دستگیری ۱۵ نفر از عوامل دشمن در استان فارس (۳ خرداد ۱۴۰۵)

  • کد خبر: ۴۱۶۹۵۴
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۸:۳۵
دستگیری ۱۵ نفر از عوامل دشمن در استان فارس (۳ خرداد ۱۴۰۵)
اداره کل اطلاعات استان فارس از شناسایی و دستگیری ۱۵ نفر از مزدوران دشمن آمریکایی صهیونی در این استان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، روابط عمومی اداره کل اطلاعات فارس از شناسایی و متلاشی شدن یک شبکه آموزش دیده متشکل از عناصر آشوبگر و تروریستی در این استان خبر داد.

در این اطلاعیه آمده است:به استحضار ملت شریف ایران می‌رساند با همت و هوشیاری سربازان گمنام امام زمان (عج) در اداره کل اطلاعات فارس یک شبکه آموزش دیده متشکل از عناصر آشوبگر و تروریستی که تحت پشتیبانی گروهک‌های معاند خارجی فعالیت می‌کرد پیش از هرگونه اقدام تروریستی در استان فارس شناسایی و متلاشی شد.

در این عملیات ۱۵ نفر از اعضای این شبکه آموزش دیده که در اغتشاشات گذشته نیز فعال بودند شناسایی و دستگیر شدند.

این افراد در قالب ۲ هسته سازمان یافته و در ارتباط با گروهک نوپدید تروریستی فعالیت داشتند و در ایام جنگ رمضان به قصد برهم زدن امنیت و حمایت از رژیم صهیونیستی نقشه توطئه و ترور جمعی از شهروندان را طراحی کرده بودند.

در جریان عملیات دستگیری و بازرسی صورت گرفته از این افراد مقادیری سلاح مهمات، ابزار‌های خرابکاری برای هدف قرار دادن اماکن دولتی و تجمعات مردمی کشف و ضبط گردید که نشان از عمق توطئه این شبکه برای ایجاد ناامنی گسترده دارد. از جمله موارد مکشوفه می‌توان به ۵قبضه سلاح، ۶۱ فشنگ جنگی، ۵ دستگاه استارلینک اشاره کرد.

به عموم هموطنان اطمینان داده می‌شود که سربازان گمنام امام زمان (عج) با هوشیاری کامل و اشراف اطلاعاتی هرگونه تحرک مزدوران را با قاطعیت در نطفه خنثی کرده و اجازه نخواهد داد آرامش عمومی دستخوش نقشه‌های تروریستی دشمنان گردد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.