قیمت امروز میوه و تره بار در مشهد (۶ آبان ۱۴۰۴) | اختلاف ۲۰ تا ۵۰ هزار تومانی گوجه‌فرنگی در تره‌بار و سطح شهر زیان انباشته ایران خودرو به ۱۳۴ هزار میلیارد تومان رسید هشدار دامپزشکی خراسان رضوی درباره شیوع ۲ بیماری خطرناک دامی و طیوری | تب‌برفکی در مرز غربی و آنفلوانزا در مرز شرقی استان دیپلماسی استانی، پلی به سوی توسعه رئیس اتحادیه طلا و جواهر مشهد: طلای آب شده، صنعت طلا را  آب کرد!   پیش‌بینی بورس سه‌شنبه ۶ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار سه‌‌شنبه ۶ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۶ آبان ۱۴۰۴ اختصاص ۵۱ درصد تسهیلات بانک مسکن به پروژه نهضت ملی مسکن در نیمه نخست سال ۱۴۰۴ تکلیف متقاضیان وام‌های بانک آینده چه می‌شود؟ بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۵ آبان ۱۴۰۴) | موتور معاملات بازار خودرو خاموش شد بررسی قیمت امروز انواع سکه پارسیان (۵ آبان ۱۴۰۴) بازار طلا و دلار در روز‌های آینده به کدام سمت کشیده می‌شود؟ (۵ آبان ۱۴۰۴) قیمت جدید انواع وانت نیسان زامیاد اعلام شد (۵ آبان ۱۴۰۴) + جدول عشایر خراسان رضوی ۱۳.۵ درصد گوشت قرمز استان را تأمین می‌کنند هدف از افزایش سرمایه ۴۱۲ هزار میلیارد تومانی بانک ملی و ملت چه بود؟ صعود بورس به کانال ۳.۱ میلیونی | گزارش وضعیت بازار سهام (۵ آبان ۱۴۰۴) اطلاعیه صندوق ضمانت سپرده‌ها درباره خرید سهام از سهامداران بانک آینده قیمت امروز گل زعفران چقدر است؟ (۵ آبان ۱۴۰۴) طلا را امروز در بازار مشهد گرمی چند بخریم؟ (۵ آبان ۱۴۰۴) قیمت دلار در مشهد اعلام شد (۵ آبان ۱۴۰۴) نام تجاری زعفران خراسان رضوی، ثبت جهانی می‌شود | صادرات ۲۱۴ تن زعفران به ۷۱ کشور دنیا در سال ۱۴۰۴ دومین همایش نکوداشت روز ملی زعفران برگزار شد | تولید ۲۶۰ تن زعفران طی سال زراعی ۱۴۰۴ در خراسان رضوی هشدار بانک مرکزی به بانک‌های متخلف | بانک‌های ناتراز منحل می‌شوند باوجود ورود بخشی از تقاضای سرمایه‌ای به بازار ملک، بازار مسکن همچنان در رکود است پیش‌بینی قیمت طلا تا پایان سال آینده میلادی (۵ آبان ۱۴۰۴) | بازار طلا در ایران درگیر رکود و کاهش تولید شده است تنش‌زدایی میان آمریکا و چین قیمت بیت‌کوین را افزایش داد (۵ آبان ۱۴۰۴) افزایش قیمت خودروها، رکود بازار را به پایان رساند؟
سرخط خبرها

پیش‌بینی بورس فردا سه‌شنبه ۴ خرداد

  • کد خبر: ۶۸۳۰۱
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۱:۰۰
پیش‌بینی بورس فردا سه‌شنبه ۴ خرداد
انتخابات در شرایط فعلی عامل مهمی است که بازار را در ابهام فرو برده است. در وضعیت فعلی بازار سهامداران رفتار هیجانی نباید داشته باشند. زیرا قیمت‌ها نوسانی است و تا مدتی دیگر این وضعیت تا حدودی متعادل می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، بازار سرمایه در هفته جاری وضعیت نامتعادلی را داشت و شاخص کل به زیر یک میلیون و ۱۰۰ هزار واحد رسید.

 

مصطفی محبی مجد، کارشناس بازار سرمایه گفت: با وجود روند منفی بازار در این هفته به نظر می‌رسد در هفته آینده بازار روند متعادل‌تری را داشته باشد و صف‌های فروش کم‌تر شود. اما باید توجه داشته باشیم که تا زمان مشخص نشدن نتیجه انتخابات وضعیت بازار تغییری نمی‌کند و شاهد رشد شارپی نخواهیم بود.

 

 

وی در توصیه به سهامداران گفت: بهتر است در وضعیت فعلی بازار سهامداران رفتار هیجانی نباید داشته باشند و این مسئله را بدانند که که فروش دارایی‌ها و سهم‌هایشان در قیمت‌های فعلی کار اشتباهی است زیرا قیمت‌ها نوسانی است و تا مدتی دیگر این وضعیت تا حدودی متعادل می‌شود.

 

 

این کارشناس بازار درباره تاثیر انتخابات بر بازار گفت: انتخابات در شرایط فعلی عامل مهمی است که بازار را در ابهام فرو برده است اما این نکته مهم است که حتی با مشخص شدن نتیجه انتخابات هم ما شاهد یک رشد هیجانی در بازار نخواهیم بود و تا متعادل شدن کامل بازار و دیدن روند صعودی فاصله زمانی ۳ ساله‌ای را داریم. اما با وجود این شرایط گروه‌هایی که فروش خوبی داشتند و سودآوری نسبتا مناسبی را کسب کردند مثل گروه‌های پالایشی، پتروشیمی و فلزات اساسی از روند خوبی برخوردار خواهند بود.

 

 

منبع: تجارت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->