حل معمای قتل هولناک سالارآباد پس از ۶ سال در مشهد | اعترافات هولناک قاتل آپاچی‌سوار زلزله استان گلستان را لرزاند (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) جان‌باختن سه دانش‌آموز تهرانی در اردوی سواحل رامسر + جزئیات آیا نگهداری از سگ برای همه خانواده‌های دارای اوتیسم مناسب است؟ قانون به‌کارگیری سلاح توسط محیط‌بان‌ها در مجلس بررسی می‌شود قطار‌های اربعین در آستانه تکمیل ظرفیت | فروش بلیت به ۷۰ درصد رسید (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) وضعیت قرمز خون در خراسان رضوی کاهش ۴۲ درصدی ورودی آب به سد‌های کشور و بحران واقعی کم‌آبی در کمین کلانشهر‌ها ۱۵ مصدوم و فوتی در سانحه رانندگی حامل زائران ایرنی در عراق + اسامی مصدومان (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۱۰ مرداد ۱۴۰۴) | وزش باد پدیده جوی غالب در استان تا پایان هفته آینده حمله به دادستان رفسنجان با سلاح سرد+ جزئیات (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) تردد دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره آغاز شد (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) زلزله ۳.۲ ریشتری تهران را لرزاند (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) توده هوای گرم در کشور تا ۵ روز آینده ماندگار است (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) ویدیو | سخنگوی آموزش‌و‌پرورش: مشخص نیست سال آینده آزمون استخدامی داریم یا نه تحصیل ۴۵هزار دانشجوی ایرانی در خارج از ایران مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری: تناسبی بین حقوق بازنشستگان و تورم وجود ندارد از فرصت طلایی اهدای پلاسمای خون غافل نشوید | مایعی هم‌سنگ خون برگزاری آزمون برای نزدیک به ۶۰۰هزار متقاضی استخدام در آموزش و پرورش ۲۳ مجروح در حادثه‌ای در یک شهربازی عربستان سعودی + فیلم علت مشاهده دود در محدوده بیمارستان قائم(عج) مشهد چه بود؟ + فیلم (۹ مرداد ۱۴۰۴) تخفیف ۸۰ درصدی هتل‌ها در جشنواره تابستانی کیش ویدیو | رکورد گرمای هوا در مرداد شکسته شد ویدیو | سرقت مسلحانه از مغازه سکه و طلای خیابان ولی‌عصر(عج) تهران تولیت حرم مطهر حضرت معصومه(س) در بیمارستان بستری شد حریق یک اتوبوس در محور سمنان-مشهد (۹ مرداد ۱۴۰۴) راهنمای سلامت در سفر‌های تابستانی چطور از دیابت نوع ۲ پیشگیری کنیم؟
سرخط خبرها

ورود اولین محموله داروی «قارچ سیاه» به کشور

  • کد خبر: ۷۹۰۳۵
  • ۰۸ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۰:۱۷
ورود اولین محموله داروی «قارچ سیاه» به کشور
مدیر کل دارو سازمان غذا و دارو گفت: امروز اولین محموله داروی قارچ سیاه (آمفوتریسین) وارد کشور شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید حیدر محمدی مدیر کل اداره دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو درباره برخی اخبار منتشر شده درباره بی اثری دارو‌های معرفی شده برای درمان قارچ سیاه و حواشی آن در فضای مجازی گفت: دارو‌هایی مانند کسپوفانجین، وریکونازول، فلوکونازول برای درمان بیماری‌های قارچی توصیه شده است، اما برخی همکاران پزشک برای هر بیماری قارچی آمفوتریسین تجویز می‌کنند و ما درخواست داریم تا پزشکان برای درمان بیماری‌های قارچی مطابق اندیکاسیون عمل و دارو تجویز کنند.

دارو‌های درمان قارچ سیاه اعلام شد
مدیر کل اداره دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو درباره داروی درمان قارچ سیاه اظهار کرد: برای قارچ سیاه داروی آمفوتریسین و پوساکونازول تجویز می‌شود که نمونه داخلی و وارداتی پوساکونازول موجود است و آمفوتریسین به دلیل افزایش مصرف در پیک پنجم کرونا کمبود داشتیم که برای واردات اقدام کردیم.

محمدی از واردات نخستین محموله داروی درمان قارچ سیاه خبر داد و گفت: امروز نخستین محموله آمفوتریسین لیپوزومال برای درمان داروی قارچ سیاه وارد شد و واردات محموله‌های بعدی تا پایان هفته به تدریج انجام می‌شود.

علت تاخیر در واردات داروی درمان قارچ سیاه
مدیر کل اداره دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو درباره علت تاخیر در واردات محموله آمفوتریسین برای درمان قارچ سیاه گفت: قرار بود محموله‌های دارویی جمعه وارد کشور شود، اما شرکت‌های حمل ونقل به دلیل مشکلات تحریم در ارسال محموله‌های دارویی به ایران کارشکنی می‌کنند، قرار بود تا محموله داروی آمفوتریسین برای درمان قارچ سیاه از ایرلند به دبی و از آنجا به تهران منتقل شود که به دلیل بد عهدی‌ها واردات به تاخیر افتاد.

 

منبع:باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->