افزایش سه‌برابری بودجه حمایت از ورزش بانوان در دوره ششم مدیریت شهری مشهد شهردار مشهد مقدس: شهرداری و شورای شهر حامی ورزش بانوان است +فیلم انتصاب سرپرست شهرداری منطقه ۲ مشهد مقدس (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) همدلی زوج‌های جوان مشهدی در پویش اطعام عید غدیر ۱۴۰۴ ۲ یادمان بزرگ شهدا در مشهد هم‌زمان با کنگره ۱۸ هزار شهید استان افتتاح خواهد شد اجرای عملیات تعریض خیابان خیام شمالی در مشهد (۲۱ خردادماه ۱۴۰۴) علت نقص فنی خط یک مترو مشهد چه بود؟ (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) ویدئو | تحول ترافیکی بزرگراه پیامبر اعظم (ص) مشهد با ساخت ۶ پل جدید تا شاهنامه برگزاری جشنواره گل در باغ گل‌های مشهد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: اجرای پروژه‌های شهری منوط به پیوست زیست محیطی است برخورد قاطع شهرداری مشهد با ساخت‌وساز‌های غیرمجاز آغاز توزیع بلیت‌های رایگان استخر روباز بوستان ملت مشهد کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید بزرگترین رویداد فرهنگی در حوزه ایثار و شهادت خراسان رضوی است کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز ناسالم است (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: معراج شهدا، پیش از برگزاری کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید خراسان رضوی، به بهره‌برداری خواهد رسید + فیلم آماده‌باش سراسری برای مقابله با سیل احتمالی و وقوع آب‌گرفتگی در خراسان رضوی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) عضو شورای اسلامی شهر مشهد: پروژه‌های شهری بیش از هر زمان دیگری در حال بهره‌برداری هستند آماده‌باش ۶ هزار و ۵۰۰ نیروی خدمات شهری مشهد درپی صدور هشدار نارنجی هواشناسی خراسان رضوی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) احداث ۶ پل در بزرگراه پیامبراعظم(ص) مشهد، حدفاصل بزرگراه هاشمی‌رفسنجانی و شهرک صنعتی پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۰ خرداد ۱۴۰۴) | بارش‌های رگباری و احتمال وقوع صاعقه و تگرگ در مشهد
سرخط خبرها

پوشاندن دریچه‌های مخابراتی؛ وصله‌های نازیبا بر معابر مشهد

  • کد خبر: ۴۰۲۳۹
  • ۰۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۴
پوشاندن دریچه‌های مخابراتی؛ وصله‌های نازیبا بر معابر مشهد
مدیرکل نظارت بر نگهداری، تعمیرات و بهره‌برداری از تأسیسات و زیرساخت‌های شهری شهرداری مشهد گفت: بر اساس ضوابط اجرایی پروژه‌های حفاری، دستگاه‌های اجرایی متولی تأسیسات زیربنایی باید تجهیزات خدمات خود را با استفاده از مصالح همگن با جنس روسازی به‌صورت کاملا همسطح با معبر اجرا کنند.
علیرضا ظهیری | شهرآرانیوز؛ دریچه‌های تأسیساتی مخابراتی هم از آن دست اموال عمومی است که سارقان به آن رحم نمی‌کنند و بار‌ها سرقت شده‌اند و از همین رو متولیان حفاظت از تأسیسات شرکت مخابرات اقدام به بستن این دریچه‌ها کرده‌اند، اما استفاده از آسفالت برای پوشاندن این دریچه‌ها در پیاده‌رو‌ها آن هم بدون هماهنگی با شهرداری سبب شده است علاوه بر نازیباشدن پیاده‌روها، مخاطراتی برای عابران پیاده به‌ویژه کم‌توانان ایجاد شود.

در همین باره، مدیرکل نظارت بر نگهداری، تعمیرات و بهره‌برداری از تأسیسات و زیرساخت‌های شهری شهرداری مشهد در گفتگو با شهرآرا، گفت: به‌دنبال اطلاع ناظران ادارات عمران، حمل‌ونقل و ترافیک مناطق شهرداری مطلع شدیم که پیمانکاران شرکت مخابرات مشهد با هدف پیشگیری از معضل سرقت دریچه و تأسیسات مخابراتی و ارتباطی، مبادرت به پوشش محل دریچه با استفاده از مصالح آسفالتی کرده‌اند.

بهنام خیاط افزود: این اقدام چه در پیاده‌رو‌ها و چه در معابر سواره، بدون هماهنگی با مقامات‌مسئول در شهرداری از سوی شرکت مذکور انجام شده که با توجه به همگن‌نبودن آسفالت با تایل‌فرش‌های کف‌سازی پیاده‌رو، سبب نازیبایی و خدشه در طرح بهسازی پیاده‌رو‌ها شده است.

وی تأکید کرد: همچنین ناهمسطح‌بودن سطح پوشش دریچه با تراز ارتفاعی کف که عمدتا بالاتر از آن اجرا شده، ایمنی تردد برای عابران کم‌توان، افراد دارای ویلچر و کالسکه کودکان و... را در معرض مخاطره قرار داده است.

خیاط ادامه داد: در این راستا براساس ضوابط اجرایی پروژه‌های حفاری، دستگاه‌های اجرایی متولی تأسیسات زیربنایی باید تجهیزات خدمات خود را با استفاده از مصالح همگن با جنس روسازی به‌صورت کاملا همسطح با معبر اجرا کنند.

وی بیان کرد: در این رابطه ناظران شهرداری تذکر‌های لازم را به‌عوامل اجرایی این پروژه داده‌اند و مکاتباتی نیز با مسئولان شرکت مخابرات داشته‌ایم و انتظار داریم شرکت مخابرات ضمن بهره‌گیری از نوع دریچه‌های ضدسرقت، از تأسیسات خود صیانت کند و با اصلاح روش اجرایی غیراستاندارد با هماهنگی کارشناسان شهرداری، نازیبایی و مخاطره به‌وجود آمده در معابر شهر را برطرف سازد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->