ورود «ریسه» به بازار اسباب‌بازی؛ محصولی نو از کانون پرورش فکری راهیابی ۴۲ رمان و داستان کوتاه به فهرست بلند جایزه «مهرگان ادب» خبرهایی از ساخت سری جدید سریال «پایتخت» «کلوزآپ» و «باد ما را خواهد برد» در جشنواره افق‌های جدید لهستان فناوری اطلاعات؛ شریان حیاتی روابط عمومی در عصر تحول دیجیتال یعقوب صباحی، بازیگر باسابقه تلویزیون و تئاتر به کما رفت + علت دوبله فیلم «سرآغاز» برای پخش از تلویزیون + خلاصه داستان «میراث باد» اثر فیلم‌ساز مشهدی، بهترین فیلم انسان‌شناسی جشنواره ایتالیایی شد انتشار رایگان قطعات موسیقی «هشت سال و این روزها» بازدید جمعی از سفیران کشور‌ها از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما پرطرفدارترین بازیگران ایرانی در اینستاگرام ۲۰ بازیگر پرفروش سینمای جهان را بشناسید رویداد سینمایی مسکو، ۲ جایزه به فیلم «در آغوش درخت» داد ویدئو | ماجرای فیلم لو رفته عروسی زیبا بروفه از زبان خودش کارگردان «استخوان سوز» جلوی دوربین رفت رقابت یک ربات نقاش با هنرمندان امیر نادری رئیس جشنواره زردآلوی طلایی ارمنستان شد تئاتری به تهیه‌کنندگی پرویز پرستویی میلیاردی شد این کتاب طلسم فراموشی در دنیای ادبیات کودک را شکست
سرخط خبرها

واکنش عراق به شایعه بازگشایی مرزهای زمینی

  • کد خبر: ۸۲۰۰۰
  • ۰۴ مهر ۱۴۰۰ - ۱۶:۵۹
واکنش عراق به شایعه بازگشایی مرزهای زمینی
با انتشار تصاویر و اخبار ضد و نقیض از بازگشایی مرزهای زمینی ایران و عراق، رییس اداره گذرگاه‌های مرزی عراق تاکید کرد: مرزهای زمینی بین دو کشور برای تردد زائران باز نشده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ روز گذشته فیلم‌ها و اخباری از بازگشایی مرزهای زمینی ایران و عراق و اجازه ورود به زائران معطل‌مانده در پشت مرز شلمچه منتشر شد که سرلشکر عمر الوائلی ـ رییس اداره گذرگاه‌های مرزی عراق ـ به رسانه‌های داخلی این کشور گفته است: با دستور نخست‌وزیر تنها به کسانی اجازه ورود داده شد که بین ایران و عراق بیش از ۱۰ روز معلق بودند و تعداد آن‌ها پنج‌هزار نفر بود.

احمد محمدی‌فر، دبیر ستاد مرکزی اربعین در ایران هم تاکید کرده که مرزهای زمینی بسته است و علاقه‌مندان تحت هیچ شرایطی به سمت مرزهای زمینی حرکت نکنند.

او پس از آن‌که فیلم‌هایی از تجمع و پافشاری زائران در مرز شلمچه برای بازگشایی گیت‌ها منتشر شد، گفت: تجمع زائران در مرزها باعث ایجاد مشکل برای سلامت و رفت و آمد زائران شده است.

دبیر ستاد اربعین همچنین گفته که روند صدور ویزای اربعین در مراحل پایانی قرار دارد و ظرف امروز و فردا صدور ویزا به پایان می‌رسد.

در شهر مرزی مهران نیز به گفته فرماندار آن حدود هشت‌هزار نفر در انتظار باز شدن مرز زمینی هستند که مجید کاکی فرماندار این شهر گفته مرز بسته است و باز هم نمی‌شود.

مرز مهران برای برگشت زائران از مسیر زمینی درنظر گرفته شده است که قطعا تجمع زائران در این مرز، روند بازگشت زائران از عراق به ایران را با مشکل مواجه خواهد کرد و به مدیریت جدی‌تری نیازمند است.

فرماندار شلمچه در روز گذشته که انتشار فیلم‌هایی از ایران شائبه بازگشایی این مرز را به وجود آورده بود، تصریح کرده که این مرز همچنان مسدود است و براساس یک توافق محلی، تنها کسانی که ویزای اضطراری دارند اجازه عبور از این مرز را دارند.

عراق در اربعین امسال فقط با ورود ۶۰ هزار زائر ایرانی از مسیر هوایی موافقت کرده بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->