درباره بنای مصلی‌ها که نمونه‌های بزرگ شده محراب‌ها هستند | شکوهی ۳۰۰ ساله در پایین خیابان گزارشی تاریخی از یک کاربری متفاوت برای بنای تاریخی کنار دروازه «پایین‌خیابان» | نشست دیپلماتیک در «باغ مصلی» جوانان افغانستان بربام فوتسال آسیا ایستادند بوستان خطی اسماعیل آباد در آستانه بهره‌برداری | افزایش ۷۲ هزار مترمربعی فضای سبز مشهد تا ماه آینده  شهردار مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از ایستگاه بسیج خط۳ مترو مشهد در دهه فجر ۱۴۰۴ + فیلم رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خبر داد: نسخه مازوت کم‌گوگرد برای کاهش آلایندگی صنایع و نیروگاه‌ها + فیلم اضافه‌شدن ۳۰۰ اتوبوس جدید به ناوگان حمل‌ونقل عمومی مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) انصاری: نظام ویژه استاندارد خراسان رضوی تدوین می‌شود | اعطای «نشان ملی زائر» از سال ۱۴۰۵ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بهبود ترافیک و توسعه حمل‌ونقل، اولویت شورای ششم است شهردار مشهدمقدس: تقاطع انقلاب اسلامی گره‌گشای ترافیک مناطق جنوبی و مرکزی شهر است + فیلم تکمیل ۱۱ بخش از ۱۲ پروژه ساماندهی تقاطع انقلاب اسلامی مشهد مشهد در وضعیت قرمز آلودگی | امروز نفس‌کشیدن سخت شد! (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مسیر دسترسی بولوار امام‌خمینی(ره) به میدان حافظ در تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب اسلامی مشهد بازگشایی شد پایان انتظار و نفس تازه در بولوار شهید فخرایی مشهد | ۵ سال خاک و تاریکی به آسفالت و روشنایی رسید ضرورت تأمین منافع مردم مشهد در طرح بلندمرتبه‌سازی شهر بازگشایی مسیر دسترسی بولوار امام خمینی (ره) به میدان حافظ درتقاطع غیرهم‌سطح انقلاب مشهد پیشرفت ۷۰ درصدی فاز اول بوستان جهانشهر مشهد بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری حادثه، مستأجر ساختمان‌های ناایمن شهر | گزارش آخرین وضعیت ۶۵۰ ساختمان ناایمن در بافت شهری مشهد
سرخط خبرها

اتفاقی عجیب در میدان فهمیده مشهد / یک زن، خیابان را به هم ریخت

  • کد خبر: ۶۹۵۰
  • ۲۲ مهر ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۶
  • ۱
اتفاقی عجیب در میدان فهمیده مشهد / یک زن، خیابان را به هم ریخت
زن ۳۹ ساله‌ای که با وضعیت بسیار زننده و بدون حجاب وارد بزرگراه ۱۰۰ متری مشهد شده بود با رقص و پایکوبی راه بندان و ترافیکی عجیبی را به راه انداخت.

به گزارش شهرآرانیوز، این حادثه تاسف بار حدود ساعت ۲۳ شب یک شنبه هنگامی در اطراف میدان شهید فهمیده مشهد رخ داد که ناگهان زنی رقص کنان در خلاف جهت حرکت خودرو‌ها وارد بزرگراه ۱۰۰ متری فجر شد. رفتار‌های نامتعارف و پوشش زننده این زن که با کشف حجاب و پایکوبی همراه بود درحالی توجه رهگذران و رانندگان زیادی را به خود جلب کرد که ترافیک سنگینی در بزرگراه حکم‌فرما شد. او که نظم بزرگراه را به هم ریخته بود با توهین و فحاشی به رانندگان عبوری اجازه حرکت نمی‌داد و راه بندان عجیبی به راه انداخته بود.
این گزارش حاکی است: در حالی که برخی از شهروندان در حال فیلم برداری از این صحنه بودند، بعضی از عابران و رانندگان نیز در تماس با پلیس ۱۱۰، ماجرای راه بندان توسط یک زن را اطلاع دادند. چند دقیقه بعد و با دستور سرگرد محمد علی محمدی (رئیس کلانتری آبکوه) عوامل انتظامی وارد بزرگراه شدند و تلاش کردند این زن را به مکانی امن هدایت کنند تا از خطر احتمالی تصادف دور بماند، اما آن زن درحالی که با فریاد به توهین و فحاشی ادامه می‌داد به سوی ماموران نیز هجوم برد. نیرو‌های انتظامی که از رفتار‌های زننده این زن ۳۹ ساله دریافتند او احتمالا دچار توهم شده است با هماهنگی قضایی او را به کلانتری انتقال دادند، اما این زن نظم کلانتری را نیز به هم ریخت وبه فریاد‌های توهین آمیز خود ادامه داد.
گزارش‌ها حاکی است: در نهایت زن مذکور صبح روز گذشته در حالی به شعبه ۲۳۲ دادسرای عمومی و انقلاب مشهد معرفی شد که هنوز آثاری از توهم شبانه در رفتار و گفتارش نمایان بود. این زن که ادعا می‌کرد افرادی قصد سوءاستفاده از او را دارند، در حضور قاضی «حسین فرهمند نیا» نیز جملات بی‌ربطی را بر زبان می‌راند! در همین حال یکی از شاهدان عینی این حادثه معتقد بود، زن یاد شده با فرار در جهت مخالف حرکت خودرو‌ها قصد خودکشی داشته است و ...
دادیار شعبه ۲۳۲ دادسرای عمومی و انقلاب که احتمال می‌داد این زن جوان از وضعیت روحی و روانی مناسبی برخوردار نیست، بلافاصله دستور انتقال وی به بیمارستان روان پزشکی ابن سینای مشهد را صادر کرد و در عین حال نیز دستور داد تا متهم به کشف حجاب و اخلال در نظم عمومی، توسط پزشکان قانونی مورد معاینات دقیق پزشکی قرار گیرد و بعد از اظهارنظر پزشکان درباره مصرف احتمالی مواد مخدر توهم زا یا مشروبات الکلی، قانون درباره جرایم وی حکم کند.
در همین حال قاضی «فرهمندنیا» به برخی هنجارشکنی‌ها در ایام محرم و صفر واکنش نشان داد و گفت: برخی رفتار‌ها و هنجارشکنی‌ها در ایام سوگواری سالار شهیدان، قابل اغماض نیست و دستگاه قضایی با هنجارشکنانی که با هر بهانه‌ای قصد بازی با اعتقادات مردم را داشته باشند قاطعانه برخورد می‌کند.
قاضی فرهمندنیا همچنین به افرادی که با فیلم برداری یا سوءاستفاده‌های سیاسی، قصد بهره برداری خاص از این ماجرا‌های هنجارشکنانه را دارند، نیز هشدار داد همان گونه که دستگاه قضایی به بررسی ابعاد مختلف یک ماجرا می‌پردازد و بدون تحقیق دقیق درباره علت و انگیزه یک هنجارشکنی عمومی تصمیم نمی‌گیرد به همان اندازه نیز درباره سوءاستفاده‌های احتمالی از این گونه حوادث حساس است و با عاملان جوسازی و تشویش اذهان عمومی به شدت برخورد می‌کند.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۵۸ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۷
0
0
شنبه شب ساعت ۲۳ و۲۰دقیقه زیرگذر آخر بلوار وکیل آباد وسط خیابان خفت گیری و زورگیری با چماق و شوکر برقی از راننده تاکسی ومسافرش خیلی وحشتناک!!! و هیچکس جرات نمی کرد جلو برود ...امنیت به کجا میرود؟!! چرا با زورگیران قاطعیت نیست و اینقدر خیره و راحت کارشان را انجام میدهند؟؟!!!!
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->