آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟ کشف ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های خراسان‌رضوی تولید ۶ میلیون قوطی شیرخشک در فروردین ۱۴۰۴ گوسفندها، سارقان بدسابقه را  لو دادند | دستگیری سارقانی با ۲۰ سال سابقه زندان توضیحات پلیس درباره پرونده عامل تعرض به کودکان + فیلم نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول فرماندهی انتظامی مشهد اقدامات خود در حوزه زائران نوروز ۱۴۰۴ را تشریح کرد آیا شام دیرهنگام باعث افزایش وزن می‌شود؟ دیه در قصور پزشکی بر عهده خود پزشک است؛ نه خانواده‌اش پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور از امروز تا یکشنبه آینده (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کشف ۵۲۹ دستگاه موتور سیکلت و خودرو مسروقه در کشور طی ۳ روز

  • کد خبر: ۱۷۴۹۸۳
  • ۲۸ تير ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۱
کشف ۵۲۹ دستگاه موتور سیکلت و خودرو مسروقه در کشور طی ۳ روز
رئیس پلیس آگاهی فراجا گفت: در اجرای اولین مرحله از طرح عملیاتی مبارزه با سارقان موتورسیکلت، بیش از ۵۰۰ موتور سیکلت و خودرو مسروقه در کشور کشف شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سردار محمد قنبری با اشاره به اجرای طرح عملیاتی مبارزه با سارقان موتورسیکلت، گفت: اولین مرحله از طرح عملیاتی کشف موتورسیکلت‌های مسروقه اوایل تیرماه سال‌جاری به صورت همزمان در استان‌های سراسر کشور به مدت سه روز به مرحله اجرا در آمد و در جریان آن و پس از جمع‌بندی نتایج واصله، کارآگاهان پلیس آگاهی تعداد ۴۲۷ دستگاه موتورسیکلت مسروقه را کشف کردند.

وی با بیان اینکه در جریان اجرای این طرح ۱۰۲ دستگاه خودروی مسروقه نیز کشف شد، گفت: وسایل نقلیه کشف شده پس از سیر مراحل اداری به مالباختگان و صاحبانشان تحویل داده شد.

به گفته قنبری، مبارزه با سارقان و مالخران موتورسیکلت و همچنین خودرو، کاهش و کنترل نسبی وقوعات جرم و افزایش کشف از جمله اهداف کلی این طرح است که اجرای آن در آینده نیز ادامه خواهد داشت.

رئیس پلیس آگاهی فراجا کاهش زمان کشف تا وقوع، ارتقاء امنیت اجتماعی و ایجاد آرامش روانی جامعه، ناامن کردن محیط برای فعالیت سارقان و پیشگیری از جرم را از دیگر اهداف اجرای چنین طرح‌هایی عنوان کرد و گفت: این طرح‌ها در قالب قرارگاه مبارزه با سرقت اجرا می‌شود.

قنبری از شهروندان خواست برای پیشگیری از سرقت نکات ایمنی و هشدار‌های پلیسی را جدی گرفته و علاوه بر اینکه خودرو و موتورسیکلت خود را در مکان امنی پارک می‌کنند، از تجهیزات ایمنی نیز  برای آن استفاده کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->