آخرین وضعیت سبد معیشتی مادران کم بضاعت دارای طفل شیرخوار | برقراری حمایت خاص از مادران شروع دوباره دزدی از فردای روز آزادی دستگیری متهمان تیراندازی به محیط‌بان کرمانی بازسازی باند فرودگاه تبریز آغاز شد (۷ تیر ۱۴۰۴) بازمانده ترور سرچشمه، ۴۴ سال بعد | روایتی تازه از حادثه تروریستی هفتم تیر ۱۳۶۰ + ویدئو دریای خزر مواج می‌شود (۷ تیر ۱۴۰۴) بازگشایی آسمان مرکز و نیمه غربی کشور برای پرواز‌های عبوری بین المللی (۷ تیر ۱۴۰۴) کشف ۱۴ میلیارد ریال اقلام آرایشی و بهداشتی غیرقابل مصرف در مشهد (۷ تیر ۱۴۰۴) آماده‌باش ۸ هزار نیروی شرکتی بخش درمان و شعب تأمین‌اجتماعی در ایام جنگ ۱۲روزه آیا مصرف زرده تخم مرغ در کهنسالی مضر است؟ دیابت نوع یک در بزرگسالان، خطر خاموش برای قلب و طول عمر شینا انصاری: برای توسعه و پیشرفت بیشتر کشور، مقتدرانه پای کار خواهیم ماند استخدام بیش از ۸۰۰ معلم در استان مازندران تأکید دادستان کل کشور بر خروج اتباع غیرمجاز از ایران تصادفات جاده‌ای در خراسان رضوی ۲ فوتی و ۶ مصدوم برجای گذاشت (۷ تیر ۱۴۰۴) آیا حقوق بازنشستگان نیرو‌های مسلح کامل پرداخت شد؟ صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی وزش باد شدید در خراسان رضوی و برخی استان‌ها (۷ تیر ۱۴۰۴) معاون وزیر آموزش و پرورش: مشایعت حماسی مردم چشم دشمنان انقلاب و ایران را کور کرد حضور رئیس سازمان محیط زیست در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار در تهران مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقالات تمدید شد (۷ تیر ۱۴۰۴) ۳ کشته و ۵ مصدوم در تصادف دو خودرو سواری در اردبیل (۷ تیر ۱۴۰۴) تاکسی گردشگری چیست و چه مزایایی دارد؟ | اجرای طرح در تهران، به‌زودی بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی مغایرت در عناوین شغلی و دستمزد را اطلاع بدهند اطلاعیه جدید سازمان بازنشستگی نیرو‌های مسلح درخصوص حقوق خرداد (۷ تیرماه ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۷ تیر ۱۴۰۴) | گرمای شدید در راه مشهد چگونه با پیاده‌روی کلسترول را به تعادل برسانیم؟ عادت‌هایی که متابولیسم را کند می‌کنند غربالگری سلامت روان در تمام مقاطع سنی برای مردان انجام می‌شود یک جامعه‌شناس: مسئله وطن بسیار مهم است | نقطه قوت ایران، مردم هستند
سرخط خبرها

جاماندگان ثبت سفارش کتب درسی از فردا اقدام کنند

  • کد خبر: ۷۱۴۰۸
  • ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۰
جاماندگان ثبت سفارش کتب درسی از فردا اقدام کنند
ثبت سفارش کتاب درسی دانش‌آموزان میان پایه که پیش از این تا ۲۲ خردادماه تعیین شده بود، از اول تا پنجم تیرماه تمدید شده است.
به گزارش شهرآرانیوز، سامانه فروش و توزیع مواد آموزشی ثبت نام برای دانش آموزان دوره ابتدایی پایه‌های دوم تا ششم و دوره اول متوسطه پایه‌های هفتم و هشتم و دوره دوم متوسطه پایه‌های یازدهم و دوازدهم که به هر دلیل کتاب درسی خود را ثبت نام نکرده‌اند طی تاریخ‌های اعلام شده فعال خواهد شد.

امکان ثبت نام با کد ملی و اطلاعات شناسنامه‌ای دانش آموز به شرط قبولی در آن پایه تحصیلی فراهم است و پرداخت‌ها به صورت اینترنتی و تنها از طریق سایت irtextbook.ir انجام خواهد شد.

طبق اعلام معاون توسعه منابع و پشتیبانی سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی تا کنون ثبت سفارش کتاب‌های درسی حدود ۹۰ درصد از دانش آموزان میان پایه ابتدایی تا متوسطه دوم انجام شده و حدود ۱۰ درصد از آمار کل این دانش آموزان برای ثبت سفارش اقدام نکرده اند.

محمد علوی تبار با بیان اینکه تقریبا استان‌ها بین دو تا ۱۰ درصد ثبت سفارش کتاب‌های درسی را انجام نداده اند، یادآور شد: همه استان‌ها در این زمینه تلاش‌های زیادی انجام داده اند، اما طبق آخرین آمارها، استان‌های خوزستان ۱۸.۷، خراسان رضوی ۱۸.۵، کهگیلویه و بویراحمد ۱۴.۴، اردبیل ۱۳.۷، خراسان شمالی ۱۳.۶، آذربایجان غربی ۱۳.۶، گلستان ۱۲.۵، قم ۱۲.۳، هرمزگان ۱۲.۲، البرز ۱۱.۴، مرکزی ۱۱.۲، کرمان ۱۱.۱، فارس ۱۰.۱ درصد هنوز ثبت نام انجام نداده اند.

وی در خصوص ثبت سفارش کتب سایر پایه‌های تحصیلی نیز گفت که پس از پایان مهلت تمدید ثبت نام میان پایه‌ها بلافاصله دانش‌آموزان ورودی پایه‌های اول، هفتم و دهم می‌توانند از تاریخ ششم تیرماه، پس از ثبت نام در مدرسه با مراجعه به سامانه فروش و توزیع مواد آموزشی، سفارش کتاب درسی خود را ثبت کنند.

به گفته علوی تبار، از اواسط شهریورماه فرایند توزیع کتاب‌ها از استان به مدارس صورت می‌گیرد. توزیع کتاب‌ها فقط از طریق مدارس انجام می‌گیرد و امسال به دلیل شرایط کرونایی در کشور از همکاری کتابفروشی‌ها بهره نمی‌بریم. بعد از آنکه ثبت نام‌های دانش آموزان انجام شد و آن‌ها کتاب‌های خود را در اختیار گرفتند؛ مهرماه ثبت سفارش تک جلدی کتاب‌ها آغاز می‌شود تا علاقمندان و فرهنگیان بتوانند از این طریق کتاب‌های مدنظرشان را سفارش دهند.

منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->