علت زیاد عرق کردن بدن چیست؟ نسخه‌ای کاربردی برای آرام ماندن در روز‌های پرتنش جنگ ضرورت دسترسی فوری بیماران خاص به سهمیه دارویی تیرماه ۱۴۰۴ شرایط اضطراری پذیرش مسافران، کنسلی و تمدید اقامت در هتل‌های ایران ممنوعیت فعالیت‌های دریایی در خزر (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) زمان برگزاری آزمون‌های آیلتس به تعویق افتاد آخرین وضعیت مجروحان حمله اسرائیل در بیمارستان‌ها (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) مصاحبه استخدامی سازمان تعزیرات حکومتی (۱۴۰۴)، موقتاً لغو شد تأثیر کتابخانه‌ها بر ارتقای سرمایه اجتماعی کدام دانشگاه‌ها زمان‌بندی امتحانات را تغییر دادند؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۵ خرداد ۱۴۰۴) | آسمان صاف تا کمی ابری ورود گردشگران به پارک‌های ملی استان تهران تا اطلاع ثانوی ممنوع شد (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به حدود ۳۰ هزار بازنشسته کشوری در مرحله اول (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) حمایت از گروه‌های آسیب‌پذیر در دستور کار هلال‌احمر کارت آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی (۱۴۰۴) صادر شد علت تعطیلی خط متروی منتهی به فرودگاه مهرآباد + جزئیات افزایش ناگهانی درخواست مکمل‌های حاوی ید از داروخانه‌ها وضعیت «شیرخشک» پایدار است آیا برای لاغری، کربوهیدرات باید کاملاً از رژیم غذایی حذف شود؟ سامانه ۱۵۷۰ آماده ارائه خدمات مشاوره‌ای به دانش‌آموزان درخصوص وقایع اخیر رژیم صهیونیستی ممنوعیت مصرف و عرضه دخانیات در اماکن عمومی کودکان را درمعرض اخبار ناگوار قرار ندهید اهدای عضو یکی از اعضای شورای شهر نیشابور جان ۳ بیمار نیازمند عضو را نجات داد (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) توقف پروازهای خطوط هوایی سوریه (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) شرایط کاملاً عادی خراسان رضوی در حوزه‌های ارزاق عمومی، سوخت و حمل‌ونقل بهره‌برداری از دومین جایگاه CNG شهرستان سرخس با افزایش سه‌برابری ظرفیت سوخت‌گیری گاز فشرده دستمزد اعلامی کارفرمایان به بیمه، ۳۰ درصد کمتر از دستمزد واقعی است لغو پرواز‌های داخلی و خارجی تا ساعت ۱۵ یکشنبه (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) تمدید شد لغو امتحانات دانشجویان واحد علوم پزشکی دانشگاه آزاد مشهد در روز‌های (۲۵ و ۲۶ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آخرین فرصت مشمولان غایب برای تکمیل پرونده جریمه ریالی + جزئیات

  • کد خبر: ۷۵۳۲۸
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۴
آخرین فرصت مشمولان غایب برای تکمیل پرونده جریمه ریالی + جزئیات
رییس اداره سرمایه انسانی سرباز ستادکل نیرو‌های مسلح آخرین جزئیات اجرای طرح جریمه ریالی سربازی برای مشمولان دارای هشت سال غیبت و بیشتر را تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر دریادار دوم غلامرضا رحیمی‌پور رییس اداره سرمایه انسانی سرباز ستادکل نیرو‌های مسلح با اشاره به اجرای طرح جریمه ریالی سربازی برای مشمولان دارای هشت سال غیبت و بیشتر از آن اظهارکرد: چند سال پیش این طرح به اجرا درآمد که آخرین مرحله آن در سال ۱۳۹۷ بود و پس از آن با توجه به آثار و تبعات منفی که برجای گذاشته و نیز ناعادلانه بودن، اجرای آن متوقف شد.

وی با بیان اینکه در سال آخر اجرای این طرح امکان پرداخت اقساطی جرائم برای مشمولان غایب فراهم شده بود، اظهارکرد: تعدادی از این مشمولان که بخشی از اقساط را در سال ۹۷ و بخشی دیگر از آن را در سال ۹۹ پرداخت کرده بودند، باید هرچه سریعتر نسبت به تسویه بدهی و تکمیل پرونده خود اقدام کنند تا بتوانند کارت معافیت از سربازی را دریافت کنند.

رییس اداره سرمایه انسانی سرباز ستادکل نیرو‌های مسلح اضافه کرد: در غیر اینصورت این افراد به عنوان مشمول غایب محسوب شده و باید به سربازی اعزام شوند.

به گفته امیر دریادار دوم رحیمی‌پور این افراد باید برای تکمیل پرونده و پرداخت اقساط به پلیس + ۱۰ یا سازمان نظام وظیفه عمومی شهر محل سکونت خود مراجعه کنند.

رحیمی‌پور با بیان اینکه این آخرین فرصت به این افراد است، به ایسنا گفت: طرح جریمه ریالی سربازی و دیگر طرح‌های مشابه آن دیگر اجرا نخواهد شد و لازم است که مشمولان بدون توجه به شایعات مطرح شده پیرامون آن وضعیت سربازی خود را مشخص کنند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->