افزایش ۲۳ درصدی مصرف آب در پی گرمای کم‌سابقه مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۳) غلظت خون را جدی بگیرید پلیس مبارزه با مواد مخدر ۳۳ کیلوگرم موادمخدر و روانگردان را در پایتخت کشف کرد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (پنجشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۳) | دمای مناطق گرمسیری استان به ۴۵ درجه می‌رسد با روش‌های مختلف فریز کردن رب گوجه‌فرنگی خانگی آشنا شوید جزایر گرمایی چیست؟ سه‌گانه خون بار سلطان صاحب‌قران | مروری بر حادثه ترور ناصرالدین‌شاه اختصاص ۳هزار کلاس درس به اسکان زائرین در مشهد باشگاه پشت میزنشین‌ها | چند حرکت ورزشی مخصوص کارمندان دانش‌آموزان و دانشجویان برای اعزام به سفر‌های زیارتی مانعی ندارند انفعال نهاد‌های بین المللی در زمینه ساخت مدرسه برای دانش آموزان اتباع در  مشهد سامان‌دهی بیش‌از ۵ هزار و ۶۰۰ شیء فرهنگی در خراسان‌رضوی نمرات فاجعه‌بار آزمون‌های نهایی کشور | تداوم افت نمرات در خراسان‌رضوی اجرای حکم قصاص مردی که مهمان برادرش را به قتل رسانده بود + عکس طلاق به خاطر چالش‌های عجیب اینستاگرامی | همسرم به ناخن‌هایم لاک قرمز زده بود! ۲۵ درصد مردم کشور دچار چاقی و اضافه وزن هستند ۱۶ مورد ابتلای به هاری در خراسان‌رضوی شناسایی شد نتایج آزمون ورودی مدارس سمپاد چه زمانی اعلام می‌شود؟ صرفه‌جویی هتل‌های مشهد در مصرف برق تصمیم‌گیری برای تعطیلی ادارات به استانداران واگذار شد فیلمی از لحظه سقوط بالگرد در مکزیک «پرستاری» در احتضار! | درباره تداوم روند مهاجرت و ترک کار پرستاران
سرخط خبرها

اگر نمی‌خواهید کبد چرب داشته باشید، این غذا‌ها را بخورید

  • کد خبر: ۴۵۸۲۱
  • ۱۶ مهر ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۵
اگر نمی‌خواهید کبد چرب داشته باشید، این غذا‌ها را بخورید
با توجه به افزایش شیوع کبد چرب و حتی مشاهده موارد زیاد بیماری در افرادی که چاق نیستند و هنوز در دوران جوانی هستند شناخت عوامل تغذیه‌ای مرتبط با کبد چرب ضروری به نظر می‌آید.
به گزارش شهرآرانیوز،نتایج یک پژوهش نشان می‌دهد افرادی که از الگو‌های غذایی دارای لبنیات و سبزیجات استفاده می‌کنند کمتر با خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی روبه رو هستند.

با توجه به افزایش شیوع کبد چرب و حتی مشاهده موارد زیاد بیماری در افرادی که چاق نیستند و هنوز در دوران جوانی هستند شناخت عوامل تغذیه‌ای مرتبط با کبد چرب ضروری به نظر می‌آید.

گروهی از محققان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در پژوهشی الگو‌های غذایی‌ای را که موجب افزایش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی می‌شود را شناسایی کرده اند. آن‌ها در پژوهش خود ۲۴۴ نفر را مورد مطالعه قرار دادند. نیمی از آن‌ها در گروه کنترل بودند و نیم دیگر در گروه مداخله.
 
اگر نمی‌خواهید کبد چرب داشته باشید، این غذا‌ها را بخورید
نتایج این تحقیق نشان داد که از چهار الگوی غذایی عمده که افراد از آن‌ها پیروی می‌کردند، دو الگوی غذایی یعنی الگوی غذایی معلول که شامل مصرف شیرینی ها، نان سفید، برنج، بیسکویت و اسنک‌ها بود و همچنین الگوی غذایی سنتی که شامل مصرف بیشتر ادویه ها، گوشت قرمز بود با خطر بیشتر کبدچرب غیر الکی مرتبط بودند. برعکس این الگوها، استفاده از الگوی غذایی سبزیجات و لبنیات، کمتر با خطر ابتلا به کبد چرب روبه رو بود. یعنی در افرادی که روزانه مصرف مقدار بیشتری لبنیات و سبزیجات داشتند خطر کبدچرب غیر الکلی رو به کاهش بود.

بر اساس آن چه در پایگاه نتایج پژوهش‌های سلامت کشور منتشر شده است، این طرح تحقیقاتی توسط آناهیتا منصوری، نرگس دهقان سرشت، سیما جعفری راد و پژمان علوی نژاد انجام شده است و مقاله‌ی آن در Nutrition Journal به چاپ رسیده است.
 
منبع:همگردی
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->