گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست و چهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغاز به کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید ۹۷ درصد از کارگاه‌های کارگری امن نیستند سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت علت اصلی گرانی گوشت و مرغ، نبود پیش‌بینی در واردات نهاده‌های دامی است قیمت طلا در بازار‌های جهانی امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد ادامه رشد ورود سرمایه‌گذاران جدید به بازار سرمایه تولید وانت‌بار جدید در خراسان رضوی تأییدیه استاندارد گرفت سهم ۴۷ درصدی بیمه‌های تکمیلی از بازار | جیب مردم، قربانی هزینه‌های درمان تالارهای عروسی در حال ورشکست شدن هستند تأمین سوخت ژنراتور‌های تولید برق صنایع با ۳۰ برابر قیمت رشد قیمت طلا به کانال بالاتر در مشهد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیس اتاق بازرگانی: ۱۵ هزار و ۳۶۶ صادرکننده هیچ ارزی به کشور بازنگرداندند

  • کد خبر: ۴۳۴۷۰
  • ۲۷ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۱:۲۳
رئیس اتاق بازرگانی: ۱۵ هزار و ۳۶۶ صادرکننده هیچ ارزی به کشور بازنگرداندند
رییس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی ایران گفت: بر اساس اعلام اخیر بانک مرکزی ۱۵ هزار و ۳۶۶ صادر کننده هیچ ارزی به کشور بازنگرداندند اما این مساله به نحوی در جامعه انعکاس یافت که گویی همه این افردا دارای کارت بازرگانی فعال بودند در حالی که بیشتر آنها کارت بازرگانی فعال نداشته یا فاقد آن بودند.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین شافعی روز پنجشنبه در نشست کارگروه توسعه صادرات خراسان رضوی افزود: از مجموع صادرکنندگانی که ارز به کشور بازنگرداندند پنج هزار و ۱۰۹ نفر از افراد حقیقی یا حقوقی کارت بازرگانی داشتند که از این تعداد سه هزار و ۱۸۱ نفر از کارت بازرگانی فعال برخوردار بودند و ۱۰ هزار و ۲۵۷ نفر کارت بازرگانی نداشتند.

وی تجربه رفع تعهدات ارزی در این کشور طی سه دهه گذشته را تلخ دانست و ادامه داد: این روش جز این که صادرکنندگان حرفه‌ای را خانه نشین و صادرکنندگان غیرحرفه‌ای را وارد این زیرزمین کند چیز دیگری نخواهد داشت و اکنون نیز گرفتار آن شده‌ایم.

رییس اتاق بازرگانی خراسان رضوی با اشاره به کاهش ۱۱.۵ درصدی سرمایه‌گذاری در بخش ماشین آلات کشور در سال ۱۳۹۸ در مقایسه با سال ۱۳۹۷ افزود: امسال در حوزه واردات شاهد کاهش شدید بخش ماشین آلات در خراسان رضوی هستیم و این موضوع باعث سرمایه‌گذاری در بخش تولید می‌شود.

شافعی مشکل دوم در حوزه واردات را تامین مواد اولیه وارداتی بخش تولید دانست و افزود: بحران مواد اولیه، بحران اشتغال را به دنبال دارد و تاثیرات اجتماعی حاصل از ریزش اشتغال در واحدهای تولیدی چندین برابر نرخهای بیکاری است که درباره آن صحبت می‌کنیم.

وی ادامه داد: فعالان بخش خصوصی و صاحبان مسوولیت در تشکلها بیش از آن که مشکلات بخش دولت را عنوان کنند رسالت بزرگتری در خصوص تدوین راه‌حلهای منطقی و اصولی و ارایه بسته آن به دولت دارند و باید در این زمینه تلاش بیشتری کنند.

رییس اتاق بازرگانی خراسان رضوی اظهار داشت: درخت اقتصاد کشور دچار کرم ریشه خوار شده است اما متاسفانه در حال حذف شاخه‌های درخت هستیم به جای آن که ریشه را درمان نماییم و باید برای درمان ریشه مسائل به دنبال اتخاذ سیاستهای مطلوب باشیم.

شافعی در مورد راه‌آهن خواف – هرات نیز اظهار داشت: گمرک ایران آماده است تا گمرکات مرزی را به بخش خصوصی واگذار کند و الگوی ترکیه را در ایران پیاده نماید، لذا فعالان بخش خصوصی در این زمینه باید آماده باشند.

وی ادامه داد: کشورهای اطراف ایران به موضوع ترانزیت کالا در کشورمان توجه جدی دارند و اگر به سرعت عمل نکنیم با رقبای سختی در ترانزیت مواجه خواهیم شد.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->