مرگ یک جوان بر اثر حمله پلنگ در تربت حیدریه توضیحات سازمان سنجش درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از همراه داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده و بحث تنش‌زا پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت چهار نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت
سرخط خبرها

«دکتر فاطمی» سردبیر سابق ایسنا در حادثه بهمن آهار مفقود شد + عکس

  • کد خبر: ۵۳۹۴۸
  • ۰۷ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۷
«دکتر فاطمی» سردبیر سابق ایسنا در حادثه بهمن آهار مفقود شد + عکس
باشگاه کوهنوردی تهران با انتشار بیانیه ای به شرح حادثه بهمن در آهار و چگونگی مفقودی دکتر سیدمصطفی فاطمی، دندانپزشک و سردبیر سابق ایسنا پرداخت.

به گزارش شهرآرانیوز، ارتفاعات تهران در روز جمعه وضعیت خوبی نداشت و با وجود هشدارهای گذشته شاهد حضور تعداد زیادی از هموطنان و کوهنوردان بر روی قله‌ها بودیم.  

 

باشگاه کوهنوردی تهران نیز در یک کوهپیمایی همراه با ۲۱  کوهنورد عازم قلعه دختر در آهار شدند که متاسفاته در مسیر این باشگاه بهمن رخ می دهد و باعث مفقودی دکتر سید مصطفی فاطمی دندانپزشک و سردبیر سابق ایسنا شده است.

 

«دکتر فاطمی» سردبیر سابق ایسنا در حادثه بهمن آهار مفقود شد + عکس

 

باشگاه کوهنوردی تهران با انتشار بیانیه به شرح حادثه پرداخته است که به شرح زیر است:

 

"روز جمعه ۵ دی‌ماه ۱۳۹۹، بر اساس برنامه تقویم ورزشی باشگاه کوهنوردی تهران صعود تیم ۲۱ نفره این باشگاه به قله قلعه‌دختر از روستای آهار آغاز می شود. متاسفانه در مسیر صعود حدود ساعت ۱۲:۳۰ گرفتار بهمنی سهمگین می‌شود که با توجه به وسعت زیاد بهمن، تقریبا تمام تیم را درگیر می‌کند و منجر به مدفون شدن تعدادی از اعضای تیم در برف می‌شود.

 

بلافاصله پس از ریزش بهمن یک نفر در بالادست به عنوان دیده بان جهت اطلاع رسانی از بهمن‌های احتمالی بعدی مستقر شد و سایر اعضای تیم که مدفون نشده و از نظر جسمانی آسیبی ندیده بودند، با استفاده از دو عدد میل سونداژ و دو عدد بیل برف که همراه تیم بود و نیز باتون‌ها اقدام به جستجوی سایر اعضای تیم می‌کنند و می‌توانند چند تن از اعضای تیم را -که یکی از آنها نیز از ناحیه کتف دچار آسیب جدی شده بود، نجات دهند.

 

تیم با اطلاع از این که آقای دکتر سید مصطفی فاطمی از اعضا و مربیان باشگاه کوهنوردی تهران همچنان در میان برف مفقود است، تا حدود ساعت ۱۴:۳۰ سخت کوشانه به جستجو ادامه می‌دهد. همچنین با توجه به اینکه آن منطقه آنتن دهی موبایل نداشت، یک تیم سه نفره جهت اطلاع رسانی و تماس با تیم‌های امدادی به پایین عزیمت می‌کنند.

 

با توجه به خطر ریزش بهمن‌های بعدی، خرابی هوا و بادهای شدید منطقه و شرایط نامساعد روحی و جسمانی تیم و احتمال حادثه مجدد و از طرفی با توجه به تماس‌هایی که نیروهای امدادی با اعضای تیم داشتند، تیم عملیات نجات را برای روز اول پایان می‌دهد.

 

در ده تنگه تیم باشگاه با چند نفر از کوهنوردان آهار مواجه می‌شود که پس از مطلع شدن از حادثه، در حال آماده شدن برای اعزام به محل حادثه بودند. اطلاعات حادثه و زمان و مکان آن و نیز تجهیزات همراه تیم در اختیار تیم آهار قرار می‌گیرد.

 

همچنین هنگام رسیدن تیم به میدان آهار ، طی جلسه‌ای با نیروهای هلال احمر اطلاعات محل حادثه، چگونگی رخ دادن آن، اطلاعات همنورد مفقود شده و سایر موارد ضروری در اختیار آنان گذاشته می‌شود و نیز هماهنگی‌ها جهت جستجوی مشترک برای صبح شنبه صورت می‌گیرد. 

 

همزمان با این اتفاقات، در پی اخباری که عصر جمعه در خصوص حوادث کوهنوردی در شمال تهران و منطقه شمیرانات گزارش شده بود، تیمی دیگر از همنوردان باشگاه تهران، از شهر تهران برای امدادرسانی به تیم حادثه‌دیده تجهیز شده و عازم منطقه می‌شوند. ضمن اینکه پس از اطلاع از شدت حادثه طی تماس‌های تلفنی هماهنگی‌های لازم با همکاران سازمان هلال احمر، کمیته جستجو و نجات هیأت کوهنوردی استان تهران، اورژانس و سایر نهادهای امدادی صورت می‌گیرد.

 

هیات‌مدیره باشگاه کوهنوردی تهران با هدف جستجوی همنورد مفقود شده و کمک به نیروهای امدادی با تشکیل جلسه ای اضطراری متشکل از کارشناسان و مربیان با سابقه این باشگاه، تیم جدیدی را برای جستجو و کمک به نیروهای امدادی تشکیل داده است.

 

ادامه عملیات جستجو از صبح روز شنبه (۶ دی ۱۳۹۹) و با روشن شدن هوای منطقه و با نظارت و سرپرستی نیروهای امدادی حاضر در منطقه دنبال شده است. اخبار بعدی این حادثه به‌زودی از طریق کانال‌های رسمی باشگاه اطلاع‌رسانی خواهد شد."

 

منبع: ایسنا


اینجا ببینید: مراسم تشییع پیکر دکتر فاطمی در بهشت زهرای تهران + تصاویر و ویدئو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->