مرزبانان خراسان رضوی با قاچاقچیان مسلح مواد مخدر درگیر شدند (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) محور‌های غرب و جنوب خراسان رضوی رکورددار تصادفات و جان‌باختگان نوروزی مهم‌ترین نشانه‌های بهداشت فردی را بشناسید | زنگ بهداشت دستگیری یکی از مظنونان زورگیری از دانشجوی گلستانی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) درباره مرحوم علیرضا افضلی‌پور، شیمی‌دان و خیر فقید کشورمان | تو در کویر دمیدی، بهار جاری شد تصمیم در خصوص تأثیر معدل یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ چه زمانی مشخص می‌شود؟ آغاز سراسری برنامه ملی ارتقای تغذیه سالمندان در کشور موزه ملی ایران به روایت تصاویر و تاریخ نحوه اعطای مجوز به متقاضیان مشاغل خانگی در صنعت غذا ابتلای ۱۱۲۷ نفر به «تب دنگی» در سال ۱۴۰۳ شیوع «آبله مرغان» در فصل بهار جزئیات جدید مصوبه «تاثیر معدل»| آتش انتقادات دوباره شعله‌ور شد ممنوعیت فعالیت معلم‌بلاگرها آیا واقعاً اجرایی می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) | کاهش کیفیت هوا در راه مشهد سناریوی زورگیری از امیرمحمد خالقی تکرار شد | این بار در گلستان (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور فردا (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) کدام بازنشستگان از دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی خط خوردند؟ گزارش صدای مردم از دغدغه‌های مردمی برای کیفیت نان | خرده روایت‌های نان از چه سنی باید ضدآفتاب زد؟ انهدام باند کلاهبرداری توسط پلیس فتای مشهد | راز  ویلای سیاه برملا شد گرد و غبار در کمین مشهد ۳ ماه حساس، پیش روی تأمین آب مشهد سلامت مادران و نوزادان پایه و اساس خانواده و جامعه سالم است وزیر بهداشت: یک میلیارد دلار برای تامین داروهای استراتژیک جذب خواهد شد اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به چهار بیمار زندگی دوباره بخشید  (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) بیش از ۵۵درصد مطالبات دارویی و تجهیزات پزشکی پرداخت شد پیش‌بینی رگبار باران در ۱۲ استان کشور (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) مسواک چه زمانی باید عوض شود؟ میخچه پا چیست و چگونه درمان می‌شود؟ معاون وزارت بهداشت: افزون بر ۵۰ درصد بزرگسالان کشور چاق هستند تصادف مرگبار پژو پارس و پراید در بایگ خراسان رضوی + جزئیات (۱۷ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آخرین فرصت مشمولان غایب برای تکمیل پرونده جریمه ریالی + جزئیات

  • کد خبر: ۷۵۳۲۸
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۴
آخرین فرصت مشمولان غایب برای تکمیل پرونده جریمه ریالی + جزئیات
رییس اداره سرمایه انسانی سرباز ستادکل نیرو‌های مسلح آخرین جزئیات اجرای طرح جریمه ریالی سربازی برای مشمولان دارای هشت سال غیبت و بیشتر را تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر دریادار دوم غلامرضا رحیمی‌پور رییس اداره سرمایه انسانی سرباز ستادکل نیرو‌های مسلح با اشاره به اجرای طرح جریمه ریالی سربازی برای مشمولان دارای هشت سال غیبت و بیشتر از آن اظهارکرد: چند سال پیش این طرح به اجرا درآمد که آخرین مرحله آن در سال ۱۳۹۷ بود و پس از آن با توجه به آثار و تبعات منفی که برجای گذاشته و نیز ناعادلانه بودن، اجرای آن متوقف شد.

وی با بیان اینکه در سال آخر اجرای این طرح امکان پرداخت اقساطی جرائم برای مشمولان غایب فراهم شده بود، اظهارکرد: تعدادی از این مشمولان که بخشی از اقساط را در سال ۹۷ و بخشی دیگر از آن را در سال ۹۹ پرداخت کرده بودند، باید هرچه سریعتر نسبت به تسویه بدهی و تکمیل پرونده خود اقدام کنند تا بتوانند کارت معافیت از سربازی را دریافت کنند.

رییس اداره سرمایه انسانی سرباز ستادکل نیرو‌های مسلح اضافه کرد: در غیر اینصورت این افراد به عنوان مشمول غایب محسوب شده و باید به سربازی اعزام شوند.

به گفته امیر دریادار دوم رحیمی‌پور این افراد باید برای تکمیل پرونده و پرداخت اقساط به پلیس + ۱۰ یا سازمان نظام وظیفه عمومی شهر محل سکونت خود مراجعه کنند.

رحیمی‌پور با بیان اینکه این آخرین فرصت به این افراد است، به ایسنا گفت: طرح جریمه ریالی سربازی و دیگر طرح‌های مشابه آن دیگر اجرا نخواهد شد و لازم است که مشمولان بدون توجه به شایعات مطرح شده پیرامون آن وضعیت سربازی خود را مشخص کنند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->