تغییر زمان برگزاری آزمون و لغو مصاحبه‌های دکتری دانشگاه پیام نور (یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴) اعلام آمادگی پرستاران برای حضور در خطوط پدافند درمانی دستگیری ۵ متخلف انتشار اخبار مرتبط با اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در یزد هشدار پلیس فتا: به تماس تلفن‌های خارجی پاسخ ندهید آگهی فروش F-۳۵ اسراییلی در سایت دیوار قطار فوق العاده مشهد-تهران برقرار شد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) چطور به سوالات کودکان درباره جنگ و درگیری پاسخ دهیم؟ درب خوابگاه‌های دانشگاه تهران تا اطلاع ثانویه باز می‌ماند دانشگاه شهید بهشتی: امتحانات نیمسال دوم با یک هفته تاخیر برگزار می‌شود اطلاعیه وزارت علوم و وزارت بهداشت درباره نحوه فعالیت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی دقایقی قبل صدای چند انفجار در شهر کرمانشاه شنیده شد دانشگاه شهید بهشتی: به‌زودی قدرت هسته‌ای ایران را به نمایش خواهیم گذاشت آمار غیررسمی شهدای حمله تروریستی اسرائیل به ایران پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۲۳ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا اواسط هفته آینده وزارت آموزش و پرورش: امتحانات باقی‌مانده خرداد ماه طبق روال برگزار می‌شود رئیس اورژانس کشور: نیازی به حضور مردم در پایگاه‌های انتقال خون نیست لغو پرواز‌های بازگشت حجاج تا اطلاع ثانوی ستاد بحران وزارت بهداشت به ریاست وزیر بهداشت تشکیل شد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) آماده‌باش عملیاتی تمامی نیروهای هلال احمر در سطح کشور در پی حمله اسرائیل به ایران جزئیات حادثه آتش‌سوزی خارک اعلام شد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) اتفاق معجزه آسا | یک مسافر از هواپیمای سقوط کرده هند نجات یافت جان باختن یک نفر در آتش‌سوزی پتروشیمی خارک | آتش مهار شد افزایش رشته‌های مجاز برای آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش جشن عید غدیر خم ویژه مددجویان کمیته امداد با حضور استاندار خراسان رضوی برگزار شد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) مودی: فاجعه احمدآباد ما را متحیر و غمگین کرده است | همه سرنشینان جان باختند + فیلم ماساژ برای همه کمردرد‌ها خوب نیست ترامپ خروج پرسنل آمریکایی از منطقه غرب آسیا را تأیید کرد
سرخط خبرها

شیر مادر کرونایی «آنتی بادی» دارد

  • کد خبر: ۵۹۳۴۸
  • ۰۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۰
شیر مادر کرونایی «آنتی بادی» دارد
نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد تغذیه با شیر مادر مبتلا به کرونا موجب انتقال ویروس کووید-۱۹ به نوازد نمی‌شود بلکه نوزاد دارای آنتی‌بادی‌هایی از این شیر می‌شود که می‌تواند ویروس کرونا را خنثی کند.

به گزارش شهرآرانیوز، روزنامه دیلی میل، محققان دانشگاه «روچستر» در آمریکا در این مطالعه، ۳۷ نمونه شیر ۱۸ مادر مبتلا به کرونا را تجزیه و تحلیل کردند و متوجه شدند که هیچ یک از آنها حاوی هیچ گونه ماده ژنتیکی ویروسی نبود بلکه حدود دو سوم از این نمونه ها حاوی ۲ آنتی بادی خاص برای ویروس کرونا بودند.

 

این مطالعه نشان داد: نوزادن مادران مبتلا به کووید-۱۹، با تغدیه از شیر مادر خود از آنتی بادی هایی برخوردار می شوند که می تواند ویروس کرونا را خنثی کند.

 

به گفته محققان، نتایج این مطالعه شواهدی ارایه می دهد دال بر اینکه مادران مبتلا به کرونا نباید از نوزادان خود جدا شوند. نتایج اولیه این مطالعه نشان می دهد شیر مادرانی که به عفونت کووید-۱۹ مبتلا شده اند حاوی آنتی بادی های خاص و فعال علیه ویروس کرونا است و این ویروس از طریق شیر مادر منتقل نمی شود.

 

دکتر مارک سنگستر استاد بخش میکروب شناسی و ایمونولوژی دانشگاه روچستر، گفت: ما مقادیر زیادی IgA - آنتی بادی مشترک در خون و سایر مایعات بدن - را در شیر مادر مبتلا به کرونا پیدا کردیم.

 

این محققان برای مرحله بعدی تحقیق خود افراد مورد مطالعه را افزایش می دهند و ۵۰ زن شیرده مبتلا به کرونا را ثبت نام می کنند. آنها قصد دارند پیشرفت خود را در این بیماری طی دو ماه دنبال کنند.

 

پژوهشگران در مرحله بعدی مطالعه خود علاوه بر این که این تحقیق را در گروه های بزرگتری تکرار می کنند، می خواهند بررسی کنند که آیا واکسن کووید-۱۹ نیز  به همین ترتیب بر شیر مادر تأثیر می گذارد یا خیر.

 

ویروس کرونا موسوم به کووید ۱۹، اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ میلادی (۲۴ آذر ۱۳۹۸) در شهر «ووهان» در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات‌الریه نام برده شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در روز ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ میلادی (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

 

منبع:عصرایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->