هلاکت عامل مهاجم به ایست بازرسی در لرستان شرایط تقسیط حق ۲۷.۵ درصدی تامین اجتماعی از عوارض پروانه ساختمان تا ۳۶ ماه مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: با وجود ۱۸ هزار نفر کمبود نیرو، کلاس‌ها در اول مهرماه بدون معلم نخواهد بود تنش خشکسالی ۴۰ درصدی | کشاورزان قربانی کمبود آب و قطعی برق انگشت ماشه‌ای و گردن پیامکی، عوارض استفاده زیاد از گوشی‌های هوشمند یبوست ناگهانی در سنین بالا را جدی بگیرید توزیع دارو در موکب‌ها ممنوع است وزیر دادگستری: مردم کشور ما در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه پای آرمان‌های نظام و انقلاب ایستادند وقوع حریق در مجتمع تجاری کاسپین انزلی؛ آتش نشانان در تلاش هستند آتش‌سوزی در مجتمع تجاری کاسپین منطقه آزاد انزلی (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم کشف حدود ۴ هزار تن کالای احتکاری در سراسر کشور کاهش چشمگیر نرخ بلیت پروازهای اربعین در روزهای کم‌تقاضا جزئیات بیشتر از افزایش سن و سابقه بازنشستگی تأمین اجتماعی با دلالان و مدعیان نفوذ برخورد می‌کند کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور ! این دمنوش‌ها را بخورید تا گرمازده نشوید عمل پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) چگونه از بروز سنگ کیسه صفرا جلوگیری کنیم؟ آبونمان متغیر تلفن ثابت! مصرف غذا‌های «پُرچرب» در تابستان به حداقل برسد زائران اربعین از غذا‌های خشک و کنسروی استفاده کنند توصیه‌های تخصصی برای پیاده‌روی ایمن در مسیر اربعین اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟
سرخط خبرها

کوهنوردان گمشده در ارتفاعات دارآباد تهران + عکس و فیلم

  • کد خبر: ۵۳۸۱۸
  • ۰۶ دی ۱۳۹۹ - ۰۸:۵۸
کوهنوردان گمشده در ارتفاعات دارآباد تهران + عکس و فیلم
کوهنوردان حادثه دیده در کوه‌های دارآباد تهران که توسط امدادگران از مرگ حتمی نجات یافتند.
به گزارش شهرآرانیوز، مدیرعامل هلال احمر تهران از وقوع بهمن در ارتفاعات شمیرانات خبر داد و گفت: طبق گزارشات تاکنون ۴ نفر در ارتفاعات دارآباد و فشم مفقود شدند.
 
تصاویری از کوهنوردان حادثه دیده در ارتفاعات دارآباد که توسط امدادگران از مرگ حتمی نجات یافتند.
 
 
کوهنوردان گمشده در ارتفاعات دارآباد تهران + عکس و فیلم

کوهنوردان نجات یافته در ارتفاعات دارآباد تهران


شاهین فتحی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان تهران، در شمیرانات، اظهار کرد: ظهر دیروز وقوع بهمن دو نقطه ارتفاعات شمال تهران در دارآباد و فشم گزارش شد. طبق گزارشات تاکنون ۴ نفر پس از بهمن مفقود شده‌اند و تیم‌های جست‌و جر جمعیت هلال احمر به منطقه اعزام شده اند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان تهران گفت: به علت وقوع کولاک در قله کلکچال نیز تیم‌های‌های جست‌وجو گر برای نجات ۵ کوهنورد که دچار سرما زدگی شده بودند راهی منطقه شدند.
 

لحظه وقوع بهمن در جاده دربندسر شمیرانات تهران

تعداد بازدید : 3954
 

روایت سخنگوی آتش نشانی از گرفتار شدن ۱۰۰ کوهپیما در توچال

تعداد بازدید : 2262
 

مرگ را جلوی چشمانم دیدم، سخت ترین شرایط را سپری کردیم

نجات یافته حادثه در ارتفاعات تهران می گوید: قبل از صعود شرایط آب و هوایی را مطلع شده بودیم و فکر می کردیم مانند همیشه باد در حد ۳۰، ۴۰ کیلومتر در ساعت باشد، اما وقتی به قله رسیدیم، باد بسیار شدیدی شروع به وزیدن کرد که در حال پرت کردن کوهنوردان حاضر در آنجا بود.

هنگام بازگشت شرایط بسیار سخت بود و یک متری هم دیده نمی‌ شد. در آن لحظات مرگ را در جلوی چشمهایم می‌دیدم و مطمئن نبودم که سلامت به پایین برسم.

 

نجات کوهنوردان از زیر بهمن توسط گروه نجات

تعداد بازدید : 3022
 
 
کوهنوردان گمشده در ارتفاعات دارآباد تهران + عکس و فیلم
 
 
یک فعال توییتری با انتشار این تصاویر نوشت:

تو حوادث کوهنوردی دیروز تهران ۴ نفر فوت کردن و چند نفر مصدوم و مفقودی هم داشتیم اینم تصاویری از سرمازدگی و یخ‌زدگی کوهنوردان در ارتفاعات کلکچال، به نظرتون نباید تو شرایط بد آب و هوایی نهادی وجود داشته باشه که جلو صعود به کوه‌ها و ارتفاعات خطرناک رو بگیره؟


اینجا ببینید:
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->