وزارت بهداشت: ماءالشعیر برای بیماران کلیوی مناسب نیست ۸۰ درصد مراکز مراقبت پرستاری در منزل غیرمجاز هستند ورود نخستین پرواز شرکت فلای‌ناس عربستان به فرودگاه امام‌خمینی(ره) برای عملیات حج (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قوه‌قضائیه به حادثه فوت حمیدرضا درجاتی در پیست اتومبیل‌رانی، ورود کرد تشکیل پرونده قضایی برای یک فعال مجازی حوزه خودرو دام کاپیتان قلابی کشتی برای سرقت از دختران دم بخت بازدید از موزه‌های خراسان رضوی، فردا (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) رایگان است نمایشگاه کتاب تهران سکوی ارتباط با مخاطب و تقویت فرهنگ کتاب‌خوانی است کشف ۵۲ کیلوگرم مواد شیمیایی پیش‌ساز ماده مخدر شیشه در مشهد قیمت معلم خصوصی اعلام مبلغ حق بیمه دهک‌های ششم تا نهم بیمه سلامت+ جزئیات (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) فشارخون علت نیمی از بیماری‌های قلبی‌عروقی و عامل مهمی در مرگ‌های زودرس است نشت مواد شیمیایی به یک رودخانه در برزیل موجب آلوده شدن ماهی‌ها و پرندگان شد هدف‌گذاری جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی در کشور طرح پلیس نامحسوس محیط‌زیستی در دستورکار قرار گرفت کشف زمین‌خواری ۵۰ میلیاردی در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیشترین آمار طرح مردمی کاشت نهال مربوط به زاگرس است شناسایی ۱۴۱ مورد ابتلا به سرخک در کشور | چه‌افرادی در خطرند؟ پوشش ۹۹.۵ درصدی برنامه کشوری غربالگری کم‌کاری تیروئید نوزادان تأثیر مثبت نمرات پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ تداوم بحران آب در مشهد و خراسان رضوی | زمین تشنه‌تر از همیشه + میزان بارش تا اردیبهشت ۱۴۰۴ توله بازمانده «هلیا» شناسایی شد چطور اضطراب کنکور و امتحانات نهایی را کنترل کنیم؟ | وظیفه خانواده و مسئولان مدرسه چیست؟ آخرین جزئیات درباره جزایر حرارتی تهران | این جزایر چه تأثیری بر محیط زیست دارند؟ پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان تأمین اجتماعی | کدام بازنشستگان در اولویت دریافت وام هستند؟ ظرفیت پیوند مغز استخوان کودکان در مشهد جوابگوی نیاز شهر نیست  بیمه‌های تکمیلی از بیماران چشمی حمایت کافی ندارند ۲۱ مصدوم و یک فوتی بر اثر وزش شدید باد و اصابت صاعقه در کشور (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم لاغری طولانی‌مدت می‌تواند موجب کاهش شانس باروری شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فراسوی نیک و بد

  • کد خبر: ۵۳۱۸۹
  • ۳۰ آذر ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۳
فراسوی نیک و بد
عبدالجواد موسوی - روزنامه‌نگار
اینکه می‌گویند: «گربه برای رضای خدا موش نمی‌گیرد!» حرف بی‌ربطی نیست؛ به‌ویژه در زمانه ما که بیشتر کار‌ها فقط برای به‌دست‌آوردن منفعت است. اما در تاریک‌ترین ادوار تاریخ هم بوده‌اند کسانی که خلاف این قاعده فراگیر عمل کرده‌اند و همه زندگیشان را وقف رضای خدا و خلق خدا کرده‌اند.
 
به‌طور مشخص از صنفی به‌نام پرستاران سخن می‌گویم که در روزگار بلای بزرگی به‌نام کرونا، تازه دارد قدر و قیمتشان شناخته می‌شود. با آن‌ها که از سر اضطرار به این شغل پناه آورده‌اند کاری ندارم، اما کسانی که از سر اختیار جامه سپید پرستاری را بر تن می‌کنند تا مرهمی بر زخم‌ها و جراحت‌های بیماران بگذارند، پدیده‌های شگفت‌انگیزی هستند. راه‌بردن به چشم‌اندازی که پرستاران جهان را از آنجا به‌تماشا می‌نشینند، کار دشواری است.
 
برای فهم بهتر جان و جهان پرستاران می‌توان در عشق بی‌بدیل مادر به فرزند تأمل کرد؛ عشقی دیوانه‌وار که در پس آن هیچ توقعی پنهان نیست. فرزند، فرزند است؛ چه مؤمن باشد، چه کافر؛ چه زشت باشد، چه زیبا؛ چه رشید باشد، چه نحیف؛ چه قدردان باشد، چه ناسپاس. مادر، مادر است و چه‌بسا فرزندی را که شرورتر است و بیش از دیگران دردسر درست می‌کند، بیشتر دوست بدارد و دوچندان از او مراقبت کند. مهر مادر به فرزند فراسوی اخلاق و ایدئولوژی و مذهب و زشت و زیباست.
 
پرستاری که از سر اختیار و علاقه به این شغل روی آورده، بیش از هرکس دیگری به مادر شبیه است. پرستار هم وقتی زخمی را مرهم می‌نهد، به نژاد و رنگ و ایدئولوژی طرف کاری ندارد. از نگاه او همه بیماران و مجروحان یکی هستند و «بنی‌آدم اعضای یک پیکرند» فقط یک شعر نیست. او وظیفه خود می‌داند که یک انسان را از رنج و مرگ نجات بخشد و گاه ممکن است این انسان دشمن او باشد و تا چند لحظه قبل با تفنگ قلب او را نشانه رفته باشد.
 
این میزان از مهر و عشق و فداکاری فقط و فقط در نزد مادران یافت می‌شود و اصلا به همین دلیل است که بیشتر، خانم‌ها به این شغل روی می‌آورند و همه ما با شنیدن کلمه پرستار به‌یاد خانم‌ها می‌افتیم. باری آن‌ها که می‌گویند: «گربه برای رضای خدا موش نمی‌گیرد!» حرف بی‌ربطی نمی‌زنند؛ کار پاکان را قیاس از خود می‌گیرند و نتیجه‌ای که می‌گیرند، حاصل همین قیاس مع‌الفارق است. اما آنکه گفت «اگر خوبان نبودند، زمین هرآینه اهلش را در خود فرومی‌برد!» به همین اندک جان‌های بزرگ و رشک‌برانگیزی اشاره داشت که اگر نبودند، زمین به دوزخی هولناک بدل می‌شد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->