توضیحات پلیس قشم در رابطه با زخمی شدن کودک ۸ ساله در تعقیب و گریز راهکاری خوراکی در درمان پرخاشگری آیا سما جهانباز به افغانستان منتقل شده است؟ + توضیحات خواهر سما زمان انتشار کارت ورود به جلسه نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد وزیر میراث فرهنگی: ظرفیت گردشگری استان‌های آسیب‌دیده در جنگ، احیا می‌شود صدور هشدار سطح نارنجی برای مشهد و ۱۹ مرکز استان در پی پیش‌بینی خیزش گرد و خاک (۱۶ تیر ۱۴۰۴) چند توصیه‌ از سوی وزارت بهداشت درمورد روزهای گرد و غبار زمان اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان صندوق نفت مشخص شد کشف ۱۱۰ کیلوگرم حشیش در مرز سراوان چگونه از گرمازدگی پیشگیری کنیم؟ پایان مرمت سرای گمرک در بازار وکیل شیراز (۱۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش آمار گردشگری در خلیل‌آباد خراسان‌ رضوی به دلیل عدم روشنایی مناسب اژه‌ای: نظام جمهوری اسلامی ایران قدردان مردم سلحشور و متعهد کشور است مشاهده همزمان ۵ یوزپلنگ آسیایی در پارک ملی توران + فیلم (۱۶ تیر ۱۴۰۴) آغاز ابلاغ اینترنتی دعوتنامه هیئت تجدیدنظر تامین اجتماعی (۱۶ تیرماه ۱۴۰۴) استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش از طریق آزمون استخدامی شهریه مدارس باید با توجه به وضعیت معیشت منطقه‌ای تعیین شود نرخ بلیت قطار از هواپیما سبقت گرفت! ۶ پرونده آثار تاریخی ایلام در مسیر ثبت در فهرست ملی کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۶ تیر ۱۴۰۴) | از شدت گرمای هوا کاسته می‌شود جزئیات جدید درمورد نوبت دوم کنکور (۱۶ تیر ۱۴۰۴) معاون گردشگری: بحران‌های سیاسی و اجتماعی در حوزه مدیریت گردشگری فرصت است نه تهدید! تهیه شناسنامه جزایر خلیج فارس برای حفاظت زیست‌محیطی راهکار‌هایی عملی برای صرفه‌جویی آب در تابستان هنگام استفاده از کولر‌های آبی | هوشمندانه خنک شوید صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش وزش باد (۱۶ تیر ۱۴۰۴) بازنشستگان تأمین‌اجتماعی: زمان پرداخت معوقات فروردین‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان را مشخص کنید جزئیات دریافت کارت ورود به جلسه آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) تسهیلات ویژه برای فرهنگیان آسیب دیده در جنگ ۱۲ روزه چند توصیه بهداشتی در پی خیزش گرد و خاک
سرخط خبرها

آمار موالید به منفی نزدیک می شود

  • کد خبر: ۶۷۵۶۱
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۹
آمار موالید به منفی نزدیک می شود
درصد کاهشی جمعیت کشورها شاید در طول یک قرن باشد اما در ایران طی دو سه دهه کاهش عجیبی در حوزه افزایش جمعیت شکل گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز،معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان کاهش جمعیت در ایران نسبت به سایر کشورها شتاب زده دانست و گفت: درصد کاهشی جمعیت کشورها شاید در طول یک قرن باشد اما در ایران طی دو سه دهه کاهش عجیبی در حوزه افزایش جمعیت شکل گرفته است.

محمدمهدی تندگویان سه شنبه ٢٨ اردیبهشت در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان فارس بیان کرد: علی‌رغم همه مشکلات و موضوعاتی که در جلسات ذکر می‌شود در حال حاضر با یک پنجره طلایی از جمعیت جوان مواجه هستیم و این یک فرصت مناسبی است که به درستی از آن استفاده کنیم.

او افزود: اگر امروز به موضوع ازدواج، تشکیل خانواده و  فرزندآوری پرداخته می‌شود، برای ادای دینی است که نسبت به آیندگان داریم و اگر نتوانیم این اتفاق را امروز مدیریت کنیم با یک چالش جدی در آینده مواجه خواهیم شد.

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه با شیوع بیماری کرونا مشکلاتی در حوزه‌های مختلف حادث شد، تصریح کرد: متاسفانه کرونا این کاهش را به شدت با روند افزایشی مواجه کرده است.

تندگویان عنوان کرد: داریم به سمتی پیش می‌رویم که آمار موالید در کشور به رشد منفی جمعیت نزدیک می‌شود؛ تاثیر چالش بزرگی که کرونا در بحث جمعیت ایجاد کرده دو دهه دیگر خود را نشان می‌دهد.

او خاطرنشان کرد: آمار ٩ ماهه در سال گذشته نشان از کاهش بالای ١٠٠ هزار نفری در بحث موالید و بحث در مرگ و میر نیز افزایش بالای ١٠٠ هزار نفری دارد که کنار هم گذاشتن این دو موضوع یک هشدار جدی است.

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: بسیاری از زوجینی که زندگی تشکیل داده‌اند به دلیل ترس از ابتلا به کرونا، تصمیم به فرزندآوری را به پس از اتمام این دوران گذاشته‌اند.

تندگویان تاکید کرد که نیاز به فرهنگسازی و تبلیغات در این باره داریم و این باور غلط و منفی که مراکزی ایمنی برای مادران باردار وجود ندارد باید شکسته شود.

او همچنین خاطرنشان کرد: فارس پتانسیل بالا و معتبری در بحث جوانان دارد و همیشه جزو استان‌های برتر بوده است و رویدادهای بزرگی مانند پایتختی جوانان کشورهای اسلامی را به خود اختصاص داده است. 

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با تاکید بر اینکه حضور در جلسات ستاد ساماندهی امور جوانان باید حضور دغدغه مند از سوی مسئولان و نهادها ‌باشد، تاکید کرد: باید جوانان را مانند فرزندان خود دید. 

تندگویان با بیان اینکه با کمی توجه به جوانان اتفاقات خوبی در کشور شکل خواهد گرفت، اظهار کرد: ٩٠ درصد از مشکل جوانان تنها با توجه حل می‌شود، چرا که نه نامعقول صحبت می‌کنند و نه مطالبات پیچیده و خاصی دارند، بلکه دیده بانان خوبی در کشور برای بهره برداری از نقاط قوت هستند.

او همچنین از اجرایی شدن طرح استانداردسازی تشکل‌ها و سمن‌ها برای نخستین بار در کشور خبر داد و گفت: این مهم موجب جلوگیری از پرت منابع و بی توجهی به بعضی از اقدامات می‌شود.

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه سمن اول کشور که بر اساس استانداردها رتبه گرفته، مربوط به استان فارس است، اعلام کرد که اکنون ۳۷۰۰ تشکل در کشور وجود دارد که دو میلیون جوان را تحت پوشش قرار داده‌اند.

تندگویان همچنین با بیان اینکه در حوزه جوانان یک مشکل اساسی داریم، گفت: در مباحث آموزشی، تنها مدرک گرایی کرده‌ایم و هیچ مهارتی به فرزندانمان یاد نداده‌ایم و نتیجه آن شده که امروز آمار بیکاران زیادی داریم چون مهارتی برای کسب اشتغال و ورود به اجتماع ندارند.

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان تاکید کرد که در آموزش و پرورش و آموزش عالی باید فرصتی برای آموزش‌های مهارتی ایجاد شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->