تجلیل از قاریان و پیشکسوتان قرآنی در مراسم ۱۳ آبان | قرآن، کلید و برکت زندگی است رمان «زندان عادل‌آباد» منتشر شد | پاسخ به چرایی انقلاب از زبان شخصیت نوجوان شیرازی وقف پول راهکاری برای رفع مشکلات معیشتی مردم | ظرفیت بقاع متبرکه برای ارائه خدمت روزانه به نیازمندان آغاز طرح «نذر قربانی برای احسان‌پذیران» به همت آستان قدس رضوی پویش «آیا می‌شود به آمریکا اعتماد کرد؟» در مدارس خراسان رضوی اجرا می‌شود نسخه‌ای از نهج‌البلاغه برای اقتصاد امروز | عدالت مالیاتی به سبک حکومت علوی پیام آیت‌الله سبحانی به کنگره قرآنی دانش‌آموزان سمپاد سردار صفوی: ایرانِ امروز، محصول مقاومت، ایمان و پیوند مردم با ولایت است لزوم صدور دانش و فناوری وقف در سطح بین المللی بیانیه بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس به مناسبت یوم‌الله ۱۳ آبان راه بی‌پایان مقتل‌خوان اهل بیت (ع) | درباره آیت‌الله محمدحسین سیبویه حائری، احیاگر سنت مقتل‌خوانی در ایران وقتی بی‌تفاوتی مردم مسیر تاریخ را عوض می‌کند | درس‌های تمدنی از ماجرای فاطمیه «مدهامتان» بزرگ‌ترین رویداد رقابتی قرآنی بچه‌های مسجد در سطح ملی اقدام مساجد سراسر جهان برای حفاظت از مسجدالاقصی برگزاری ویژه‌برنامه شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم مطهر امام‌رضا(ع) (۱۲ آبان ۱۴۰۴) آیا حج تمتع در آینده ارزان می‌شود؟ هم‌صدایی ۴ هزار دانش‌آموز بسیجی در «میدان شهدا» مشهد علیه استکبار در روز ۱۳ آبان ۱۴۰۴ ۸ هزار دانشجو به عمره می‌روند روایتی از آزاده اردوگاه تکریت و رویارویی با منافقان ۵۰ جلد کتاب در حوزه علمیه تدوین و چاپ می‌شود
سرخط خبرها

ممنوعیتی برای ورود به مشهد وجود ندارد (۷ شهریورماه ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۷۸۸۸۳
  • ۰۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۴
ممنوعیتی برای ورود به مشهد وجود ندارد (۷ شهریورماه ۱۴۰۰)
رئیس پلیس‌راه خراسان رضوی گفت: در حال حاضر ممنوعیتی در ورود به مشهد وجود ندارد و خودرو‌های غیربومی در مبادی ورودی جریمه نخواهند شد، اما با توجه به وضعیت قرمز این شهر، خودرو‌های غیربومی پس از ورود به مشهد یک میلیون تومان جریمه خواهند شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ حسین میش‌مست  با اشاره به پایان ممنوعیت سفر‌های بین استانی اظهار کرد: طرح ممنوعیت تردد بین استانی از ۲۵ مرداد تا ۵ شهریور مطابق دستورالعمل ستاد ملی مقابله با کرونا فارغ از رنگ‌بندی‌های کرونایی اجرا و تمامی مجوز‌های تردد نیز ابطال شد. در این طرح علاوه بر اینکه خودرو‌های غیربومی مورد اعمال قانون قرار می‌گرفتند به مبدا نیز بازگردانده می‌شدند.

وی افزود: از صبح شنبه ۶ شهریور طرح ممنوعیت بین استانی پایان یافت و فقط محدودیت‌های تردد که مبنای آن رنگ‌بندی‌های کرونایی شهرستان‌ها است، اعمال خواهد شد. خودرو‌های غیربومی برای ورود به شهر‌های قرمز، یک میلیون تومان و برای ورود به شهر‌های نارنجی ۵۰۰ هزار تومان جریمه می‌شوند.

رئیس پلیس‌راه خراسان رضوی ادامه داد: با توجه به اینکه مشهد در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارد، هیچ خودروی غیربومی از داخل و خارج استان اجازه ورود به مشهد را ندارد و در صورت ورود به مشهد توسط نیرو‌های پلیس‌راه و دوربین‌های نظارتی یک میلیون تومان جریمه خواهد شد.

میش‌مست گفت: همچنین با توجه به وضعیت قرمز این شهر، همشهریان مشهدی در صورت خروج از شهر و ورود به هر شهر دیگری یک میلیون تومان جریمه خواهند شد، مگر اینکه مجوز‌های لازم برای خروج از مشهد را داشته باشند و از کمربندی شهر‌ها برای رسیدن به مقصد خود حرکت کنند.

ورود به مشهد با پرداخت یک میلیون تومان جریمه

وی تاکید کرد: پیش از این، مبادی ورودی مشهد بسته بود و خودرو‌های غیربومی از مبادی ورودی بازگردانده می‌شدند، اما از صبح شنبه ممنوعیتی برای ورود به مشهد نداریم و خودرو‌های غیربومی می‌توانند با پرداخت یک میلیون تومان جریمه وارد مشهد شوند.

رئیس پلیس‌راه خراسان رضوی با اشاره به میزان تردد‌ها از ۲۵ مرداد تا ۵ شهریور عنوان کرد: خوشبختانه هموطنان در طرح ممنوعیت تردد بین استانی رعایت و از سفر‌های غیرضروری پرهیز کردند. در این ایام حدود ۵۰ درصد کاهش تردد و سفر به مشهد داشتیم، اما از روز گذشته که طرح ممنوعیت سفر‌های بین استانی پایان یافته، حجم سفر‌ها در ورود به خراسان رضوی و مشهد افزایش یافته است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->