرز بر اثر خونریزی ناشی از ضربه چاقو در دستور کار پلیس قرار گرفت. با حضور بازپرس ویژه قتل جسد به پزشکی قانونی منتقل شد و مأموران انتظامی هم پس از بررسی ماجرا متوجه شدند که مقتول توسط زنی به نام سمیرا که همسر برادرش بوده به بیمارستان منتقل شده است.

 

اظهارات همسر قاتل

سمیرا درباره ماجرا گفت: برادر شوهرم مرد بسیار خوبی بود و همیشه بیشتر از همسرم مراقب من و دختر کوچکم بود.. چرا که همسرم فریدون سال‌هاست اعتیاد دارد و هر پولی را که به دست می‌آورد خرج خرید مواد می‌کند و اگر در این مدت برادر شوهرم نبود نمی‌دانم چه بر سر من و زندگی‌مان می‌آمد. فریبرز همیشه به من می‌گفت اگر نیاز مالی داشتم به او بگویم.

 

روز حادثه من با برادر شوهرم تماس گرفتم و از او خواستم تا اگر برایش مقدور است برای فرزندم لباس بخریم. نیم‌ساعت بعد او به دنبالم آمد و من و فریبرز و لاله دخترم به خرید رفتیم و بعد از دوساعت به خانه برگشتیم که دیدیم فریدون با دوستش در حال مصرف مواد مخدر هستند، از دیدن این صحنه بشدت عصبانی شدم و همان موقع به شوهرم گفتم که مرا طلاق بده، چون من تحمل زندگی کردن با یک مرد معتاد را ندارم.

 

همان لحظه فریبرز وارد خانه شد و وقتی او هم صحنه مواد کشیدن برادرش را دید و متوجه شد که من ناراحتم با فریدون دعوا کرد و به او گفت که تو باید به زن و بچه‌ات برسی، اما هرچه پول به دست می‌آوری هزینه مصرف مواد مخدر می‌کنی. تو واقعاً لایق این زن و دختر نیستی، اما به یکباره فریدون به آشپزخانه رفت و چاقویی را برداشت و یک ضربه به سینه برادرش زد. همان موقع فریبرز غرق در خون روی زمین افتاد. من وقتی با این صحنه مواجه شدم دیگر منتظر اورژانس نشدم و خودم او را به بیمارستان آوردم که متأسفانه فوت کرد.

 

اعترافات متهم

پس از اظهارات سمیرا، مأموران برای بازداشت فریدون به خانه آن‌ها رفتند که معلوم شد وی متواری شده است. بررسی‌ها برای دستگیری متهم به قتل آغاز شد، اما نتیجه‌ای نداشت تا اینکه فریدون بعد از چند ماه خودش را به مأموران معرفی کرد و در همان ابتدا با پذیرش قتل برادرش عنوان کرد: من سال‌ها معتاد بودم و خانواده‌ام از این موضوع خبر نداشتند بعد از ازدواجم فقط همسرم سمیرا متوجه این مسأله شد که به او قول دادم ترک کنم و مصرفم را کم کرده بودم، اما هرچقدر تلاش کردم که به طور کامل آن را کنار بگذارم، نتوانستم.

 

چند روز قبل از حادثه یکی از پاهایم شکست و برادرم فریبرز کار‌های مرا انجام می‌داد، او برادر خوبی بود. ولی از وقتی فهمید که اعتیاد دارم، مدام به من سرکوفت می‌زد و من از این موضوع ناراحت می‌شدم. او آن روز جلوی خانواده‌ام به من توهین کرد و گفت که لیاقت زن و بچه‌ام را ندارم. حتی برایم چاقو کشید و گفت که تو باید بمیری، ولی چاقو را انداخت و من هم از شدت ناراحتی و عصبانیت و البته ترس چاقو را برداشتم و به سینه او زدم.

 

متهم در ادامه گفت: همسرم مدتی بود که می‌گفت می‌خواهد از من جدا شود و حرف‌های برادرم هم او را تحریک می‌کرد به همین دلیل ناراحت شدم. بعد از اینکه سمیرا برادرم را به بیمارستان برد، خیلی ترسیدم و با دوستم فرار کردیم. من از این می‌ترسیدم که همسر برادرم که باردار بود، درخواست قصاص کند. بعد از این ماجرا به مادرم زنگ زدم، او گفت که خودت را تسلیم کن تا بتوانیم با مذاکره موضوع را حل و فصل کنیم.

 

از طرفی هم، چون خیلی دلم برای دخترم تنگ شده بود تصمیم گرفتم خود را تسلیم کنم تا هر چه زودتر تکلیفم روشن شود.

 

من از اینکه برادرم را کشتم خیلی پشیمانم. من باعث شدم فرزند برادرم یتیم شود و حتی نتواند پدرش را ببیند. اما در این قضیه زنم هم مقصر است او مدام از من پیش برادرم بدگویی می‌کرد و باعث می‌شد تا برادرم مرا سرزنش کند.

 

بعد از اظهارات فریدون و صدور کیفرخواست مادر متهم به دادسرا مراجعه کرد و گفت: پسرم منتظر به دنیا آمدن فرزندش بود، اما نتوانست بچه‌اش را ببیند. این بچه حالا ۱۱ ماهه است و من از طرف خودم و نوه‌ام درخواست قصاص دارم. فریدون برادرش را کشته و باید تاوان اشتباهش را پس بدهد. پرونده با صدور کیفرخواست برای رسیدگی به دادگاه کیفری استان تهران شعبه مستقر در شهریار فرستاده شد تا بزودی فریدون محاکمه شود.

 

منبع: روزنامه‌ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->