۱۳ میلیون جوان ایرانی مجردند| ۵۵ درصد از زنان مطلقه ازدواج نمی‌کنند مورد مثبت «آبله میمونی» در ایران مشاهده شده است؟ حکم قصاص قاتل محیط‌بانان زنجان اجرا شد مسمومیت غذایی ۴۲ دانشجوی تهرانی ورود توده گردوخاک عراق به کشور| مردم ۸ استان منتظر بارش‌های پراکنده باران باشند تهران، مشهد و اصفهان؛ پرجمعیت‌ترین شهر‌های ایران در ١٤٠٠ اجبار زنان به بخشش کامل مهریه در ازای طلاق عسر و حرجی شرعی و قانونی نیست! پدر و پسری که باهم به سربازی رفتند مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی: برای افزایش حقوق بازنشستگان منتظر نظر دولت هستیم آیین معارفه مدیر سازمان دانش‌آموزی خراسان‌ رضوی برگزار شد جزئیات تیراندازی منجر به قتل یکی از مدافعان حرم در خیابان مجاهدین اسلام + تصاویر آخرین آمار کرونا در ایران ۱ خردادماه ۱۴۰۱؛ ۳ فوتی و شناسایی ۳۱۲ بیمار جدید کرونا در کشور دزد گوشی وزیر ورزش و جوانان دستگیر شد آیا افزایش حق اولاد و عائله‌مندی بازنشستگان، رشد جمعیت را به دنبال دارد؟ عذرخواهیم؛ افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در خردادماه واریز می‌شود آخرین وضعیت طرح رتبه‌بندی معلمان در خراسان رضوی | افزایش حقوق‌ها از ۳۱ شهریور ماه ۱۴۰۰ اعمال می‌شود
خبر فوری

روش تهبه کتلت بادمجان

  • کد خبر: ۵۷۲۷۳
  • ۱۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۳
روش تهبه کتلت بادمجان
اگر بادمجان خور هستید و از طعم عالی این صیفی خوشمزه و پرخاصیت لذت می‌برید، هم چنین دوست دارید در برنامه غذایی هفتگی خود غذا‌های بیشتری داشته باشید که می‌توان با آن درست کرد، کتلت بادمجان را امتحان کنید.
سمیه اخترشناس | شهرآرانیوز؛ اگر بادمجان خور هستید و از طعم عالی این صیفی خوشمزه و پرخاصیت لذت می‌برید، هم چنین دوست دارید در برنامه غذایی هفتگی خود غذا‌های بیشتری داشته باشید که می‌توان با آن درست کرد، کتلت بادمجان را امتحان کنید. از کتلت بادمجان می‌توان برای پیش غذا یا حتی وعده شام استفاده کرد.

مناسب برای
٨ نفر

زمان برای پخت
٣٠ دقیقه

قیمت تمام شده برای هر نفر
۱۳۰۰ تومان

مواد موردنیاز برای تهیه کتلت بادمجان

  • بادمجان   ۳ عدد
  • نان تست   ۶ عدد
  • تخم مرغ   ۳ عدد
  • شیر   ۶ قاشق غذاخوری
  • نمک   به میزان لازم
  • فلفل و پودر سیر   به  دلخواه

 

روش تهیه کتلت بادمجان



لبه نان‌های تست را جدا و نان‌ها را خرد کنید. سپس شیر را به آن بیفزایید تا خمیر شود.

 
کتلت بادمجان
 
 
بادمجان‌ها را پوست بگیرید و آن‌ها را نگینی ریز خرد کنید. سپس آن‌ها را با قدری روغن سرخ کنید و اجازه بدهید سرد شوند.
 
کتلت بادمجان
 
 
بادمجان‌های سردشده را به مخلوط نان و شیر اضافه کنید. سپس تخم مرغ و قدری نمک و فلفل و پودرسیر -اگر دوست داشتید- به آن بیفزایید. مخلوط را خوب هم بزنید تا خمیری یکدست و یکنواخت ایجاد شود.
 
کتلت بادمجان
 

دستتان را خیس کند و قدری از خمیر را بردارید و به صورت کتلت درآورید. سپس آن‌ها را یکی یکی داخل روغن داغ سرخ کنید.

کتلت بادمجان
 
نکته: اگر پس از اضافه کردن همه مواد، خمیرتان هنوز شل بود، قدری آرد سوخاری به آن اضافه کنید. فقط مراقب باشید زیاد نریزید، چون خمیر کتلت خشک خواهد شد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} {*End Google Analytics Code*}