پلنگ زخمی البرز تلف شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون حمایت از خانواده مجلس: باید به سمت ترویج داشتن فرزند سوم و چهارم حرکت کنیم مهم‌ترین چالش‌های پیش روی صنعت گیاهان دارویی استاندار خراسان رضوی بر ضرورت حمایت از خانواده‌ها در طرح جوانی جمعیت تأکید کرد آیا گوش‌ها هم آلرژی می‌گیرند؟ خوراکی‌هایی که باعث افزایش اشتها و پرخوری می شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | احتمال بارش باران در مشهد طی فردا رئیس ستاد ملی جمعیت کشور: کمک مالی به خانواده‌ها در سال اول زندگی نوزادان، مشوقی برای افزایش نرخ فرزندآوری است وزیر بهداشت تأکید کرد: جوانی جمعیت، نیازمند عزم ملی و همکاری بین‌دستگاهی است صدور مجوز استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش| در حوزه آیین‌نامه ارتقای رتبه‌بندی معلمان تا هفته آینده نتایج مثبتی حاصل می‌شود (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس: مجلس تمام‌قد در حمایت از خانواده و فرزندآوری ایستاده است برگزاری دومین همایش رویش امید در مشهد | جمعیت و فرزندآوری، مهم‌ترین رکن در تحقق ایران قوی است پیش‌بینی رگبار باران و وقوع رعدوبرق در ۱۷ استان طی امروز و فردا (۲۵ و ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم نسل ماهیان سفید خزری در معرض نابودی است راه‌اندازی سامانه‌ای جدید برای گزارش تخلفات پزشکی ۱۰۵ هزار زوج نابارور در کشور درمان شدند شوک در دادگاه کیفری خراسان رضوی؛ فاش شدن جزئیات قتل ناموسی با نقشه‌ای شیطانی در خانه وحشت هتل‌های پنج‌ستاره جدید در مشهد احداث می‌شوند | افزایش ظرفیت اسکان پنج‌ستاره زائران تا پایان سال ۱۴۰۴ خانه‌مسافر‌ها در کمتر از ۷ روز رسمی می‌شوند | راه‌اندازی دبیرخانه دائمی شورای راهبردی گوهرسنگ‌ها در مشهد کشف ۱۵ قطعه چکاوک وحشی در مرز دوغارون تایباد سرقت موتورسیکلت در مشهد مقابل چشمان حیرت‌زده مالک! رمزگشایی از قتل مرد ۵۰ساله در بولوار شهید کریمی مشهد | قاتل معتاد در تور نورافکن پلیس و دستور محرمانه قاضی سانحه رانندگی در محور تایباد | ۱۲ مصدوم به مراکز درمانی منتقل شدند (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال مهدکودک‌ها به آموزش و پرورش اتفاق موفقیت‌آمیزی نبود زباله‌هایی که زباله نیستند | درباره مواد بازیافتی که معمولاً به سطل زباله انداخته می‌شوند غذا‌های اقتصادی، خوب یا بد؟ مرجان‌های خلیج فارس احیا شدند رئیس سازمان محیط زیست: موضوع گردوغبار سرخس در دستورکار ماست + فیلم سند طرح جنگل‌داری اجتماعی در حوزه زاگرس تدوین شد تجهیز محیط‌بانان تهران در دستور کار قرار گرفت
سرخط خبرها

موتور سرقتی سارق سریالی را لو داد

  • کد خبر: ۴۰۴۰۴
  • ۰۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۴
موتور سرقتی سارق سریالی را لو داد
ظن پلیس به مرد مشکوک راز سرقت‌های سریالی در مناطق غربی مشهد را برملا کرد
مهدی قرآنی | شهرآرانیوز؛ ساعت از نیمه‌شب گذشته بود که گشت خودرویی پلیس، کلانتری هفت‌تیر مشهد را ترک کرد. چند خیابان مورد بررسی مأموران قرار گرفت که در این میان رفتار مشکوک جوانی موتورسوار در انتهای بولوار صیاد شیرازی نظر مجریان قانون را به خود جلب کرد. مرد جوان هر چند متری که با موتورش طی می‌کرد در مقابل یک خودرو می‌ایستاد و داخل آن را بررسی می‌کرد و مجدد به راهش ادامه می‌داد. یکی از مأموران برای اینکه سر از کار مرد مشکوک درآورده باشد شماره پلاک انتظامی موتورسیکلت تحت نظر خود را از مرکز پیام استعلام گرفت و بعد از دقایقی مشخص شد که این موتورسیکلت به تازگی سرقت شده است.

مأموران پس از کسب این اطلاعات وارد عمل شدند و خود را به موتورسوار جوان رساندند. مرد جوان با دیدن خودروی پلیس پا به فرار گذاشت، اما مسافتی نگذشت که با دستور و اخطار مأموران از حرکت ایستاد و خودش را تسلیم قانون کرد.

مرد مشکوک در همان دقایق ابتدایی منکر مسروقه بودن موتورسیکلتش شد و ادعا کرد که آن را از یکی از دوستانش قرض گرفته است. او مدعی بود که با دیدن خودروی پلیس ترسیده و، چون مدارک همراهش نبوده برای اینکه موتورسیکلت به دست مأموران نیفتد فرار کرده است. با این حال مرد جوان برای تحقیقات بیشتر به کلانتری هفت‌تیر منتقل شد.


ضد و نقیض‌گویی برای فرار از واقعیت

مرد همچنان بر انکار واقعیتی که آن را از مأموران پنهان کرده بود پافشاری می‌کرد. در واکنش به سؤالات مجریان قانون هم به ضد و نقیض‌گویی افتاده بود. یک بار می‌گفت موتورسیکلت به دوستش تعلق دارد و باری دیگر می‌گفت که آن را به تازگی خریداری کرده و از مسروقه بودن آن اطلاعی نداشته است.
انکار‌های این مرد جوان ادامه داشت تا اینکه ردپای او در چند فقره سرقت خیابانی پیدا شد. مشخصات ظاهری او با مشخصات متهم چندین فقره سرقت از خانه‌های مسکونی در محدوده بولوار هفت‌تیر برابری داشت. متهم که دیگر حنایش برای پلیس رنگی نداشت و متوجه شده که دستش رو شده است به ناچار لب به بیان حقیقت گشود و به سرقت از چند خانه و خودرو اعتراف کرد.


کشف اموال مسروقه از خانه متهم

با اعتراف متهم به سرقت‌های سریالی از خانه‌های مسکونی و خودرو‌های سواری، پرونده‌ای تشکیل و موضوع برای ادامه تحقیقات به مقام قضایی اعلام شد. مأموران دایره تجسس کلانتری هفت‌تیر با اخذ مجوز قضایی از سوی جانشین دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۶ مشهد برای بازرسی از مخفیگاه متهم وارد عمل شدند و خود را به محل رساندند.

مأموران در بازرسی از مخفیگاه متهم، لوازم مسروقه بسیاری از جمله ۱۹ دستگاه گوشی تلفن همراه، دوچرخه، تلویزیون، رینگ و لاستیک، مقادیری تریاک، باتری خودرو، موتور کولر و ... را کشف و ضبط کردند. در ادامه بازرسی مأموران از محل تعداد زیادی کارت ملی، شناسنامه، کارت بانکی، کارت خودرو و کارت سوخت متعلق به افراد مختلف نیز کشف شد. متهم در اعترافاتش به این مدارک هویتی سرقتی اشاره کرد و گفت: «اغلب این مدارک را از داخل خودرو‌هایی که به آن‌ها دستبرد زده بودم سرقت کرده ام. صاحبان خودرو‌ها آن‌ها را پشت آفتابگیر، داخل کنسول و یا در داخل داشبورد گذاشته و با خود به داخل خانه نبرده بودند.»
متهم پس از تشکیل پرونده برای ادامه تحقیقات و کشف تعداد جرائم ارتکابی‌اش به دادسرا معرفی و با قرار متناسب قضایی راهی زندان شد. موتورسیکلت سرقتی توقیف شده در این عملیات نیز راهی پارکینگ شد.


خسارت زدن به خودرو‌های شهروندان

فرمانده انتظامی مشهد روز گذشته در تشریح دیگر ابعاد این پرونده گفت: از چندی پیش گزارش‌های مردمی زیادی در‌باره سرقت‌های شبانه از خانه و خودروهایشان در غرب مشهد به پلیس گزارش شده بود که موضوع رسیدگی به این پرونده‌ها بر عهده سرکلانتری غرب قرار گرفت. متهم این پرونده‌ها با تخریب شیشه و یا بازکردن قفل در خودرو‌ها به آن‌ها دستبرد زده بود و یا در زمان نبودن اهالی چند خانه، خود را از دیوار بالا کشیده و اقلام و لوازم قیمتی از جمله طلا، جواهرات و پول نقد مال‌باختگان را با خود برده بود. تحقیقات پلیس درباره این سرقت‌های سریالی ادامه داشت تا اینکه مجریان قانون با استفاده از تصاویر چند دوربین مداربسته هویت متهم را شناسایی و چهره او را ترسیم کرده و در اختیار عوامل گشتی سرکلانتری غرب مشهد قرار دادند. در این راستا هم گشت‌های نامحسوسی در سطح منطقه به راه افتاد تا اینکه مأموران کلانتری هفت‌تیر عامل این سرقت‌های سریالی را شناسایی و دستگیر کردند.

سرهنگ عباس صارمی ساداتی بیان کرد: متهم هنوز به تعداد سرقت‌های ارتکابی‌اش اعتراف نکرده و تحقیقات ما در‌این‌باره ادامه دارد، اما تاکنون چند شاکی به سرکلانتری غرب مراجعه و ضمن شناسایی متهم شکایت خود را علیه او تنظیم کرده‌اند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->