پیام وزیر امور خارجه در پی حمله تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی به کشورمان رئیس کمیسیون اصل نود مجلس: رفتار‌های ددمنشانه رژیم صهیونیستی نشان قدرت نیست سردار شادمانی فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء شد سردار پاکپور فرمانده کل سپاه پاسداران شد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) عراقچی: این تجاوز بدون هماهنگی و چراغ سبز آمریکا محقق نمی‌شد امیرسرلشکر سید عبدالرحیم موسوی به ریاست ستاد کل نیروهای مسلح منصوب شد گروسی: حملات اسرائیل به تاسیسات هسته‌ای نقض اصول منشور ملل متحد است وزیر خارجه اسرائیل: آلمان و ایتالیا از تصمیم تل‌آویو برای حمله به ایران مطلع بودند سرلشکر شهید غلامعلی رشید که بود؟ اینفوگرافی| توصیه رهبر انقلاب برای پیروزی جبهه مقاومت گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه عربستان با عراقچی پیام معاون اول رئیس‌جمهور در پی تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران اطلاعات سپاه از مردم خواست هرگونه تحرک مشکوک را به ستاد خبری سپاه و بسیج با شماره ۱۱۴ ارسال کنند بیانیه سازمان انرژی اتمی درباره حمله به تاسیسات نطنز| هیچ خسارت جانی یا آلودگی پرتوی گزارش نشده است (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) حسن روحانی: امروز، بیش از همیشه، ایران باید در ۴ عرصه‌ کلیدی، گام‌های استوار بردارد وزیر کشور: انتقام سختی در انتظار صهیونیست‌ها است+ فیلم اینفوگرافی| اقدامات لازم هنگام حمله نظامی پرواز اضطراری هواپیمای نتانیاهو در پی نگرانی از حمله احتمالی ایران وزیر دفاع: برای سال‌ها ادامه رزم آماده هستیم + فیلم اطلاعیه شماره ۲ ستاد کل نیرو‌های مسلح (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) نامه فوری نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل به شورای امنیت استانداری اصفهان: حمله به نطنز آلودگی هسته‌ای نداشته است قالیباف: وقت، وقت انتقام است سخنگوی دولت: پاسخ ایران قاطع، مشروع و در زمان مناسب خواهد بود سید محمد خاتمی: رژیم صهیونیستی روی همه جنایتکاران تاریخ را سفید کرد سردار فدوی: اقدام پشیمان کننده علیه صهیونیست‌ها انجام خواهیم داد مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه درخواست برای آتش‌بس در غزه را تصویب کرد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) سرلشکر موسوی: رژیم صهیونیستی هنوز بزرگی و اراده ملت ایران را درک نکرده است
سرخط خبرها

نماینده بافق: آقای قالیباف مجلس پادگان نظامی نیست

  • کد خبر: ۶۰۲۷۲
  • ۱۲ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۴
نماینده بافق: آقای قالیباف مجلس پادگان نظامی نیست
در پی تذکر نماینده بافق و مهریز در مجلس شورای اسلامی دقایقی جو مجلس متشنج شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در جلسه علنی صبح امروز (سه‌شنبه) و در جریان بررسی تبصره ۶ لایحه بودجه ۱۴۰۰ در بخش هزینه‌ای، محمدرضا صباغیان نماینده بافق و مهریز که به‌عنوان مخالف پیشنهادی قصد صحبت داشت در ابتدا خواستار بیان تذکری شد.

 

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، به او گفت که این موضوع تبدیل به رویه‌ای شده است که نمایندگان در ابتدای صحبت‌های خود یک تذکر را بیان می‌کنند و از صباغیان خواست که توضیحاتش را در بیان مخالف پیشنهاد بیان کند.

 

در واکنش، صباغیان خطاب به قالیباف اظهار کرد: آقای قالیباف بگذارید حرفم را بزنم یک رویه‌ای ایجاد کرده‌ایم که پیشنهاد دهنده باید در جایگاه هیئت رئیسه حاضر شده و نامش را بنویسد و به شما بگوید تا اجازه طرح پیشنهاد را بدهید. این ذلت و خواری نمایندگان است که باید به شما التماس کنند.

 

وی ادامه داد: از طرف دیگر یک رویه‌ای ایجاد کرده‌اید که پیشنهاد نمایندگان را از سیستم حذف می‌کنید این مجلس دفعه اولی نیست که در آن بودجه بررسی می‌شود، آقای قالیباف اینجا مجلس است و پادگان نظامی نیست همه ما نماینده مردم هستیم، شما هم نماینده مجلس هستید و نماینده برتر نیستید، همه باید به وظایف نمایندگی‌مان عمل کنیم.

 

نماینده بافق و مهریز در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: آقای قالیباف شما در مجلس یک حزب تشکیل داده‌اید که کسی نمی‌تواند حرف بزند، یک فراکسیون برای خود تشکیل داده‌اید آیین‌نامه هم به درستی اجرا نمی‌شود شما یک نماینده مثل سایر نمایندگان هستید باید اجازه دهید که ما صحبت کنیم شما فقط مجری مجلس شورای اسلامی هستید.

 

صباغیان با فریاد صحبت‌هایش را بیان می‌کرد که همین فریادها و جمع‌شدن تعدادی از نمایندگان دور صندلی او برای دقایقی جو مجلس را متشنج کرده بود، به‌گونه‌ای که تعدادی از نمایندگان در واکنش به صحبت‌های او با صدای بلند اعتراض می‌کردند.

 

امیرآبادی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی از نمایندگانی که اطراف صباغیان جمع شده بودند خواست که او را به آرامش دعوت کنند.

 

صباغیان در ادامه‌ صحبت‌هایش اظهار کرد: هیئت رئیسه حق حذف هیچ پیشنهادی را ندارد و باید طبق آیین‌نامه عمل کند اگر مشکل در تعداد زیاد پیشنهاد است تدبیری بیندیشید نه اینکه آن‌ها را حذف کنید. انتظار ما از رئیس مجلس شورای اسلامی اجرای آیین‌نامه است.

 

محمد باقر قالیبافف رئیس مجلس شورای اسلامی، در پاسخ به تذکر صباغیان گفت: در ابتدا از همه نمایندگان می‌خواهم که اجازه دهند آقای صباغیان صحبت‌هایش را مطرح کند اشکالاتی به حرف ایشان وجود داشت که خود مجلس به آن عکس‌العمل نشان داد اما در عمل درخواست من این است که همیشه اجازه دهید حرف مخالف شنیده شود.

 

وی ادامه داد: البته آقای صباغیان هم باید قانون را رعایت کنند، ایشان قرار بود در مقام مخالف صحبت کنند اما تذکری بیان کرد که این خلاف آیین‌نامه است. درباره محتویات صحبت‌های ایشان چون خطاب به شخص بنده بود حرفی نمی‌زنم و تذکر هفتاد و پنجی هم نمی‌دهم.

 

بعد از صحبت‌های صباغیان، تعداد دیگری از نمایندگان به عنوان تذکر و یا در ابتدای صحبت‌هایشان به‌عنوان پیشنهاد‌دهنده مخالف و موافق از عملکرد قالیباف در مجلس شورای اسلامی دفاع کردند.

 

وقتی که مجدد صباغیان قصد طرح بیان پیشنهادی را داشت تعدادی از نمایندگان در واکنش با دو دو کردن مخالفت خود را با حرف‌های پیشین او نشان دادند.

 

قبل از صباغیان، خلیل بهروزی‌فر، نماینده فومن، در تذکری از حذف پیشنهادهای نمایندگان در سامانه انتقاد کرد که در پاسخ به آن قالیباف اظهار کرد: طرح تمامی پیشنهادهای نمایندگان در جلسه علنی امکان‌پذیر نیست و معاونت قوانین درباره وارد‌بودن یا نبودن اظهار‌نظر کرده که در سیستم ثبت شده است.

 

موضوع حذف پیشنهادهای از سامانه به جلسه روز گذشته برمی‌گردد که طبق تصمیم هیئت رئیسه معاونت قوانین پیشنهادهایی که خلاف برنامه ششم توسعه است را از سامانه حذف کرده است چون طبق آیین‌نامه مجلس شورای اسلامی نمایندگان اجازه طرح پیشنهادهایی را ندارند که مغایر با آیین‌نامه است.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->