گزارش جدید از بحران قطعه‌سازی | بدهی ۱۱ میلیاردی سایپا روی میز ۵ سال بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس | ۳ بار رفت و برگشت یک طرح بین مجلس و شورای نگهبان در ۲ سال جولان لوازم جانبی تقلبی موبایل در بازار | تفاوت بین نمونه اصلی و تقلبی برای خریدار تقریبا غیرممکن است کاهش چراغ‌خاموش ارائه تسهیلات بانک‌ها در خراسان رضوی قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد مزایده ۶ هزار میلیاردی کالای تملیکی با عرضه خودروی داخلی و خارجی تا چه زمانی ادامه دارد؟ گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید ۹۷ درصد از کارگاه‌های کارگری امن نیستند سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت علت اصلی گرانی گوشت و مرغ، نبود پیش‌بینی در واردات نهاده‌های دامی است قیمت طلا در بازار‌های جهانی امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد
سرخط خبرها

قطعه‌بندی مرغ مجاز شد

  • کد خبر: ۶۴۱۰۸
  • ۲۵ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۰:۱۸
قطعه‌بندی مرغ مجاز شد
معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی از ایجاد ثبات در بازار مرغ خبر داد و گفت: طبق مصوبه قرارگاه ساماندهی مرغ، از امروز مرغ قطعه بندی شده در مقادیری که در جلسه مصوب شد، به بازار عرضه خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، « امید گیلانپور» در روز چهارشنبه حاشیه هفتمین جلسه قرارگاه ساماندهی مرغ در جمع خبرنگاران افزود: در این جلسه وزارت صمت گزارشی را در رابطه با وضعیت بازار، جمع شدن صفوف در نقاط مختلف کشور و تثبیت قیمت در سطح کشور ارائه کرد.

 

معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی اظهارداشت: بررسی های انجام شده حاکی از آن است که در اکثر نقاط کشور وضعیت با ثباتی را در بازار داریم اما در رابطه با مشکلات مقطعی برخی بخش‌های کشور در جلسه بحث‌های بسیاری مطرح و تصمیمات لازم اتخاذ شد.

 

گیلانپور تصریح کرد: ما در استان سیستان و بلوچستان با تقاضای مرغ زنده مواجه هستیم که باید تامین شود و در برخی استان‌ها نیز که با کمبود تولید مرغ مواجه هستند، استان‌هایی به عنوان استان معین نسبت به تامین مرغ آنها اقدام خواهند کرد.

 

وی افزود: استان‌های معین مشخص شده و تا انتهای این هفته به این استان‌ها ابلاغ می‌شود که با چه برنامه‌ای نسبت به تامین مرغ استان‌های مورد نظر اقدام کنند تا نگرانی از کمبود مرغ در بازار وجود نداشته باشد و مرغ با قیمت مصوب در اختیار مردم قرار گیرد.

 

معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی گفت: در این جلسه، گزارشی در رابطه با اقدامات انجام شده درباره برخورد با افراد متخلف در زمینه قیمت مرغ ارائه شد. امیدواریم با آرامشی که بازار پیدا خواهد کرد به سمت جریان مثبت در بازار حرکت کنیم و تخلفی در توزیع مرغ وجود نداشته باشد.

 

وی درباره ممنوعیت قطعه بندی مرغ گفت: یکی از مصوبات جلسه امشب این بود که به شرکت‌های دارای مجوز که کار اصلی آنها قطعه بندی مرغ است اجازه قطعه بندی داده شود و مقرر شد مرغ آماده مصرف با قیمت‌های مصوب در اختیار این شرکت‌ها قرار گیرد تا نگرانی برای تامین مواد اولیه مورد نیاز خود نداشته باشند. در این خصوص سازمان حمایت از تولیدکننده و مصرف کننده نیز قیمت‌های پیشنهادی خود را ارائه کرد.

 

گیلانپور با اشاره به این که طبق مصوبه این قرارگاه از امروز، مرغ قطعه بندی شده هم در مقادیر مصوب شده عرضه خواهد شد، ادامه داد: با اخلالی که در بازار ایجاد شده بود و با تقاضای بیش از اندازه‌ای که برای خرید مرغ از طرف واحدهای قطعه بندی مواجه بودیم، این مرغ با قیمت‌های چند برابر به بازار وارد می‌شد که با این روند مرغ قطعه بندی و مرغ کامل با قیمت‌های مصوب به دست مصرف کننده خواهد رسید.

 

وی یادآور شد: در چند ماه گذشته با مشکل عدم وجود مرغ گرم با قیمت مصوب در بازار مواجه بودیم و واحدهای قطعه بندی مدعی بودند که مرغ را با قیمت بالا خریداری کرده‌اند و به همین دلیل با قیمت بالا عرضه می‌کنند اما در حال حاضر که قیمت مرغ گرم برای مصرف کننده ۲۴هزار و ۹۰۰ تومان است، در جلسه امشب مصوب شد که متناسب با این قیمت، بتوانند مرغ دریافت کنند و افزایش قیمت مرغ قطعه بندی شده بر مبنای این قیمت باشد.

 

معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: مرغ برای اصناف مختلف قابل تامین است و با تصویب شروع به کار واحدهای قطعه بندی نشان می‌دهد از دسترسی کافی به مرغ اطمینان کامل داریم و شرایط به روال عادی بازخواهد گشت.

 

گیلانپور درباره افزایش مجدد قیمت مرغ در ماه رمضان تاکید کرد: قیمت‌های مصوب بر مبنای هزینه های تولید محاسبه شده و تثبیت این قیمت در بازار برای ما بسیار حائز اهمیت است، بنابراین تمام تلاش ما در این قرارگاه ثبات این قیمت خواهد بود.

 

حضور پررنگ تشکل‌ها در تامین نهاده‌های دامی در سال ۱۴۰۰

 

معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی درباره تامین و تدارک نهاده‌های دامی و ثبت سفارش واردات این نهاده‌ها در سال ۱۴۰۰، با اشاره به این که در چند روز گذشته ثبت سفارش نهاده‌های دام و طیور به وزارت جهاد کشاورزی محول شده است، تصریح کرد: ثبت سفارش واردکنندگان بخش خصوصی و دستگاه‌های مسئول در تامین ذخایر راهبردی کشور برای واردات نهاده‌های دام و طیور شروع شده است.

 

گیلانپور افزود: وجود انبارهایی از نهاده‌های دامی در بنادر کشور، اطمینان از یک بازار با ثباتی را برای نهاده‌ها فراهم می‌کند و نگرانی‌های نوسانات در سال گذشته را از میان خواهد برد.

 

معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی یادآور شد: وجود تحریم‌های ظالمانه علیه کشور، دسترسی ما به ارز را سخت کرده است و بانک مرکزی با تلاش فراوان ارز مورد نیاز را تهیه کرده و در اختیار واردکنندگان قرار می‌دهد.

 

وی افزود: درست است که تحریم‌ها به صورت مستقیم غذا را تحت تاثیر قرار نمی‌دهد اما جابه‌جایی پول، حضور در بازارهای جهانی به شدت تحت تاثیر تحریم‌ها قرار دارد اما با تمهیدات اندیشیده شده مشکلی در تامین نهاده‌های دامی نخواهیم داشت.

 

گیلانپور در رابطه با کیفیت نهاده‌های دامی وارداتی خاطرنشان کرد: یکی از سیاست‌هایی که در سال ۱۴۰۰ اعمال خواهیم کرد این است که زنجیره‌های بزرگ تولیدکننده و تشکل‌ها به صورت مستقیم در واردات نهاده درگیر شوند، تا نهاده مورد نظر خود را با کیفیت مناسب تهیه و توزیع آن را با زمان بندی مورد نیاز خود اعمال کنند.

 

وی ابراز امیدواری کرد: با این اقدام و کمک‌هایی که بخش بازرگانی کشور خواهد کرد، تولیدکنندگان دسترسی بهتری به نهاده‌ها داشته باشند.

 

 وزیر جهاد کشاورزی طبق تصمیم گیری دومین جلسه قرارگاه ساماندهی مرغ در ۱۵ فروردین ماه سال ۱۴۰۰، نگهداری و ذخیره‌سازی مرغ در سردخانه‌های استان‌ها، قطعه‌بندی مرغ تنظیم بازاری با نرخ‌های آزاد و فروش مرغ سبز و بدون آنتی بیوتیک با قیمت‌های غیر مصوب را تا اطلاع ثانوی ممنوع اعلام کرده بود.

 

منبع: انتخاب

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->