کشف ۱۴ میلیارد ریال اقلام آرایشی و بهداشتی غیرقابل مصرف در مشهد (۷ تیر ۱۴۰۴) آماده‌باش ۸ هزار نیروی شرکتی بخش درمان و شعب تأمین‌اجتماعی در ایام جنگ ۱۲روزه آیا مصرف زرده تخم مرغ در کهنسالی مضر است؟ دیابت نوع یک در بزرگسالان، خطر خاموش برای قلب و طول عمر شینا انصاری: برای توسعه و پیشرفت بیشتر کشور، مقتدرانه پای کار خواهیم ماند استخدام بیش از ۸۰۰ معلم در استان مازندران تأکید دادستان کل کشور بر خروج اتباع غیرمجاز از ایران تصادفات جاده‌ای در خراسان رضوی ۲ فوتی و ۶ مصدوم برجای گذاشت (۷ تیر ۱۴۰۴) آیا حقوق بازنشستگان نیرو‌های مسلح کامل پرداخت شد؟ صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی وزش باد شدید در خراسان رضوی و برخی استان‌ها (۷ تیر ۱۴۰۴) معاون وزیر آموزش و پرورش: مشایعت حماسی مردم چشم دشمنان انقلاب و ایران را کور کرد حضور رئیس سازمان محیط زیست در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار در تهران مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقالات تمدید شد (۷ تیر ۱۴۰۴) ۳ کشته و ۵ مصدوم در تصادف دو خودرو سواری در اردبیل (۷ تیر ۱۴۰۴) تاکسی گردشگری چیست و چه مزایایی دارد؟ | اجرای طرح در تهران، به‌زودی بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی مغایرت در عناوین شغلی و دستمزد را اطلاع بدهند اطلاعیه جدید سازمان بازنشستگی نیرو‌های مسلح درخصوص حقوق خرداد (۷ تیرماه ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۷ تیر ۱۴۰۴) | گرمای شدید در راه مشهد چگونه با پیاده‌روی کلسترول را به تعادل برسانیم؟ عادت‌هایی که متابولیسم را کند می‌کنند غربالگری سلامت روان در تمام مقاطع سنی برای مردان انجام می‌شود یک جامعه‌شناس: مسئله وطن بسیار مهم است | نقطه قوت ایران، مردم هستند رئیس سازمان محیط زیست: نباید از خسارات زیست‌محیطی جنگ غافل شویم معاون آموزش متوسطه آموزش‌ و پرورش: واحدهای آموزشی باید به هوش مصنوعی مجهز شوند پیش‌بینی هواشناسی کشور (۷ تیر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور چند نکته مهم درباره سلامت سالمندان هشدار سازمان تأمین اجتماعی درخصوص کلاهبرداری از پزشکان تشدید نظارت بازرسان بهداشتی در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴
سرخط خبرها

نانوایی‌های متخلف بدون اغماض پلمب می‌شوند

  • کد خبر: ۴۶۴۷۱
  • ۲۰ مهر ۱۳۹۹ - ۲۳:۴۲
نانوایی‌های متخلف بدون اغماض پلمب می‌شوند
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: در صورت اثبات تخلف نانوایی‌ها، بدون اغماض به تعزیرات ارجاع و به سرعت نسبت به قطع سهمیه آرد و پلمب آن‌ها اقدام می‌شود.
 به گزارش شهرآرانیوز، علی رسولیان روز یکشنبه در نشست کارگروه آرد و نان و تنظیم بازار خراسان رضوی افزود: اداره کل غله و خدمات بازرگانی خراسان رضوی باید دسترسی به سامانه "خرید آرد کشور" را در اختیار اتحادیه نانوایان، سازمان صنعت، تعزیرات حکومتی، اداره کل بازرسی و بسیج سپاه امام رضا (ع) قرار دهد تا بتوانند مسیر تخصیص آرد و گندم  یارانه‌ای و نیمه یارانه‌ای را رصد کنند.

وی با تاکید بر تشکیل کمیته کاری برای تصمیم گیری فوری درباره توزیع آرد گفت: در این کمیته، تعزیرات حکومتی، اتحادیه نانوایان، سازمان صنعت معدن و تجارت، اداره کل غله و خدمات بازرگانی عضویت خواهند داشت و مدیریت کمیته با اداره کل غله و محوریت اجرا با اتحادیه خواهد بود تا هر زمان نیاز باشد، بلافاصله درباره نحوه توزیع آرد تصمیم گیری کند.

معاون استاندار خراسان رضوی اظهار کرد: زمانی که سامانه خرید آرد در اختیار دستگاه‌های نظارتی قرار گیرد، می‌تواند سهمیه آرد یارانه‌ای یا نیمه یارانه‌ای هر نانوایی متخلفی را حداقل به مدت یک ماه قطع و  آن واحد را از طریق تعزیرات حکومتی پلمب کند.

رسولیان افزود: سهمیه قطع شده نانوایی‌های متخلف به نانوایی‌های مناطق پر جمعیت که مورد وثوق اتحادیه نانوایان باشند، تعلق می‌گیرد.  

معاون استاندار خراسان رضوی همچنین گفت: ذخایر آرد و گندم استان حداقل برای یکسال آینده تامین شده است و نیاز واقعی آرد استان به هر میزان که باشد تامین خواهد شد.
 

تاکید بر نظم‌دهی به ساعات کاری نانوایی‌ها

معاون دادستان مشهد و سرپرست دادسرای انقلاب مشهد نیز در این نشست گفت:  اگر قرار است نظارت بر تخصیص سهمیه آرد به نانوایی‌ها نظام‌مند و تشدید شود، اتحادیه نانوایان باید روزانه ساعت کاری مشخصی را برابر با سهمیه آردی که به هر نانوایی تعلق می‌گیرد تعریف کند و ساعت شروع و پایان پخت نان در هر نانوایی مشخص شود.

محمد سلطانی افزود: اتحادیه نانوایان می‌تواند نانوایی‌های مورد اعتماد و دارای وجدان کاری را شناسایی و برای تایید به دستگاه‌های نظارتی معرفی کند، سپس برای آن‌ها ساعت کاری مشخصی را تعریف کند تا به هر میزانی که آرد نیاز داشته باشد به آن اختصاص یابد.

مرتضی مدنی مدیر کل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی نیز در این نشست با تاکید بر تشدید نظارت‌ها بر زنجیره تولید تا توزیع آرد گفت: برخی از افراد دارای پروانه کسب صاحب چندین  نانوایی یارانه‌ای و نیمه یارانه‌ای هستند و به سبب تفاوت قیمت بین سهمیه آرد این دو نانوایی، سهمیه آرد یارانه‌ای به سمت سهمیه آرد نیمه یارانه‌ای هدایت می‌شود.

محمد جواد ساعدی، سرپرست معاونت نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: در بازه زمانی ۱۹ شهریور تا ۱۹ مهر امسال، قیمت کیسه آرد (۴۰ کیلویی) از نوع ۱۵ درصد سبوس گیری از ۸۵۰ هزار ریال به یک میلیون و ۱۰۰ هزار ریال رسیده و ۲۹ درصد افزایش یافته است.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی کارخانجات آرد سازی استان‌های خراسان نیز در این نشست از مسوولان خواست حمل گندم به کارخانه آردسازی را به اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان واگذار کنند تا هزینه‌ها کاهش یابد.  

محمد سپانلو با اشاره به افزایش قیمت هر کیسه آرد گفت: کارخانه‌های آرد ماهانه ۴۶ میلیارد ریال بابت مابه التفاوت قیمت مصوب هر کیسه با قیمت آن در بازار آزاد پرداخت می‌کنند و در صورتی که قیمت کیسه اصلاح و به ۲۴ هزار ریال برای هر کیسه برسد، این مشکل برطرف خواهد شد.

نماینده شرکت حمل و نقل بین المللی خلیج فارس که مسوولیت حمل گندم به کارخانه‌های آرد را برعهده دارد نیز در این نشست خواستار بازنگری در نرخ مصوب حمل گندم با توجه به افزایش هزینه‌های این شرکت شد.  

رییس سازمان تعاون روستایی خراسان رضوی هم در این نشست گفت: کرایه حمل به شدت افزایش یافته و تعاونی‌های روستایی وادار به حمل آرد ویژه بخش نانوایی و خانگی در روستا شده‌اند که پیروی از قیمت مصوب برای کرایه حمل، جوابگوی هزینه آن‌ها نیست.

ایرج ناصری مقدم تغییر هزینه مصوب حمل آرد را به منظور کاهش فشار بر تعاونی‌های روستایی خواستار شد.

منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->