خراسان رضوی، بنیان‌گذار پویش ملی «باسواد ۱۴۰۴» | اعلام آثار برگزیده در ۷ دی‌ماه ۱۴۰۴ زلزله، کازرون در استان فارس را لرزاند (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری نخستین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان در مشهد توزیع ۴۰ میلیارد تومان بسته تحصیلی بین دانش‌آموزان نیازمند خراسان رضوی اساسنامه مدرسه مجازی توسط وزیر آموزش و پرورش ابلاغ شد حدود ۸۲ درصد خودکشی‌ها در سنین زیر ۵۰ سال رخ می‌دهد افزایش مصرف محصولات دخانی الکترونیکی در جامعه دستگیری ۱۲ سرشاخه یک شرکت هرمی در مشهد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) وزیر آموزش‌وپرورش خبر داد: هزار مدرسه در حال ساخت برای توسعه عدالت آموزشی از انفجار چاه‌ها تا فروپاشی سفره‌ها دانستنی هایی درباره انواع پنیر و  کاربرد آن‌ها  در رژیم غذایی روزانه مان | پنیر خودت را  بردار کمبود این ۷ ویتامین شما را دربرابر ویروس‌ها بی‌دفاع می‌کند چرا باید بادام را به صبحانه کودکان اضافه کنیم؟ مشکلات چشمی دوره سالمندی را بیشتر بشناسیم وزیر آموزش و پرورش: ساخت هزار مدرسه در دستور کار وزارت است هشدار درباره استفاده از ماده محکم کننده در کاشت ناخن رشد آمار ۳ درصدی رتبه‌آوری دانش‌آموزان ۴ دهک اول در کنکور کلاهبرداری با هویت بازیگر معروف | همسر سابق در دام پلیس فتا صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید بارش در شمال کشور (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) سرویس رایگان مدارس برای دانش‌آموزان استثنائی واکنش آموزش و پرورش به طرح مجلس برای ورود کودکان به مدرسه از ۵ سالگی نامه کانون‌های بازنشستگان آموزش و پرورش به رئیس جمهور: با ادغام صندوق فولاد در صندوق بازنشستگی کشوری مخالفیم شهروندان مشهدی به هشدار خودمراقبتی محیط زیست توجه کنند (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۴ انجام شد نحوه اطلاع‌رسانی در مورد پرونده‌های مطالبات تأمین اجتماعی اعلام شد مسئولان آمریکا از مردم خواستند این نوع بستنی را مصرف نکنند طرح طبقه‌بندی معلمان اجرا شد چگونه فرزندتان را پرانرژی راهی کلاس کنید؟
سرخط خبرها

کلاهبرداری جدید به نام کارت بیمه سلامت!

  • کد خبر: ۵۹۴۲۸
  • ۰۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۲
کلاهبرداری جدید به نام کارت بیمه سلامت!
کلاهبرداران روش جدیدی برای سوءاستفاده از طرح حذف دفترچه‌های بیمه در مشهد به کار گرفته‌اند.
لاله سادات کوثری | شهرآرانیوز؛ فقط یک روز پس از حذف دفترچه‌های کاغذی بیمه تأمین اجتماعی و اجرایی شدن نسخه‌های الکترونیک، کلاهبرداران شگرد‌های خود را برای سرکیسه کردن شهروندان به کار بستند.
درست بعد از گذشت یک روز از آغاز رسمی این طرح در مشهد، فارغ از مشکلات فراوانی نظیر قطعی اینترنت، ویزیت آزاد درمانگاه‌ها و مطب‌های خصوصی برای پذیرش بیمار، تأییدنشدن برخی بیمه‌های مکمل درمان و برخی موارد دیگر که دردسر‌های آغاز این طرح است، حالا شهروندان باید مراقب باشند تا مورد سودجویی و کلاهبرداری سوداگران قرار نگیرند.

اطلاع رسانی عمومی ضعیف بود

روز گذشته یکی از شهروندان در تماس با شهرآرا، با انتقاد از نبود اطلاع رسانی عمومی در شهر برای اجرایی شدن طرح حذف دفترچه‌های درمانی بیمه تأمین اجتماعی، گفت: اجرای چنین طرح بزرگی نیاز به اطلاع رسانی شهری دارد. متولیان این موضوع باید دست کم دوسه ماه قبل از اجرا از طریق صداوسیما و تابلو‌های تبلیغاتی شهر، این کار بزرگ را اطلاع رسانی می‌کردند.

نمازی با بیان اینکه در هفته قبل به کارگزاری تأمین اجتماعی مراجعه کردم، اما کوچک‌ترین اطلاع رسانی در راستای اجرایی شدن این کار نشده بود، ادامه داد: وقتی قرار است اتفاق بزرگی از این دست اجرایی شود، باید تبلیغات فراوانی برای آن انجام داد تا مردم از چندوچون کار مطلع شوند.


کلاهبرداری با نام ارائه کارت سلامت

این شهروند در ادامه گفت: چون از رسانه‌ها پیگیر اخبار هستم، از موضوع حذف دفترچه‌های بیمه اطلاع داشتم. روز گذشته آقایی با مراجعه به در منزلمان، خودش را مأمور بیمه معرفی کرد و گفت بیمه تأمین اجتماعی دارید؟ من هم پاسخ مثبت دادم و بلافاصله گفت من مأمور بیمه هستم و قرار است به جای حذف دفترچه بیمه، به همه دارندگان بیمه کارت بیمه سلامت ارائه شود.
 
این شخص مبلغی معادل ۱۰۰هزار تومان درخواست کرد. او حتی مجهز به دستگاه کارت خوان بود. من که از موضوع اطلاع داشتم، از وی کارت شناسایی اش را مطالبه کردم، اما از ارائه کارت خودداری کرد و به بهانه قطع بودن دستگاه کارت خوان، محل را ترک کرد.

نمازی با بیان اینکه حذف دفترچه‌های مکتوب طرح بسیار خوبی است، افزود: متأسفانه نبود اطلاع رسانی درست و بموقع باعث می‌شود که هم شهروندان در دام شیادان قرار بگیرند و هم از نتیجه مثبت کار محروم شوند.

هنوز برای اطلاع رسانی دیر نیست

این شهروند مشهدی با بیان اینکه هنوز برای اطلاع رسانی دیر نیست و متولیان حوزه درمان از بیلبورد‌ها و تلویزیون‌های شهری برای اطلاع رسانی این موضوع استفاده کنند، گفت: کاش سازمان تأمین اجتماعی که تلفن همه بیمه شدگان خود را دارد، دست کم از طریق سامانه پیامکی این موضوع را به مشتریان خود اطلاع‌ می‌داد.

هشدار؛ مراقب سودجویان باشید

«بیمه‌شدگان و مستمری بگیران سازمان تأمین اجتماعی مراقب کلاهبرداران و سودجویان باشند.» این جمله را مدیرکل تأمین اجتماعی خراسان رضوی بر زبان آورد و به خبرنگار ما گفت: شهروندان بدانند با اجرای طرح نسخه الکترونیکی و توقف صدور دفترچه‌های درمانی، این سازمان هیچ گونه بازاریابی و ارتباط تلفنی، مجازی یا حضوری با عنوان «صدور کارت هوشمند بیمه سلامت» ندارد.

محسن نظام خیرآبادی افزود: اطلاع رسانی ما از طریق رسانه‌ها صورت گرفته و این طرح نیز طرحی سراسری است و به دنبال آن بار‌ها از رسانه ملی هم در این باره اطلاع رسانی شده است.

وی اظهار کرد: شهروندان بدانند روند اجرایی درمان فقط با کارت ملی، شناسنامه یا جلد دفترچه بیمه صورت می‌پذیرد و مراقب باشند در دام شیادان و سودجویان قرار نگیرند.

وی بیان کرد: غیر از موارد گفته شده، هیچ چیز دیگر برای ارائه خدمات لازم نیست. در ضمن افرادی که هنوز دفترچه‌های بیمه شان برگ سفید دارد، می‌توانند تا پایان دفترچه از آن استفاده کنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->