طرح بیمه سهام از فردا (سه‌شنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۴) در بورس تهران اجرا می‌شود گلرنگ، سلطان وام گرفتن‌های میلیاردی برقراری پرواز‌های فوق‌العاده اربعین از شرق کشور به استان‌های غربی قیمت بلیت اتوبوس اربعین از مشهد به غرب کشور اعلام شد (۲۲ تیر ۱۴۰۴) معاون رئیس جمهور: مصوبه بازگشت قیمت‌ها به قبل از آغاز جنگ ۱۲ روزه لازم‌الاجرا است خرید تضمینی گندم به ۵ میلیون و ۴۰۰ هزارتن رسید فریز ۷۰۰ میلیون دلار تتر ایرانیان، نشانه‌ای از تحریم‌های جدید آمریکا؟ جزئیات برگزاری حراج شمش طلا (سه‌شنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۴) پنل خورشیدی پای خانواده عروسه یا داماد؟ نرخ نان‌های سنتی در تهران فردا (۲۳ تیر ۱۴۰۴) تعیین می‌شود بررسی قیمت امروز خودرو داخلی و خارجی (۲۲ تیر ۱۴۰۴) + جدول سهامتان در بورس را بیمه کنید خاموشی‌های دوساعته در بخش خانگی و عمومی اجتناب‌ناپذیر است | تلاش برای به‌حداقل‌رساندن خاموشی‌ها قیمت دینار عراق رشد کرد (۲۲ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز گوشت قرمز و مرغ در مشهد (۲۲ تیر ۱۴۰۴) | افزایش قیمت گوشت مرغ خروج سنگین پول حقیقی در روز مثبت بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۲ تیر ۱۴۰۴) ثبت‌نام خودرو دیگر مشتری ندارد | کاهش ۶۰۰ هزار نفری متقاضیان لاتاری خودرو نرخ امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۲ تیر ۱۴۰۴) | دلار در کانال ۸۷ هزار تومان دوبرابرشدن بار مصرف برق روزانه در مشهد طی تابستان آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۲۲ تیر ۱۴۰۴) | کاهش نسبی در بازار رمزارز‌ها قیمت امروز بلیت پرواز مشهد به نجف چقدر است؟ (۲۲ تیر ۱۴۰۴) | بررسی جنجال ۸۰ درصدی قیمت بلیت اربعین گمرک دوغارون با حداکثر ظرفیت درحال انجام فعالیت‌های اقتصادی است نهاد‌های سرمایه‌داری دست از تضعیف حقوق کارگران مشاغل سخت و زیان‌آور بردارند هشدار خروج تدریجی لبنیات از سفره مردم | دلایل افزایش قیمت محصولات لبنی و تأثیر آن بر مصرف‌کنندگان استاندار خراسان رضوی تأکید کرد: ضرورت استفاده از ظرفیت‌های استان برای راه‌اندازی ناحیه بین‌المللی نوآوری شرط جدید برای پرداخت بیمه بیکاری (۲۲ تیر ۱۴۰۴) ورود مجلس به موضوع افزایش قیمت خودرو | یک نماینده مجلس: قیمت خودرو‌ها باید به نرخ قبلی خود برگردد طلا بخریم یا سکه؟ | بهترین روش سرمایه گذاری در بازار طلا چیست؟ قیمت جدید محصولات ایران خودرو اعلام شد (۲۲ تیرماه ۱۴۰۴) + جدول
سرخط خبرها

جزئیات پرداخت وام ودیعه مسکن در سال ۱۴۰۰

  • کد خبر: ۶۸۸۶۷
  • ۰۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۱:۲۵
  • ۲
جزئیات پرداخت وام ودیعه مسکن در سال ۱۴۰۰
طبق اعلام وزیر راه و شهرسازی، کلیات افزایش و تداوم وام ودیعه مسکن در ستاد ملی کرونا به تصویب رسیده است.

به گزارش شهرآرانیوز، طرح پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن به عنوان یکی از برنامه‌های ستاد ملی کرونا در سال ۱۳۹۹ به اجرا رسید که از ۹۲۰ هزار ثبت نام ۳۳۲ هزار نفر مدارک خود را تکمیل و به نظام بانکی معرفی شدند. از این تعداد تا اواسط فروردین ماه امسال ۲۲۳ هزار نفر تسهیلات خود را دریافت کردند.



دولت همچنین پرداخت وام ودیعه مسکن را به منظور کمک به اقشار اجاره‌نشین به تصویب رساند که در تهران ۵۰ میلیون تومان، در شهر‌های بزرگ ۳۰ میلیون تومان و در سایر شهر‌ها ۱۵ میلیون تومان بود. امسال نیز آنطور که روز گذشته محمد اسلامی ـ وزیر راه و شهرسازی ـ خبر داده کلیات افزایش و تداوم وام ودیعه مسکن در ستاد ملی کرونا مصوب شده است. با توجه به این صحبت اسلامی، امکان افزایش سقف این تسهیلات وجود دارد که احتمالا پس از بررسی جزئیات آن اعلام خواهد شد.



مصوبه دیگر ستاد ملی کرونا در سال گذشته تمدید اجباری قرارداد‌های اجاره بود که امسال نیز این مصوبه به قوت خود باقی است و تا سه ماه بعد از اعلام رسمی اتمام پایان کرونا قابل اجرا خواهد بود. هر فردی که اجاره‌اش تمام شده باشد با درصدی که اعلام خواهد شد مجددا اجاره‌نامه خود را تمدید خواهد کرد و نیازی به اسباب‌کشی وجود ندارد. در واقع مالکان نمی‌توانند مستاجران را جواب کنند. هنوز درصد افزایش نرخ امسال مشخص نشده، ولی سال گذشته سقف مجاز در تهران ۲۵ درصد، در سایر کلانشهر‌ها ۲۰ درصد و دیگر نقاط شهری ۱۵ درصد بود.



وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در ایام همه‌گیری کرونا بسیاری از موجران و مالکان، اجاره بها را افزایش ندادند، گفت: در بخش‌هایی مشکلاتی بین موجران و مستاجران وجود داشت که شورا‌های حل اختلاف به آن‌ها رسیدگی کرد. در عین حال، شورا‌های حل اختلاف خلاف مصوبه ستاد ملی کرونا، حکم به تخلیه را صادر نکرده است.



اسلامی تاکید کرد: انتظار است تا با این مصوبه مردم مراعات حال یکدیگر را در این ایام همه‌گیری کرونا داشته باشند تا همه با هم از این بحران عبور کنیم.

 


تسهیلات مرابحه خرید کالا و خدمات یا همان وام کمک ودیعه اجاره به میزان ۵۰، ۳۰ و ۱۵ میلیون تومان، از اوایل مردادماه ۱۳۹۹ در ستاد ملی مقابله با کرونا تصویب شد و مهلت پرداخت آن تا پایان اسفندماه به اتمام رسید.  سود این تسهیلات ۱۳ درصد است. نحوه بازپرداخت آن بدین صورت است که در روش اول، گیرندگان وام (مستأجران) می‌توانند تسهیلات را یک‌ساله دریافت کنند و صرفا سود آن را ماهانه بپردازند و در پایان سال، اصل آن را پرداخت کنند. در روش دوم، متقاضیان می‌توانند وام را سه ساله دریافت کنند و در مدت ۳۶ ماه اصل و فرع آن را به بانک بپردازند. مستاجران در تهران ماهانه ۵۴۰ هزار تومان، کلانشهر‌ها ۳۲۰ هزار تومان و سایر شهر‌ها ۱۶۰ هزار تومان پرداخت خواهند کرد.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمدرضا خداداد
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۸
0
0
بانک آخر سال سنگ اندازی کردن وام هارو ندادن
ابراهیمی زاده
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۲
0
0
ثبت نام جدید سال 1400 هست جهت دریافت وام اجاره
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->