هیئت‌های مذهبی در تقویت پویش «جان‌فدا» پای کار آمدند

  • کد خبر: ۴۴۸۹۸۶
  • ۰۸ مهر ۱۴۰۵ - ۱۲:۱۹
هیئات مذهبی و جانفدا
راهکار‌های تقویت پویش «جان‌فدا» و نحوه استفاده هدفمند از ظرفیت هیئت‌های مذهبی در فعالیت‌های اجتماعی، در نشست فوق‌العاده شورای ملی هماهنگی شبکه‌های هیئت و تشکل‌های دینی کشور بررسی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، این نشست با حضور حجت‌الاسلام محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، و جمعی از مدیران جبهه فرهنگی برگزار شد و حاضران درباره ظرفیت شبکه هیئت‌ها برای نقش‌آفرینی بیشتر در عرصه‌های اجتماعی به بحث و تبادل نظر پرداختند.

پویش «جان‌فدا» با هدف تقویت نقش‌آفرینی مردم و مجموعه‌های مردمی در عرصه‌های مختلف اجتماعی شکل گرفته است. در همین چارچوب، هیئت‌های مذهبی به دلیل گستردگی شبکه مردمی خود می‌توانند در اجرای برنامه‌های این پویش نقش داشته باشند.

در این جلسه، چگونگی حضور هدفمند هیئت‌ها در برنامه‌های «جان‌فدا» و زمینه‌های مختلف مشارکت آنها مورد بررسی قرار گرفت. استفاده از ظرفیت هیئت‌ها در آموزش‌های دفاعی، اقدامات جهادی، فعالیت‌های محیط‌زیستی و برنامه‌های درختکاری از جمله محور‌هایی بود که در این نشست مورد توجه قرار گرفت.

شرکت‌کنندگان در نشست همچنین بر این موضوع تأکید کردند که ظرفیت هیئت‌های مذهبی محدود به فعالیت‌های مناسکی نیست و می‌توان از این شبکه مردمی در حوزه‌های متنوع اجتماعی استفاده کرد.

در ادامه، بر ضرورت هم‌افزایی میان نهاد‌ها و مجموعه‌های مردمی و همچنین برنامه‌ریزی دقیق برای ورود هدفمند هیئت‌ها به فعالیت‌های اجتماعی و تمدن‌ساز تأکید شد.

بر اساس مباحث مطرح‌شده، استفاده از ظرفیت شبکه هیئت‌ها در چارچوب اهداف پویش «جان‌فدا» نیازمند هماهنگی میان مجموعه‌های مرتبط و تعریف برنامه‌های مشخص برای بهره‌گیری از توان مردمی هیئت‌ها در عرصه‌های مختلف اجتماعی است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.