استقرار ۱۴۵ دستگاه دوچرخه بایدو در بوستان‌های بانوان شهر مشهد استاندار خراسان رضوی: مشکلات طرح بلندمرتبه‌سازی مشهد به‌زودی حل خواهد شد کیفیت هوای مشهد در مرز «قابل‌قبول» (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) گزارش شهرآرا از چالش‌های مسافران مسیر میدان شهدا تا خیابان «شهید حسینی محراب» عملیات اجرایی ساخت خطوط قطار شهری مشهد ادامه دارد سرپرست اداره کل امور مالی و ذیحساب شهرداری مشهدمقدس منصوب شد توسعه فضا‌های ویژه بانوان در منطقه ۷ شهرداری مشهد| پارک ۵.۵ هکتاری «طرق» تا یک ماه دیگر افتتاح می‌شود + فیلم سخنگوی وزارت امور خارجه: به همسایگان هشدار می‌دهیم مراقب سوءاستفاده دشمن باشند رئیس شورای عالی استان‌ها: برخی دستگاه‌های اجرایی نقش شورا‌ها را کم‌رنگ می‌کنند | مجمع شهرداران کلانشهر‌ها می‌تواند به جامعه شورایی کشور کمک کند عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: شهرداری و شورای شهر نقش حمایتی ورزش را بر عهده دارند | خانه‌های ورزش در نقاط مختلف مشهد راه‌اندازی می‌شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: توسعه فضا‌های ورزشی، گامی مهم برای نشاط و سلامت جامعه است قدیمی ترین خانه تاریخی مشهد کجاست؟ نگاهی به زندگی میرزا ابراهیم رضوی، واقف بزرگ سادات رضوی که در کوهسنگی مدفون است شهردار مشهد مقدس: کُشتی مشهد باید جایگاه واقعی‌اش را پیدا کند | از ۲۲ پروژه کلان‌ ورزشی در مشهد بهره‌برداری می‌شود + فیلم برپایی ۷۰ ایستگاه صلواتی و موکب خدمت‌رسان در مسیر بارگاه منور رضوی خریداران غیر بومی خانه در مشهد شانس بیشتری دارند فضاسازی مسیر جاماندگان اربعین از میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر رضوی کیفیت هوای مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اولویت‌های خراسان رضوی در مسیر پیگیری کمیسیون اصل ۹۰ | فراهم سازی زیرساخت‌های مسیر زیارت برای زائران پیاده دهه آخر ماه صفر عملکرد موفق نیرو‌های خدمات شهری مشهد در نجف اشرف |  کاهش چشمگیر زباله با برنامه‌ریزی دقیق + فیلم
سرخط خبرها

ورود هیئات مذهبی با لوازم و ادوات عزاداری به حرم مطهر رضوی ممکن شد

  • کد خبر: ۷۷۰۶
  • ۰۳ آبان ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۴
ورود هیئات مذهبی با لوازم و ادوات عزاداری به حرم مطهر رضوی ممکن شد
قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی گفت: برای نخستین‌بار با هماهنگی‎ ها و برنامه‎ ریزی‌ های انجام شده ورود هیئات مذهبی با لوازم و ادوات عزاداری به حرم مطهر رضوی ممکن شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، مصطفی خاکسار قهرودی گفت: به‌مناسبت فرا رسیدن رحلت نبی مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) و شهادت جان‌سوز امام حسن مجتبی (ع) و شهادت هشتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت حضرت امام علی بن موسی الرضا (ع) هر ساله هیأت‌ های مذهبی بسیاری از استان‌ های مختلف کشور برای برگزاری عزاداری‌های دهه آخر ماه صفر به سمت مشهد مقدس حرکت می‌کنند، هر یک از این هیأت‌ ها در بردارنده نوعی خاص از فرهنگ عزاداری مرتبط با تاریخ و آداب و رسوم منطقه سکونتی خود هستند.
قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه آنچه در بین تمامی هیات‌های مذهبی عموما به شکل یکسان به چشم می‌خورد، استفاده از علم، کتل، زنجیر و استفاده از آوای سنج و طبل است، اظهار کرد کرد: تاکنون به دلیل ازدحام جمعیت زائران و مجاوران و حفظ شرایط امنیتی مناسب برای خیل عظیم زائران اجازه حمل ادوات و تجهیزات عزاداری همچون طبل و سنج برای هیئات مذهبی به حرم مطهر وجود نداشت.
وی افزود: امسال برای نخستین‌بار هیئاتی که در دهه پایانی ماه صفر به حرم مطهر رضوی مشرف می‌شوند با رعایت قوانین در کنار حمل علم و کتل، سایر ادوات و لوازم عزاداری به استثناء سیستم‌های صوتی را می‌توانند به حرم مطهر رضوی وارد کنند.
خاکسار قهرودی بیان کرد: در راستای بررسی مشکلات و موانع هیئات مذهبی و مرتفع شدن این مسائل، جلسه‌ای در خصوص حضور هیئات مذهبی در مجموعه حرم مطهر رضوی در محل معاونت اماکن متبرکه برگزار شد که یکی از مصوبات این جلسه، امکان ورود ادوات عزاداری همچون طبل، زنجیر و سنج به همراه ادوات معمول هیأت‌ها مانند علم‌های عزاداری به حرم مطهر بود که جزئیات آن با حضور شورای هیأت‌های مذهبی و نمایندگانی از آستان قدس رضوی نهایی می‌شود و به اطلاع همه هیأت‌های مذهبی می‌رسد.
قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی تصریح کرد: این اقدام بنا به درخواست متعدد هیئات مذهبی صورت می‌گیرد و آستان قدس رضوی برای ایجاد تعامل بیشتر با هیئات مذهبی امسال در سه روز پایانی ماه صفر اجازه ورود ملزومات عزاداری را داده است.
وی افزود: با توجه به تزاید هیئات مذهبی در سال جاری و حضور گسترده زائران در حرم مطهر در ایام پایانی ماه صفر در صورت بازخورد مثبت و عدم ایجاد زحمت برای زائرانی که به حرم مشرف می‌شوند، این فرایند برای سایر مناسبت‌های مذهبی سال نیز صورت می‌پذیرد.

خاکسار قهرودی تصریح کرد: برای رفاه حال زائران هیئاتی که ادوات به همراه دارند اجازه ورود به صحن انقلاب را ندارند و بعد از ورود به حرم مطهر در صحن‌های هدایت و جامع رضوی به عزاداری می‌پردازند.

گفتنی است؛ ۹ هزار هیأت مذهبی در کشور فعالیت دارند که براساس پیش‌بینی شورای هیأت‌های مذهبی خراسان رضوی امسال در دهه پایانی ماه صفر ۴ هزار هیأت در قالب ۳ میلیون نفر به مشهد مقدس مشرف می‌شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->