متخصص چشم: ساعت ۱۰ شب به بعد موبایل را کنار بگذارید اختلاف خانوادگی و کودک‌آزاری بیشترین تماس‌ با اورژانس اجتماعی مرگ روزانه یک نفر به دلیل سرطان پستان در خراسان رضوی دستگیری ۲۲ نفر از اراذل در خمینی‌شهر اصفهان (۲۸ مهر ۱۴۰۴) جیره‌بندی آب در تهران، شایعه یا واقعیت پیش‌رو؟ کاهش عوارض پوکی استخوان با تقویت عضلات بدن | عضله‌های قهرمان حافظ ستون بدن کرونا در صدر ویروس‌های تنفسی کشور طی هفته گذشته (۲۸ مهر ۱۴۰۴) عظیمی‌راد: اسناد بالادستی و رهبر انقلاب محدودیتی برای سن تربیت معلم قائل نیستند آمار نگران‌کننده آنفلوانزا در بیمارستان‌ها، نشانه ضعف سیستماتیک در نظام سلامت است صدور کیفرخواست پرونده ناپدیدشدن «سما جهانباز» در شیراز (۲۸ مهر ۱۴۰۴) راوی تاریخ نزدیک | یادی از محمود حکیمی که آثار مهمی درباره میرزا محمدتقی‌خان فراهانی به نگارش درآورده است صدور هشدار نارنجی هواشناسی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در برخی نقاط کشور (۲۸ مهر ۱۴۰۴) بحرانی جدی که همه کودکان ایرانی را تهدید می‌کند شهروندان مشهدی از برخی رفتارهای بدون ضابطه در مدارس پسرانه گلایه دارند | نمره مو چند؟! درد مداوم استخوانی کودکان باید جدی گرفته شود کاهش ۶۹.۱ درصدی بارش‌ها در کشور، از ابتدای سال آبی جاری تاکنون نسبت‌به مدت مشابه سال گذشته پلیس فتا: پزشک‌نمای اینستاگرامی فراری را شناسایی کنید + عکس افزایش ۲برابری میزان مرگ‌ومیر ناشی از سرطان پستان، طی دو دهه آینده در کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۸ مهر ۱۴۰۴) | احتمال وقوع رگبار پراکنده در برخی نقاط استان لبنیات فله، خطر جدی برای سلامت بدن وضعیت ایمنی برخی مدارس غیردولتی خراسان رضوی همچنان لنگ می‌زند | غیردولتی‌ها در  بن بست ایمنی منابع پاداش پایان خدمت بازنشستگان دانشگاه‌های علوم پزشکی تأمین شد (۲۸ مهرماه ۱۴۰۴) باز هم انتقاد از واریز قطره‌چکانی معوقات حقوق فروردین بازنشستگان تأمین اجتماعی چرا «تکالیف طولانی» ذهن دانش‌آموزان را خسته می‌کند؟ افزایش خدمات غیرحضوری تأمین اجتماعی | مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: مراجعه به شعب و رفت‌وآمد‌ها باید به کمترین حد ممکن برسد توصیه‌های طب ایرانی برای کاهش اثرات آلودگی هوا در بدن توضیح سازمان غذا و دارو درباره تفاوت قیمت واکسن‌های آنفلوانزا راز طول عمر بیشتر کشف شد آیا مو‌های سفید دوباره سیاه می‌شوند؟
سرخط خبرها

۹ میلیون چینی در ۵ روز تست کرونا می‌دهند

  • کد خبر: ۴۶۵۷۶
  • ۲۱ مهر ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۲
۹ میلیون چینی در ۵ روز تست کرونا می‌دهند
مقامات بهداشتی چین امروز (دوشنبه) اعلام کردند که قصد دارند تا پایان این هفته یعنی ظرف پنج روز آینده، بطور فشرده از کل جمعیت ۹ میلیون نفری شهر بندری «چینگ‌دائو» در شرق این کشور تست کرونا بگیرند.

به گزارش شهرارانیوز، مقامات بهداشتی چین امروز (دوشنبه) اعلام کردند که قصد دارند تا پایان این هفته یعنی ظرف پنج روز آینده، بطور فشرده از کل جمعیت ۹ میلیون نفری شهر بندری «چینگ‌دائو» در شرق این کشور تست کرونا بگیرند.

این تصمیم پس از آن گرفته شد که ۹ مورد جدید ابتلا به کووید ۱۹ در این شهر به ثبت رسید و آن هم در حالی که برای مدت دو ماه هیچ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا با منشاء داخلی در این کشور گزارش نشده بود.

به گفته مقامات چین همه این افراد به نوعی با یک بیمارستان در این شهر مرتبط بودند و در این بیمارستان یک فرد مبتلا در حال درمان بود.

اگرچه پس از آنکه چین اعلام کرد موفق به کنترل همه‌گیری کرونا شده، بسیاری از محدودیتهای سفر به این کشور و تجارت با آن برداشته شد اما همچنان وضعیت سلامت تمام افرادی که قصد ورود به ساختمان‌های عمومی را دارند، کنترل می‌شود.

اولین موارد ابتلا به ویروس کرونا در چین در دسامبر سال گذشته مشاهده شد و پس از آن این ویروس بسرعت به سراسر جهان راه یافت.

چین می‌گوید که توانسته با اجرای سیاست‌های سختگیرانه‌ای در میان جمعیت ۱ میلیارد و ۴۰۰ میلیون نفری خود، نه تنها از شیوع بیشتر کووید ۱۹ جلوگیری کند بلکه شمار مبتلایان را به ۸۵ هزار و ۵۷۸ نفر و شمار قربانیان را به ۴۶۳۴ نفر محدود کند.

آخرین بار انتقال ویروس کرونا در داخل سرزمین اصلی چین در ۱۵ اوت در شهر ارومچی، مرکز استان سین‌کیانگ گزارش شد و پس از آن، تمام موارد جدید ابتلا مربوط به مسافرانی بوده که از خارج از این کشور به داخل چین سفر کرده‌اند.

بنابر گزارش یورونیوز، چین در ماه آوریل بسیاری از محدودیت‌های اجتماعی وضع شده در سراسر این کشور را لغو کرد اما بنا بر مقررات حزب حاکم، مسافرانی که به چین سفر می‌کنند همچنان باید مدت ۱۴ روز را در قرنطینه بگذرانند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->