ویژه‌برنامه‌های حرم مطهر امام رضا (ع)(امروز ۲۳ خردادماه ۱۴۰۵)

  • کد خبر: ۴۲۱۸۴۴
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۵۳
ویژه‌برنامه‌های حرم مطهر امام رضا (ع)(امروز ۲۳ خردادماه ۱۴۰۵)
حرم مطهر رضوی امروز پنجشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۵ میزبان مجموعه‌ای از برنامه‌های مذهبی و فرهنگی در اماکن متبرکه حرم است.

به گزارش شهرآرانیوز، همزمان با روز شنبه ۲۳ خردادماه ۱۴۰۵، مجموعه‌ای از برنامه‌های عبادی، معرفتی، فرهنگی و تبلیغی در بخش‌های مختلف حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود.

ویژه‌برنامه‌های مرکز تخصصی نماز در مسجد گوهرشاد

مرکز تخصصی نماز حرم مطهر رضوی در شبستان آیت‌الله نهاوندی (ره) مسجد گوهرشاد، ویژه‌برنامه‌های متنوعی را برای زائران تدارک دیده است. در این برنامه‌ها نماز‌های یومیه به جماعت همراه با تمامی نوافل و مستحبات اقامه می‌شود و امکان اقامه نماز قضا نیز برای علاقه‌مندان فراهم است.

همچنین بیان معارف دینی، اجرای ویژه‌برنامه «پناه»، اقامه نماز استغاثه، برگزاری گفتمان نماز و دیگر برنامه‌های فرهنگی و آموزشی از جمله بخش‌های این برنامه خواهد بود.

برگزاری محافل معرفتی و عبادی در رواق حضرت نجمه خاتون (س)

رواق مبارکه حضرت نجمه خاتون (س) نیز در دو نوبت میزبان بانوان زائر خواهد بود. در نوبت صبح که از ساعت ۱۰:۲۵ آغاز می‌شود، زیارت امین‌الله با قرائت حمید عطائی‌نسب برگزار شده و پس از آن طاهره همتی به ایراد سخنرانی خواهد پرداخت. این برنامه با اقامه نماز جماعت ظهر و عصر ادامه می‌یابد. در نوبت عصر نیز از ساعت ۱۸، دعای چهاردهم صحیفه سجادیه با قرائت سیدرضا حسینی برگزار می‌شود و سپس فاطمه ملاشاهی برای حاضران سخنرانی خواهد کرد. اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء نیز پایان‌بخش این برنامه خواهد بود.

برپایی محفل اشک در مسجد صدیقی‌ها

محفل معنوی «اشک» نیز روز شنبه ۲۳ خردادماه از ساعت ۱۰:۳۰ در مسجد صدیقی‌ها واقع در باب‌الهادی (ع) برگزار می‌شود. این مراسم با قرائت زیارت عاشورا آغاز شده و پس از اقامه نماز جماعت، با مداحی و ذکر توسل توسط سیداحمد صفایی ادامه خواهد یافت.

برنامه‌های تبلیغی و معرفتی در رواق امام خمینی (ره)

رواق امام خمینی (ره) در این روز میزبان سلسله‌ای از برنامه‌های مذهبی و معرفتی خواهد بود. بر این اساس، حجت‌الاسلام سیدمحمدمحسن دعایی ساعت ۱۰:۲۵ به سخنرانی می‌پردازد.

همچنین زیارت معصومین (ع) با نوای مصطفی بهنام ساعت ۱۲ برگزار می‌شود. در ادامه، زیارت امین‌الله با قرائت علی خوشچهره ساعت ۱۹:۵۵ اجرا خواهد شد.

در بخش شبانگاهی برنامه‌ها نیز حجت‌الاسلام سیدابوالفضل موسوی ساعت ۲۰:۲۵ سخنرانی خواهد کرد و پس از آن، برنامه «عالیة المضامین» با ارائه حجت‌الاسلام حسین برهانی ساعت ۲۰:۵۰ برگزار می‌شود. دعای چهاردهم صحیفه سجادیه با قرائت سیدمحمدعلی خورشیدی در ساعت ۲۱:۴۵ پایان‌بخش این بخش از برنامه‌ها خواهد بود.

سخنرانی مذهبی در مسجد گوهرشاد

همچنین در مسجد گوهرشاد، حجت‌الاسلام هادی عمیدی‌آهنگ از ساعت ۱۰:۳۵ برای زائران و مجاوران به ایراد سخنرانی خواهد پرداخت.

حرم مطهر رضوی با برگزاری این برنامه‌های متنوع عبادی، فرهنگی و معرفتی، فرصت مناسبی را برای بهره‌مندی معنوی زائران و مجاوران در روز‌های پایانی ماه ذی‌الحجه فراهم کرده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.