ماجرای عوارض واکسن آسترازنکا و واکنش وزارت بهداشت به آن وضعیت نگران‌کننده در پرداخت مستمری بازنشستگان تأمین اجتماعی خیانت در امانت چه مجازاتی دارد؟ تصادف قطار با وانت در ورامین تهران + فیلم و عکس جزئیات توقف موقت تزریق واکسن آسترازنکا در مشهد (۹ بهمن ۱۴۰۰) تزریق واکسن آسترازنکا در مشهد ممنوع شد + جزئیات (شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۰) پاداش پایان خدمت بازنشستگان در بودجه ۱۴۰۱ افزایش یافت (۹ بهمن ۱۴۰۰) خبر جدید وزیر آموزش و پرورش از رتبه بندی معلمان (۹ بهمن ۱۴۰۰) عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی در موعد مقرر پرداخت می‌شود (۹ بهمن‌ماه ۱۴۰۰) ویدئو | اقدام عجیب خلبان ایرانی علیه مسافران ناراضی کیش - تهران فعالیت حضوری مدارس و دانشگاه‌ها فردا (شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۰) بررسی می‌شود مدارس قوچان فردا (شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۰) تعطیل شدند محدودیت‌های تزریق واکسن آسترازنکا در مشهد اعلام شد (۸ بهمن ۱۴۰۰) ویدئو | تزریق دوز سوم واکسن کرونا اجباری خواهد شد (۸ بهمن ۱۴۰۰)
خبر فوری

روش تهبه کتلت بادمجان

  • کد خبر: ۵۷۲۷۳
  • ۱۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۳
روش تهبه کتلت بادمجان
اگر بادمجان خور هستید و از طعم عالی این صیفی خوشمزه و پرخاصیت لذت می‌برید، هم چنین دوست دارید در برنامه غذایی هفتگی خود غذا‌های بیشتری داشته باشید که می‌توان با آن درست کرد، کتلت بادمجان را امتحان کنید.
سمیه اخترشناس | شهرآرانیوز؛ اگر بادمجان خور هستید و از طعم عالی این صیفی خوشمزه و پرخاصیت لذت می‌برید، هم چنین دوست دارید در برنامه غذایی هفتگی خود غذا‌های بیشتری داشته باشید که می‌توان با آن درست کرد، کتلت بادمجان را امتحان کنید. از کتلت بادمجان می‌توان برای پیش غذا یا حتی وعده شام استفاده کرد.

مناسب برای
٨ نفر

زمان برای پخت
٣٠ دقیقه

قیمت تمام شده برای هر نفر
۱۳۰۰ تومان

مواد موردنیاز برای تهیه کتلت بادمجان

  • بادمجان   ۳ عدد
  • نان تست   ۶ عدد
  • تخم مرغ   ۳ عدد
  • شیر   ۶ قاشق غذاخوری
  • نمک   به میزان لازم
  • فلفل و پودر سیر   به  دلخواه

 

روش تهیه کتلت بادمجان



لبه نان‌های تست را جدا و نان‌ها را خرد کنید. سپس شیر را به آن بیفزایید تا خمیر شود.

 
کتلت بادمجان
 
 
بادمجان‌ها را پوست بگیرید و آن‌ها را نگینی ریز خرد کنید. سپس آن‌ها را با قدری روغن سرخ کنید و اجازه بدهید سرد شوند.
 
کتلت بادمجان
 
 
بادمجان‌های سردشده را به مخلوط نان و شیر اضافه کنید. سپس تخم مرغ و قدری نمک و فلفل و پودرسیر -اگر دوست داشتید- به آن بیفزایید. مخلوط را خوب هم بزنید تا خمیری یکدست و یکنواخت ایجاد شود.
 
کتلت بادمجان
 

دستتان را خیس کند و قدری از خمیر را بردارید و به صورت کتلت درآورید. سپس آن‌ها را یکی یکی داخل روغن داغ سرخ کنید.

کتلت بادمجان
 
نکته: اگر پس از اضافه کردن همه مواد، خمیرتان هنوز شل بود، قدری آرد سوخاری به آن اضافه کنید. فقط مراقب باشید زیاد نریزید، چون خمیر کتلت خشک خواهد شد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
دوست دارید به چه محتوایی در سایت شهرآرانیوز بیشتر پرداخته شود؟
فرهنگی، هنری
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
{*Start Google Analytics Code*} {*End Google Analytics Code*}