نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟
سرخط خبرها

انجام تست سریع کرونا (رپید) در مطب‌ها + قیمت و جزئیات

  • کد خبر: ۶۹۰۰۳
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۰
انجام تست سریع کرونا (رپید) در مطب‌ها + قیمت و جزئیات
معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی کشور: با درخواست خود بیمار این امکان را فراهم کردیم که بتوانند در مطب‌ها تست رپید کرونا را انجام دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمد جهانگیری، درباره انجام تست کرونا در مطب‌های پزشکی، گفت: اقدامی که در این زمینه انجام دادیم، در جهت تشخیص زودرس بوده است. به طوری که امکان انجام تست فقط در مراکز بهداشتی نباشد و دسترسی بیشتری به تست اتفاق افتد. بر این اساس با تمهیداتی که انجام دادیم، قیمت تمام شده هر تست را احصاء کردیم، تخفیفی هم روی آن از سوی شرکت‌ها گذاشته شده و آن را به مطب‌هایی که بیمار می‌پذیرند داده‌ایم.

وی با بیان اینکه تست موجود در مطب‌های پزشکی، تست رپید است، افزود: در تست رپید پاسخ مثبت ارزشمند است. به ویژه خوب است که این تست در افرادی که در معرض کرونا بوده‌اند، انجام شود. در حال حاضر تست رپید در شبکه‌های بهداشت، پایانه‌ها و مرز‌ها انجام می‌شود. حال خوب است که وقتی افراد به بیمارستان‌ها و به ویژه مطب‌ها مراجعه می‌کنند، نیز دغدغه‌ای نداشته باشند؛ بنابراین این امکان را فراهم کردیم که در صورت درخواست خود بیماران، بتوانند تست رپید را در مطب‌ها انجام دهند. در این صورت دیگر بیمار برای انجام تست به جای دیگری ارجاع نمی‌شود و فرآیند انجام تست و پاسخ دهی هم ۱۵ دقیقه طول می‌کشد.

 

قیمت تست سریع در مطب های پزشکی

جهانگیری ادامه داد: بنابراین هماهنگی‌هایی را به وجود آوردیم که امکان انجام رپید تست کرونا در مطب‌ها طبق پروتکلی که سازمان نظام پزشکی با معاونت بهداشتی وزارت بهداشت و با تایید معاونت درمان داشته، فراهم شود؛ بنابراین در مطب‌های رسمی این اقدام انجام می‌شود. آموزش‌های لازم هم به پزشکان ارائه شده و در عین حال تعرفه آن را هم مشخص کردیم که کمتر از تعرفه آزاد است و از شرکت‌ها تخفیف گرفته شد و ۳۰ تا ۴۰ درصد زیر قیمت تعرفه آزاد است.

وی تاکید کرد: ابتدا ما در نظام پزشکی پیشنهاد دادیم که انجام این تست در مطب‌ها رایگان باشد و اعلام کردیم که اگر کیت‌ها را به صورت رایگان به ما دهند، ما هم رایگان انجام می‌دهیم، اما امکان‌پذیر نشد. بر این اساس اکنون قیمت انجام هر تست در مطب‌ها حدود ۶۰ هزار تومان برآورد شده است. یعنی هر بیماری که تمایل داشته باشد، با پرداخت ۶۰ هزار تومان می‌توانند در مطب‌ها تست رپید کرونا را انجام دهند.

وی گفت: ما این امکان را فراهم کردیم، اما مطب‌ها اگر خودشان داوطلب باشند، می‌توانند نسبت به انجام تست رپید کرونا برای بیمارانی که تمایل به انجام آن دارند، اقدام کنند. البته اقدامی اجتماعی است که به ویژه در این دوره گذاری که باید با واکسیناسیون به تدریج ایمنی ایجاد شود، مناسب است. به هر حال به نظر می‌رسد که تا پایان امسال به یک واکسیناسیون کامل نخواهیم رسید و باید چنین اقداماتی را انجام دهیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->