توصیه‌های پزشکی برای پیاده‌روی اربعین + فیلم خنثی‌سازی توطئه داعش برای هدف قرار دادن زائران اربعین تردد یک‌میلیون و ۳۴۱ هزار نفر از مرز مهران (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) یازده سال خدمت مشهدی‌ها به زائران در کربلا | موکب امام رضا(ع) روزانه میزبان ۵ هزار زائر اربعین حسینی است + فیلم ثبت‌نام ۲ میلیون و ۸۵۰ هزار نفر در سامانه سماح (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) نرخ و ساعت حرکت اتوبوس‌ها از کربلا به شهر‌های زیارتی دیگر عراق + جزئیات و عکس (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) یادی از نخستین امام‌جمعه مشهد پس از انقلاب اسلامی ثبت یک میلیون و ۱۸۰ هزار تردد در مرز مهران تا کنون (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام برنامه‌های سالروز ورود آزادگان به کشور، در استان خراسان رضوی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) مشهد، بزرگ‌ترین شهر وقفی جهان اسلام | برخورد قاطع با تصرفات موقوفات و تسهیلات ویژه برای ساکنان بافت‌های فرسوده + فیلم خطر افراطی‌گری را جدی بگیریم | گفت‌و‌گو با عضو مجلس خبرگان رهبری درباره مسئله وحدت شیعه و سنی ثبت‌نام ۲ میلیون و ۷۰۰ زائر اربعین در سامانه سماح | یک میلیون و ۷۰۰ هزار زائر وارد عراق شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین عملیات تغذیه و اسکان خراسان رضوی برای زائران اربعین ۱۴۰۴ جهش ۶۲ درصدی مشارکت خراسان رضوی در بازسازی عتبات عالیات | بهره‌برداری از صحن عقیله بنی‌هاشم(س) در کربلا تا ۲ سال آینده سند کربلا روایت توست عالم مردم‌دار | یادی از آیت‌ا... محمدهادی میلانی، مرجع فقید، هم‌زمان با سالروز درگذشتش از نجف تا کربلا، دل‌هایی که راه می‌روند بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) تولیت آستان قدس رضوی: هیچ‌کس حق ندارد اتحاد ملت در برابر دشمن را بهم بزند| انسجام ملی، آینده ایران را رقم خواهد زد!
سرخط خبرها

 آیت‌الله علم‌الهدی: اینکه آقایی عربده بکشد که در انتخابات شرکت نمی‌کنم آیا به نفع خودش و مردم است؟

  • کد خبر: ۶۷۰۲۱
  • ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۵
 آیت‌الله علم‌الهدی: اینکه آقایی عربده بکشد که در انتخابات شرکت نمی‌کنم آیا به نفع خودش و مردم است؟
 نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: اینکه آقایی عربده بکشد که در انتخابات شرکت نمی‌کنم آیا به نفع خودش و مردم است؟ شرکت نکردن در انتخابات بدان معنی است که ما تصمیم‌گیرنده سرنوشت خود نیستیم.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت الله سیداحمد علم‌الهدی روز پنجشنبه در خطبه‌های نماز عید فطر در حرم امام رضا (ع) اظهار داشت: به برکت خون شهدا، ما در روی کره زمین کشوری هستیم که تنها مردم خودشان برای خودشان تصمیم می‌گیرند و حتی در آمریکا چنین نیست.

وی با تاکید بر اینکه مردم آمریکا برای کشورشان تصمیم نمی‌گیرند، افزود: این لابی صهیونیستی است که برای آمریکا تصمیم می‌گیرد.

نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی اظهار داشت: اینکه ملت ما برای سرنوشت خود تصمیم می‌گیرد نعمتی خداداد و از برکات خون شهدا است که برای ما استقلال و آزادی به بار آورده است. اگر بنا شد کسی در انتخابات شرکت نکند مثل نعمتی است که زیر پای خود لگدمال کرده است. اینکه در سرنوشت خود شرکت نمی‌کنید یعنی می‌خواهید دیگران، تصمیم بگیرند و سرنوشت شما را تعیین کنند.

آیت الله علم الهدی اظهار داشت: تمام رسانه‌های غربی و آمریکایی و مزدور استکبار به دنبال این هستند مردم را ناامید کنند و بگویند مشکلات حل نمی‌شود و در انتخابات شرکت نکنید. حال آنکه اگر در انتخابات شرکت نکنید آیا مشکلات حل می‌شود؟ اینکه بدتر می‌شود. آن‌ها می‌خواهند سعی کنند مردم در سرنوشت خود دخالت نکنند و سرنوشت آن‌ها به دست نابکاران استکبار غربی یا مزدوران آن‌ها رقم بخورد و آن‌ها بر سرنوشت مردم مسلط شوند.

وی با اشاره به درگیری‌های اخیر در فلسطین هم گفت: خدا به جامعه مسلمان‌ها عیدی با ارزشی داد و آن پیروزی محور اقتدار جهان اسلام یعنی حلقه مقاومت بر صهیونیست‌های نابکار شیطان بود.

نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی ادامه داد: این عظمت که دلیرمردان فلسطینی و غزه در این روز‌ها از خود نشان دادند که خانه فساد و غده سرطانی منطقه، یعنی اسرائیل ناپاک را موشک باران کردند و امنیت را از آن‌ها گرفتند، عنایت فوق العاده خاص پروردگار و توجهات غیبی امام عصر (عج) بود. در این حرکت مهم، میزان خرابی به بار آورده موشک‌ها نبود بلکه اهمیت در این بود که امنیت را از آن‌ها گرفتند و صهیونیست‌ها فهمیدند فلسطین ارض موعود و سرزمین امن و امان آن‌ها نیست.

آیت الله علم الهدی گفت: اینکه مهاجرت معکوس از اسرائیل آغاز شده و کسانی که سرمایه‌گذاری کرده بودند سرمایه‌های خود را از آنجا خارج می‌کنند نشان می‌دهد قبل از ۲۵ سالی که مقام معظم رهبری فرمودند، اسرائیل از هم پاشیده می‌شود.

وی با بیان اینکه آن‌ها قدرت برخورد نظامی با فلسطین را ندارند، افزود: به همین خاطر زنان و کودکان را مورد حمله قرار می‌دهند و این بزرگترین جنایت است و جنایت آمریکا و اسرائیل در بچه کشی است که به وسیله آمریکا یا عوامل مزدور یا ولد نامشروع آمریکا که اسرائیل است انجام می‌شود. جایی که این سلاح‌های مرگبار به وسیله خود یا به وسیله عوامل مزدورشان زنان و کودکان را هدف قرار می‌دهند.

امام جمعه مشهد اظهار داشت: عواملی که به عنوان مزدور پیاده نظام آمریکایی در جنگ نیابتی آمریکا با مسلمانان شرکت کردند، این ناپاکان داعش در افغانستان کنار مدرسه دختربچه‌های بیگناه را به خاک و خون کشیدند و این جنایت آمریکاست.

علم الهدی ادامه داد: امروز در کنار فلسطینی‌های مظلوم، مظلوم‌ترین مسلمان‌ها که در چنگ آمریکای مستکبر گرفتارند مردم افغانستان هستند. روزی که آمریکایی‌ها وارد افغانستان شدند یک دولتی سرکار آوردند که تحت حاکمیت خودشان باشد و یک عده عناصر تکفیری نیز در افغانستان به راه انداختند تا مردم را قتل عام کنند، اما آنکه در این بین مظلوم واقع شده مردم مسلمان آن کشور هستند که سرنوشتشان به دست آمریکایی‌ها و دولت دست نشانده آمریکا رقم می‌خورد.

وی ادامه داد: اگر بنا شد اختیار شما دست خودتان نباشد و دیگران برایتان تصمیم بگیرند زندگی شما هم همین می‌شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->