جزئیات حادثه آتش‌سوزی خارگ اعلام شد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) اتفاق معجزه آسا | یک مسافر از هواپیمای سقوط کرده هند نجات یافت جان باختن یک نفر در آتش‌سوزی پتروشیمی خارگ | آتش مهار شد افزایش رشته‌های مجاز برای آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش جشن عید غدیر خم ویژه مددجویان کمیته امداد با حضور استاندار خراسان رضوی برگزار شد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) مودی: فاجعه احمدآباد ما را متحیر و غمگین کرده است | همه سرنشینان جان باختند + فیلم ماساژ برای همه کمردرد‌ها خوب نیست ترامپ خروج پرسنل آمریکایی از منطقه غرب آسیا را تأیید کرد ۷۵ درصد قربانیان دود سیگار، زنان و کودکان بی‌گناه هستند سقوط یک هواپیمای مسافربری با ۱۳۳ مسافر در شهر احمدآباد هند + فیلم لحظه سقوط پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش دما در استان کاهش وزن در میانسالی می‌تواند به طول عمر بیفزاید مرگ سالانه بیش از ۶۰ هزار نفر در ایران به علت مصرف دخانیات آیا مصرف بی‌رویه غذا‌های تند به سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند؟ زمان واریز حقوق خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی مشخص شد معاون حقوقی وزارت بهداشت درباره نفوذ صنایع دخانی هشدار داد: سن ابتلا و آلودگی به مواد دخانی به‌شدت کاهش یافته است جزئیات بسته حمایتی مازاد بیمه پایه سلامت بازنشستگان کشوری اعلام شد | کاهش ۵۰ درصدی فرانشیز خدمات بستری پیش‌بینی هواشناسی کشور امروز (پنجشنبه، ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) | افزایش نسبی دما با آغاز هفته آینده احتمال تغییر در بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری | مطالبات همسان‌سازی تا پایان سال پرداخت می‌شود آلودگی صوتی مشهد از مرز استاندارد ملی گذشت | مناطق ۳، ۶ و ۱۱ مشهد، رکورددار آلودگی صوتی اگر هر روز خیار مصرف کنیم، چه اتفاقی در بدنمان می‌افتد؟ قبل از خواب، شیر گرم بنوشیم یا سرد؟ فروش واکسن «گارداسیل» در وب‌سایت‌ها غیرمجاز است امکان پذیرش مستقیم دستیار در ۴ رشته پزشکی فراهم شد ۵۶۰۰ قربانی در سکوت؛ روایت تلخ جوانانی که در دام الکل گم شدند هشدار گرایش متخصصین زنان به انجام اعمال زیبایی | تعرفه‌ها هیچ تناسبی با مسئولیت خطیر این پزشکان ندارد اعترافات هولناک عامل جنایت برج مجلل دربند| قتل مرد افغان به‌خاطر فحاشی توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط آلودگی هوا: مواد غذایی فله‌ای نخرید و آب زیاد بنوشید
سرخط خبرها

افزایش حقوق معلمان خرید خدمات + جزئیات

  • کد خبر: ۴۶۰۷۹
  • ۱۷ مهر ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۸
  • ۱
افزایش حقوق معلمان خرید خدمات + جزئیات
عضو مجمع نمایندگان سیستان و بلوچستان در مجلس از برنامه وزارت آموزش و پرورش برای ارتقا میزان حقوق و مزایای معلمان خرید خدمات تا پایان مهرماه خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز، عضو مجمع نمایندگان سیستان و بلوچستان در مجلس، با انتقاد از اینکه تاکنون نحوه بکارگیری معلمان خرید خدمات کمتر از یک برده‌داری نوین نبوده است از برنامه وزارت آموزش و پرورش برای ارتقا میزان حقوق و مزایای این قشر تا پایان مهرماه خبر داد.

معین‌الدین سعیدی ، در مورد متن پیام روز جهانی معلم از سوی وزیر آموزش و پرورش که در آن از معلمان خواسته است تا روحیه و رویکرد انسان‌ها را نسبت به مقابله با کرونا ارتقا دهند، گفت: متاسفانه بین تمام افرادی که شان بالای معلمی را یدک می‌کشند، نیرو‌های خرید خدمات به لحاظ وضعیت معیشتی و امنیت شغلی از شرایط بدتری نسبت به سایر معلمان برخوردار هستند، تاجاییکه می‌توان گفت نحوه بکارگیری آن‌ها کمتر از یک برده‌داری نوین نیست.
تغییر در وضعیت معلمان خرید خدمات در پی سوال نماینده چابهار از وزیر آموزش و پرورش

نماینده مردم چابهار در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: بنده در مجلس در حال پیگیری وضعیت معلمان خرید خدمات هستم، کما اینکه این مهم را در قالب سوال از وزیر آموزش و پرورش در جلسه کمیسیون اجتماعی مجلس نیز مطرح کردم و قرار بر این شد که یک تغییراتی در وضعیت معیشتی این قشر ایجاد شود.
تاکنون میزان پرداختی به معلمان خرید خدمات بسیار رقت‌انگیز بوده است

وی تصریح کرد: به دنبال پیگیری‌هایی که انجام دادم، قرار بر این شد که در همین مهرماه حقوق معلمان خرید خدمات بر اساس پایه حقوق و مرخصی تعیین شده از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی پرداخت شود، و این در حالی است که تاکنون میزان پرداختی به آن‌ها بسیار رقت‌انگیز بوده است، بنابراین بنده با این شرط که این امر محقق شود سوال خود را از وزیر پس گرفتم، همچنین برای تبدیل وضعیت این معلمان نیز از طریق سازمان‌های مدیریت و برنامه‌ریزی کشور و امور اداری و استخدامی کشور تلاش می‌کنیم تا اقدام اثرگذاری انجام شود.
سعیدی با اشاره به سایر مشکلات معلمان خرید خدمات، یادآور شد: متاسفانه تاکنون یک بانوی معلم خرید خدمت از مرخصی زایمان هم بی‌بهره بوده است، همچنین بخشی از میزان حقوقی هم که این معلمان دریافت می‌کنند توسط شرکت‌هایی که آن‌ها را بکار گرفته‌اند، اخذ می‌شود.

نمی‌توان از معلمی که شان انسانی‌اش را زیرسوال برده‌ایم انتظار اعمال تغییر نگاه به کرونا داشت؟
این نماینده مردم در مجلس یازدهم، خاطرنشان کرد: چطور می‌توان انتظار داشت معلمی که شان انسانی وی را زیرسوال برده‌ایم تغییر در ذائقه فرهنگی یا نگاه به بیماری کرونا را ایجاد کند؟ بنابراین تا زمانی که یک تحولی در نظام معیشتی آن‌ها ایجاد نشود، نمی‌توان انتظار داشت که گام مثبتی در جهت تغییر رویکرد‌ها بردارند.

عضو مجمع نمایندگان استان سیستان و بلوچستان در مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: ما در مجلس یازدهم از طریق کمیسیون‌های اجتماعی و آموزش و تحقیقات برای تبدیل وضعیت معلمان خرید خدمات و ارتقا وضعیت معیشتی آن‌ها تلاش می‌کنیم و امیدواریم وزیر آموزش و پرورش نیز در چندماه باقی مانده از فعالیت این دولت گام موثری برای تحقق این مهم بردارد. 
 
منبع: خبرگزاری خانه ملت
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۷
0
0
نیروهای قراردادی پس چی, حکممون دو و هشتصد پانصد تومن فقط اضافه کردن این شده ما چه فرقی با معلمای رسمی داریم
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->