نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟
سرخط خبرها

«دکتر فاطمی» سردبیر سابق ایسنا در حادثه بهمن آهار مفقود شد + عکس

  • کد خبر: ۵۳۹۴۸
  • ۰۷ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۷
«دکتر فاطمی» سردبیر سابق ایسنا در حادثه بهمن آهار مفقود شد + عکس
باشگاه کوهنوردی تهران با انتشار بیانیه ای به شرح حادثه بهمن در آهار و چگونگی مفقودی دکتر سیدمصطفی فاطمی، دندانپزشک و سردبیر سابق ایسنا پرداخت.

به گزارش شهرآرانیوز، ارتفاعات تهران در روز جمعه وضعیت خوبی نداشت و با وجود هشدارهای گذشته شاهد حضور تعداد زیادی از هموطنان و کوهنوردان بر روی قله‌ها بودیم.  

 

باشگاه کوهنوردی تهران نیز در یک کوهپیمایی همراه با ۲۱  کوهنورد عازم قلعه دختر در آهار شدند که متاسفاته در مسیر این باشگاه بهمن رخ می دهد و باعث مفقودی دکتر سید مصطفی فاطمی دندانپزشک و سردبیر سابق ایسنا شده است.

 

«دکتر فاطمی» سردبیر سابق ایسنا در حادثه بهمن آهار مفقود شد + عکس

 

باشگاه کوهنوردی تهران با انتشار بیانیه به شرح حادثه پرداخته است که به شرح زیر است:

 

"روز جمعه ۵ دی‌ماه ۱۳۹۹، بر اساس برنامه تقویم ورزشی باشگاه کوهنوردی تهران صعود تیم ۲۱ نفره این باشگاه به قله قلعه‌دختر از روستای آهار آغاز می شود. متاسفانه در مسیر صعود حدود ساعت ۱۲:۳۰ گرفتار بهمنی سهمگین می‌شود که با توجه به وسعت زیاد بهمن، تقریبا تمام تیم را درگیر می‌کند و منجر به مدفون شدن تعدادی از اعضای تیم در برف می‌شود.

 

بلافاصله پس از ریزش بهمن یک نفر در بالادست به عنوان دیده بان جهت اطلاع رسانی از بهمن‌های احتمالی بعدی مستقر شد و سایر اعضای تیم که مدفون نشده و از نظر جسمانی آسیبی ندیده بودند، با استفاده از دو عدد میل سونداژ و دو عدد بیل برف که همراه تیم بود و نیز باتون‌ها اقدام به جستجوی سایر اعضای تیم می‌کنند و می‌توانند چند تن از اعضای تیم را -که یکی از آنها نیز از ناحیه کتف دچار آسیب جدی شده بود، نجات دهند.

 

تیم با اطلاع از این که آقای دکتر سید مصطفی فاطمی از اعضا و مربیان باشگاه کوهنوردی تهران همچنان در میان برف مفقود است، تا حدود ساعت ۱۴:۳۰ سخت کوشانه به جستجو ادامه می‌دهد. همچنین با توجه به اینکه آن منطقه آنتن دهی موبایل نداشت، یک تیم سه نفره جهت اطلاع رسانی و تماس با تیم‌های امدادی به پایین عزیمت می‌کنند.

 

با توجه به خطر ریزش بهمن‌های بعدی، خرابی هوا و بادهای شدید منطقه و شرایط نامساعد روحی و جسمانی تیم و احتمال حادثه مجدد و از طرفی با توجه به تماس‌هایی که نیروهای امدادی با اعضای تیم داشتند، تیم عملیات نجات را برای روز اول پایان می‌دهد.

 

در ده تنگه تیم باشگاه با چند نفر از کوهنوردان آهار مواجه می‌شود که پس از مطلع شدن از حادثه، در حال آماده شدن برای اعزام به محل حادثه بودند. اطلاعات حادثه و زمان و مکان آن و نیز تجهیزات همراه تیم در اختیار تیم آهار قرار می‌گیرد.

 

همچنین هنگام رسیدن تیم به میدان آهار ، طی جلسه‌ای با نیروهای هلال احمر اطلاعات محل حادثه، چگونگی رخ دادن آن، اطلاعات همنورد مفقود شده و سایر موارد ضروری در اختیار آنان گذاشته می‌شود و نیز هماهنگی‌ها جهت جستجوی مشترک برای صبح شنبه صورت می‌گیرد. 

 

همزمان با این اتفاقات، در پی اخباری که عصر جمعه در خصوص حوادث کوهنوردی در شمال تهران و منطقه شمیرانات گزارش شده بود، تیمی دیگر از همنوردان باشگاه تهران، از شهر تهران برای امدادرسانی به تیم حادثه‌دیده تجهیز شده و عازم منطقه می‌شوند. ضمن اینکه پس از اطلاع از شدت حادثه طی تماس‌های تلفنی هماهنگی‌های لازم با همکاران سازمان هلال احمر، کمیته جستجو و نجات هیأت کوهنوردی استان تهران، اورژانس و سایر نهادهای امدادی صورت می‌گیرد.

 

هیات‌مدیره باشگاه کوهنوردی تهران با هدف جستجوی همنورد مفقود شده و کمک به نیروهای امدادی با تشکیل جلسه ای اضطراری متشکل از کارشناسان و مربیان با سابقه این باشگاه، تیم جدیدی را برای جستجو و کمک به نیروهای امدادی تشکیل داده است.

 

ادامه عملیات جستجو از صبح روز شنبه (۶ دی ۱۳۹۹) و با روشن شدن هوای منطقه و با نظارت و سرپرستی نیروهای امدادی حاضر در منطقه دنبال شده است. اخبار بعدی این حادثه به‌زودی از طریق کانال‌های رسمی باشگاه اطلاع‌رسانی خواهد شد."

 

منبع: ایسنا


اینجا ببینید: مراسم تشییع پیکر دکتر فاطمی در بهشت زهرای تهران + تصاویر و ویدئو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->