تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پیشنهاد ارائه طرحی درخصوص احداث نخستین دهکده گردشگری ویژه دهیاری‌های کشور ادامه فعالیت عمرانی خط ۳ مترو مشهد، با وجود کمبود منابع مالی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت باید اختیارات لازم را به مدیران محلی واگذار کند شهردار مشهد مقدس خبر داد: افتتاح مجموعه ورزشی به همراه لندفیل مهندسی بهداشتی ویژه دفع پسماند‌های بیمارستانی امکان استفاده نوجوانان ۱۵ساله مشهدی از دوچرخه‌های بایدو فراهم شد تأکید فرماندار مشهد بر ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن آلودگی هوای کلانشهر مشهد، برای دومین روز پیاپی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) علیزاده: انتظار داریم شهرداری مشهد با قوت بیشتری در تامین منابع مالی پروژه‌های شهری عمل کند
سرخط خبرها

ساخت پروژه کمپ نگهداری معتادان متجاهر در هشت ماه شبیه به رویایی بود که محقق شد

  • کد خبر: ۶۰۸۷۶
  • ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۵
ساخت پروژه کمپ نگهداری معتادان متجاهر در هشت ماه شبیه به رویایی بود که محقق شد
شهردار مشهد گفت: کمپ نگهداری معتادان متجاهر در دو فاز پیش بینی شده است که در ابتدا امکان نگهداری و درمان ۵۰۰ نفر و در آینده تا سه هزار نفر را دارد که فکر می‌کنم می‌تواند کمک ویژه‌ای به جمع آوری معتادان متجاهر از سطح شهر مشهد و کمک به آن‌ها برای شروع یک زندگی سالم و جدید کند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا کلائی در پست اینستاگرامی خود در خصوص احداث کمپ معتادان متجاهر می‌نویسد؛


"همیشه تاکید و درخواست داشته ایم که برای رفع یا کاهش آسیب‌های اجتماعی در شهر باید به یک قرارگاه فرماندهی برسیم. این موضوع یک مساله فراسازمانی است و باید همه دستگاه‌های ذی ربط پای کار آمده تا بتوانیم آسیب‌ها را به حداقل برسانیم.


با شیوع کرونا یکی از نگرانی‌های بزرگ، موضوع معتادان متجاهر بود که حضور آنان در سطح شهر نمایان است. واقعیت این است که به عنوان متولی، این مساله ارتباطی به مدیریت شهری، شورای شهر و شهرداری مشهد نداشت، اما واقعا نیاز بود تا با ورود به این موضوع و با همکاری سایر دستگاه‌ها از جمله استانداری، دادستانی و شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و نیروی انتظامی برای یکی از مهمترین معظلات اجتماعی و حتی سلامت شهروندان اقدام اساسی کنیم.


زیرا نادیده گرفتن این بخش از جامعه که در سطح شهر پراکنده بودند، می‌توانست به عنوان ناقلان سیار ویروس برای کل شهر آسیب زا باشد؛ هرچند مدعی نیستیم که موفقیت ۱۰۰ درصدی در این زمینه کسب شده است، اما فکر می‌کنم توانسته ایم بخش مهمی از آن را مدیریت کنیم.


اگر در خاطرتان باشد با شما درباره احداث کمپ ویزه معتادان متجاهر صحبت کرده بودم. فضایی برای نگهداری و درمان این دسته از همشهریانمان که در آن جا بتوانیم در کنار درمان برای آنان اشتغال زایی هم انجام دهیم و به هدف اصلی خود که کنترل این آسیب اجتماعی است، برسیم.


تیرماه اسمال این پروژه را در جاده حسن آباد شروع کردیم و انصافا شبیه به یک رویا بود که در فاصله هشت ماهه فرآیند ساخت این پروژه به اتمام برسد، اما با تلاش همکارانم در معاونت عمران، حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد و حمایت همه جانبه شورای اسلامی شهر مشهد این اتفاق رخ داد.


جا دارد مجدد به آقای کاظمی و همکاران ایشان در معاونت عمران، حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد خداقوت بگویم و همچنین از آقایان صالحی و سلطانی نیز تشکر و قدردانی داشته باشم ضمن اینکه جا دارد از آقای شهریاری عضو شورای اسلامی شهر مشهد بابت حمایت همیشگی در این کار و همه کار‌های خوبی که در این شهر در حال انجام است، تشکر ویژه داشته باشم.


این کمپ در دو فاز پیش بینی شده است که در ابتدا امکان نگهداری و درمان ۵۰۰ نفر و در آینده تا سه هزار نفر را دارد که فکر می‌کنم می‌تواند کمک ویژه‌ای به جمع آوری معتادان متجاهر از سطح شهر مشهد و کمک به آن‌ها برای شروع یک زندگی سالم و جدید کند و مطمئنا در زیباتر شدن چهره شهر و بیشتر شدن شوق زندگی هم تاثیر خود را برجای بگذارد"

ساخت پروژه کمپ نگهداری معتادان متجاهر در هشت ماه شبیه به رویایی بود که محقق شد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->