گشایش پنجره بودجه چند هزار میلیارد تومانی شرکت‌های دولتی به روی خراسان رضوی در قالب مسئولیت‌های اجتماعی  پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در روز شنبه (۱۸ مرداد ۱۴۰۴ ) گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟ مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد قیمت ارز اربعین امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | دینار عراق چند شد؟ تخفیف های فروش؛ بازی دو سر بُرد یا شگردی برای گران فروشی اجناس؟ آیا با اجرای فیبرنوری، کابل‌دزدی به پایان می‌رسد؟ | پاسخ مسئولان به مطالبه شهروندان حمایت مدیریت شهری مشهد از صنایع و کارآفرینان ادامه‌دار خواهد بود + فیلم توضیحات مدیرعامل تامین اجتماعی درباره شیوه‌نامه بیمه کارگران ساختمانی پیش‌بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | امید به مذاکره باز هم دلار را عقب راند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴ )| بازار طلا بازیچه افت دلار شد آیا قطعی برق در تهران ۴ ساعته شده است؟ (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) هدف‌گذاری ۳ هزار مگاواتی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی تا پایان ۱۴۰۶ خرید طلا و سکه در سیزدهم ماه صفر | کشتی‌آرای: خرید طلا در سیزدهم صفر یک پدیده خرافاتی است پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال ۱۴۰۴ با توجه به معاملات امروز بورس کالا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ریزش ۳۴ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مکان‌های اسکان اضطراری زائران در مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قطعی برق نخواهند داشت استاندار خراسان رضوی: ظرفیت تولید انرژی تجدیدپذیر استان تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۴۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد بانک مرکزی: خرید ارز اربعین از بانک سپه امکان‌پذیر شد بازگشت قطعی برق ۴ ساعته به کشور
سرخط خبرها

گزارشی از انبار پُر و فروشگاه‌های خالی از شکر و روغن

  • کد خبر: ۴۶۲۰۶
  • ۱۹ مهر ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۸
گزارشی از انبار پُر و فروشگاه‌های خالی از شکر و روغن
گزارش‌های مکرر درباره کمبود روغن و گران‌فروشی برخی کالا‌های اساسی مانند برنج و کره خوراکی، دیروز ما را همراه امید جلیلی، رئیس شعبه سیار تعزیرات حکومتی خراسان‌رضوی و بازرسان اتاق اصناف مشهد، روانه برخی فروشگاه‌های زنجیره‌ای در حوالی میدان جانباز کرد.
محسن موسوی‌زاده | شهرآرانیوز؛ گزارش‌های مکرر درباره کمبود روغن و گران‌فروشی برخی کالا‌های اساسی مانند برنج و کره خوراکی، دیروز ما را همراه امید جلیلی، رئیس شعبه سیار تعزیرات حکومتی خراسان‌رضوی و بازرسان اتاق اصناف مشهد، روانه برخی فروشگاه‌های زنجیره‌ای در حوالی میدان جانباز کرد.

اولین تخلف، مشاهده تعداد زیادی کیسه شکر به وزن ۹ تن در انبار اولین فروشگاه بود. باوجود فراوانی شکر در انبار، در فروشگاه فقط تعدادی شکر بسته‌بندی‌شده به قیمت هربسته ۸ هزارو ۵۰۰ تومان عرضه می‌شد، این درحالی است که این فروشگاه باید شکر‌های دولتی را در بسته‌های ۳ کیلویی (به قیمت هرکیلو ۷ هزارو ۲۰۰ تومان) عرضه می‌کرد. ایراد‌های اداره بهداشت به توزیع شکر فله اولین پاسخی بود که مدیر فروشگاه در جواب قاضی تعزیرات بیان کرد، با این حال ازآنجاکه خود او هم این جواب را چندان قانع‌کننده نمی‌دانست، سعی کرد با آوردن صورت‌های فروش، نشان دهد که شکر دولتی تا همین دیروز در فروشگاه عرضه می‌شده است. اما بازرسان تاکید می‌کردند که در عمل آنچه اتفاق افتاده، انبار کردن شکر‌های دولتی و عرضه شکر گران‌تر به مردم بوده است، بنابراین بازرسان این موضوع را صورت‌جلسه کردند تا در روز‌های آینده بررسی شود.

روغن خوراکی، دومین کالایی بود که مورد توجه بازرسان قرار گرفت. فروشگاه پر از روغن مایع ۸۱۰ گرمی بود، اما خبری از روغن جامد نبود. مدیر فروشگاه گلایه‌مند بود که شرکت‌های بزرگ به آن‌ها روغن نمی‌دهند و دست آن‌ها برای عرضه بسته شده است، با این حال تراب‌پور، بازرس اتاق اصناف مشهد، تاکید کرد که قرار است از هفته جاری، روغن به میزان فراوان و البته با قیمت جدید در بازار توزیع شود و کمبود‌ها ظرف چند روز آینده برطرف خواهد شد.


گران‌فروشی برنج هندی

در این فروشگاه روی برنج هندی ۱۰ کیلویی برچسب زده شده بود ۲۲۷ هزار تومان و با تخفیف فروخته می‌شد ۲۱۶ هزار تومان. مشتری هم وقتی تخفیف می‌بیند، با یک حساب‌وکتاب سرانگشتی راغب می‌شود حتی بیشتر از نیازش خرید کند، با این حال بازرس اتاق اصناف بر روی قیمت برنج هندی دست گذاشت و تاکید کرد که باید فاکتور‌های خرید ارائه شود. بازرس اتاق اصناف، قیمت برنج هندی با همین برند را در بازار ۱۸۶ هزار تومان اعلام کرد. مدیر فروشگاه می‌گفت که به‌دلیل حجم زیاد فروش، آن‌ها مجبور هستند برنج به قیمت جدید خریداری و عرضه کنند، اما بازرسان تاکید می‌کردند که پای موضوع تکراری تخفیف‌های نادرست فروشگاه‌های زنجیره‌ای درمیان است.
 
برای این مسئله هم پرونده تشکیل و قرار شد فاکتور‌های خرید برنج به اتاق اصناف ارائه شود. تخلف تخفیف‌هایی نادرست در این فروشگاه فقط محدود به برنج نبود. قیمت ۵۰ عدد ماسک سه‌لایه، ۹۰ هزار تومان اعلام شده بود که با تخفیف، ۷۴ هزارو ۷۰۰ تومان به فروش می‌رسید. بازرس اتاق اصناف گفت: این نوع ماسک اکنون به قیمت ۶۵ هزار تومان درحال فروش است و این تخفیف فقط پوششی برای گران‌فروشی است.


گرانی چای

در ادامه بازرسی به یک فروشگاه زنجیره‌ای دیگر وارد شدیم. قفس‌های روغن خالی بود و متصدی فروشگاه می‌گفت همه روغن‌های انبار به فروش رسیده است و برای پر کردن قفسه‌ها دیگر موجودی ندارند. بخشی از قفسه‌ها نیز با دستمال کاغذی پر شده بود تا خالی بودن آن‌ها توی ذوق نزند. یکی از بازرسان اصناف، قیمت برنج هندی را سوال کرد. پاسخ ۱۸۶ هزار تومان بود. دقیقا همان برنجی بود که فروشگاه قبل به اسم تخفیف درحال عرضه آن به قیمت ۲۱۶ هزار تومان بود. تخلفی در این فروشگاه دیده نمی‌شد، فقط متصدی فروشگاه از گرانی چای گلایه‌مند بود و می‌گفت: یکی از برند‌های معروف، قیمت چای ۵۰۰ گرمی خود را به ۱۰۰ هزار تومان افزایش داده است؛ چایی که چند ماه پیش به قیمت ۷۰ هزار تومان عرضه می‌شد. توزیع فراوان کره خوراکی بعد از گرانی ۹۰ درصدی توسط کارخانه‌ها، نکته دیگری بود که متصدی فروشگاه به آن اشاره کرد.

یک فروشگاه زنجیره‌ای درمحدوده بولوار فرامرزعباسی، آخرین مقصد بازرسی‌ها بود. عرضه برنج هندی به قیمت ۱۹۸ هزار تومان، اولین نکته‌ای بود که بازرسان بر روی آن دست گذاشتند و برای آن پرونده تشکیل دادند. بازرسی از سایر قسمت‌های فروشگاه صورت گرفت و بازرسان، تخلفی را مشاهده نکردند. درنهایت فقط برای گران‌فروشی برنج، پرونده تشکیل و موضوع، صورت‌جلسه شد.

جلیلی، رئیس شعبه سیار تعزیرات حکومتی استان، در پایان در گفتگو با شهرآرا، از افزایش گشت‌های نظارت بر کالا‌های اساسی خبر داد و گفت: با هدف حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان برای جلوگیری از تخلفات صنفی در عرضه کالا‌های اساسی، بازرسی‌های گسترده و به‌طور مستمر درحال انجام است و حتما با متخلفان این حوزه بدون کوچک‌ترین اغماضی برخورد می‌شود. از شهروندان نیز می‌خواهیم که تخلفات را برای رسیدگی به آن‌ها، به ۱۲۴ یا تعزیرات حکومتی اطلاع دهند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->