افزایش نرخ سرویس مدارس مشهد در حد میانگین نرخ تورم است | امسال در زمینه تأمین خودرو چالشی نخواهیم داشت + فیلم درخشش خراسان رضوی در جشنواره تعاونی‌های برتر کشور مشهدالرضا؛ غرق شادی و سرور میلاد رسول اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) بهره‌گیری از پساب در آبیاری فضای سبز مشهد با مشارکت بخش خصوصی توسعه زیرساخت‌های اقامتی مشهد طی افتتاحیه‌های هفته دولت شهروند خبرنگار | چالش‌های پارک حاشیه‌ای در خیابان فرهاد مشهد+ پاسخ کیفیت هوای مشهد همچنان در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: قرارگاه ساماندهی ساخت‌وساز شهری تشکیل شود تخریب دامنه شمالی و نوک قله اژدرکوه | جاده شمالی تیر آخر را به قلب اژدها زد! کارگر پاکدست فرودگاه مشهد کیف پول یک میلیاردی را به صاحبش بازگرداند +عکس گره کوهستان پارک شادی کورتر شد | با وجود آمادگی مدیریت شهری مشهد زمین پارک به سازمان دیگری واگذار شد شهردار مشهد مقدس: شهر مشهد در کشور، رتبه‌ اول و در غرب آسیا، رتبه‌ سوم هوشمندسازی را دارد «کینیاز دابیژا»، سرکنسول روسیه تزاری در مشهد متهم ردیف‌اول واقعه به توپ‌بستن حرم رضوی اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش تا پایان شهریورماه پاسخ گویی تلفنی مدیرعامل تاکسی‌رانی مشهد | چند کورس پاسخگویی برای سرویس مدارس گذر از بحران آبی با هم‌افزایی شهرداری مشهد و شرکت آب و فاضلاب علت اختلال در خط یک مترو مشهد چه بود؟ (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) مشارکت شهروندان، زمینه‌ساز توسعه شهر انتخاب «رئیس» و «نایب‌رئیس» کمیسیون حقوقی شورای شهر مشهد برای سال پنجم
سرخط خبرها

پوشاندن دریچه‌های مخابراتی؛ وصله‌های نازیبا بر معابر مشهد

  • کد خبر: ۴۰۲۳۹
  • ۰۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۴
پوشاندن دریچه‌های مخابراتی؛ وصله‌های نازیبا بر معابر مشهد
مدیرکل نظارت بر نگهداری، تعمیرات و بهره‌برداری از تأسیسات و زیرساخت‌های شهری شهرداری مشهد گفت: بر اساس ضوابط اجرایی پروژه‌های حفاری، دستگاه‌های اجرایی متولی تأسیسات زیربنایی باید تجهیزات خدمات خود را با استفاده از مصالح همگن با جنس روسازی به‌صورت کاملا همسطح با معبر اجرا کنند.
علیرضا ظهیری | شهرآرانیوز؛ دریچه‌های تأسیساتی مخابراتی هم از آن دست اموال عمومی است که سارقان به آن رحم نمی‌کنند و بار‌ها سرقت شده‌اند و از همین رو متولیان حفاظت از تأسیسات شرکت مخابرات اقدام به بستن این دریچه‌ها کرده‌اند، اما استفاده از آسفالت برای پوشاندن این دریچه‌ها در پیاده‌رو‌ها آن هم بدون هماهنگی با شهرداری سبب شده است علاوه بر نازیباشدن پیاده‌روها، مخاطراتی برای عابران پیاده به‌ویژه کم‌توانان ایجاد شود.

در همین باره، مدیرکل نظارت بر نگهداری، تعمیرات و بهره‌برداری از تأسیسات و زیرساخت‌های شهری شهرداری مشهد در گفتگو با شهرآرا، گفت: به‌دنبال اطلاع ناظران ادارات عمران، حمل‌ونقل و ترافیک مناطق شهرداری مطلع شدیم که پیمانکاران شرکت مخابرات مشهد با هدف پیشگیری از معضل سرقت دریچه و تأسیسات مخابراتی و ارتباطی، مبادرت به پوشش محل دریچه با استفاده از مصالح آسفالتی کرده‌اند.

بهنام خیاط افزود: این اقدام چه در پیاده‌رو‌ها و چه در معابر سواره، بدون هماهنگی با مقامات‌مسئول در شهرداری از سوی شرکت مذکور انجام شده که با توجه به همگن‌نبودن آسفالت با تایل‌فرش‌های کف‌سازی پیاده‌رو، سبب نازیبایی و خدشه در طرح بهسازی پیاده‌رو‌ها شده است.

وی تأکید کرد: همچنین ناهمسطح‌بودن سطح پوشش دریچه با تراز ارتفاعی کف که عمدتا بالاتر از آن اجرا شده، ایمنی تردد برای عابران کم‌توان، افراد دارای ویلچر و کالسکه کودکان و... را در معرض مخاطره قرار داده است.

خیاط ادامه داد: در این راستا براساس ضوابط اجرایی پروژه‌های حفاری، دستگاه‌های اجرایی متولی تأسیسات زیربنایی باید تجهیزات خدمات خود را با استفاده از مصالح همگن با جنس روسازی به‌صورت کاملا همسطح با معبر اجرا کنند.

وی بیان کرد: در این رابطه ناظران شهرداری تذکر‌های لازم را به‌عوامل اجرایی این پروژه داده‌اند و مکاتباتی نیز با مسئولان شرکت مخابرات داشته‌ایم و انتظار داریم شرکت مخابرات ضمن بهره‌گیری از نوع دریچه‌های ضدسرقت، از تأسیسات خود صیانت کند و با اصلاح روش اجرایی غیراستاندارد با هماهنگی کارشناسان شهرداری، نازیبایی و مخاطره به‌وجود آمده در معابر شهر را برطرف سازد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->