سومین جشنواره «عطر و طعم پاییز» مشهد با نمایش ۲۰۰ گونه گل داوودی برگزار می‌شود ۳۵ دستگاه اتوبوس جدید در راه مشهد | ناوگان اتوبوسرانی تقویت می‌شود افزایش آماده‌باش قطار شهری مشهد همزمان با اول مهر ۱۴۰۴ جزئیات اصلاحات جدید در خطوط ۲۹، ۸۱ و ۱۰۹۳ اتوبوسرانی مشهد تامین ۶۰ واگن جدید برای خط یک مترو مشهد وارد فاز اجرایی شد (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) جهش بی‌سابقه شهرداری مشهد در توسعه زیرساخت‌های ورزشی بازدید فرماندار مشهد از نمایشگاه فروش پاییزه | حداقل تخفیف ۲۰ درصد، شرط حضور غرفه‌داران در نمایشگاه امسال ارائه خدمات حمل‌ونقل دانش‌آموزی به ۷۰ هزار خانواده در مشهد تصویر دنیای هزاررنگ پاییز در نمایشگاه بین‌المللی مشهد | گزارش شهرآرانیوز از بیست‌وچهارمین نمایشگاه فروش پاییزه  احداث ایستگاه دائمی استقبال از زائران مشهد در مراحل پایانی قرار دارد + فیلم اصلی‌ترین دغدغه ساکنان محله نهضت قاسم آباد مشهد تعریض کوچه ابرار ۱۰ است تکمیل یکی از مهم‌ترین ایستگاه‌های قطار شهری مشهد تا پایان ۱۴۰۴ | اعتبار ۷۰۰‌میلیارد‌تومانی ساخت ایستگاه بسیج تأمین شد تجهیز ۱۵۰ چراغ راهنمایی‌و‌رانندگی مشهد به برق اضطراری توسط مدیریت شهری پویش ملی دانش‌آموزی «ایران سرافراز» در مشهد آغاز شد  عضو شورای اسلامی شهر مشهد: باید به سمت افزایش سطح تعاملات اجتماعی در بوستان‌ها حرکت کنیم معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: تله‌کابین بوستان خورشید با استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذار اجرا می‌شود + فیلم زنگ هشدار برای فراریان مالیات؛ از کارت به کارت فاصله بگیرید فرماندار مشهد: بوستان خورشید تا ۳۶۰ هکتار گسترش خواهد یافت شهردار مشهدمقدس: تاکنون ۱۵ پروژه از ۴۷ کلان‌پروژه هدف‌گذاری‌شده شهرداری به بهره‌برداری رسیده است + فیلم
سرخط خبرها

مدیران مدارس و والدین دانش آموزان از طریق سامانه «سپند» برای سرویس مدرسه اقدام کنند

  • کد خبر: ۸۶۰۰۷
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۱
مدیران مدارس و والدین دانش آموزان از طریق سامانه «سپند» برای سرویس مدرسه اقدام کنند
مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری مشهد با اشاره به اینکه اقدامات لازم برای فعالیت سرویس مدارس انجام شده است، گفت: مدیران مدارس و والدین دانش آموزان از طریق سامانه «سپند» برای سرویس مدرسه اقدام کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری مشهد با اشاره به اینکه اقدامات لازم برای فعالیت سرویس مدارس انجام شده است، گفت: مدیران مدارس و والدین دانش آموزان از طریق سامانه «سپند» برای سرویس مدرسه اقدام کنند.

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، احمد محبی دراین خصوص، افزود: تا کنون شیوه بازگشایی حضوری مدارس به صورت دقیق اعلام نشده و مشخص نیست مدارس چه تعداد روز و چه ساعت‌هایی به صورت حضوری بازگشایی خواهند شد.

وی اضافه کرد:، اما با این حال تمهیدات لازم از سوی کارگروه ماده ۱۸ و شهرداری در خصوص فعالیت سرویس مدارس پیش بینی شده است، در این راستا شرکت‌های متقاضی گزینش و در کارگروه ماده ۱۸ مورد بررسی و تایید قرارگرفته اند که در صورت بازگشایی مدارس اقدام به ارائه خدمات خواهند کرد.

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت برتاکسیرانی شهرداری مشهد با بیان اینکه با توجه به شیوع ویروس کرونا به شرکت‌ها تاکید شده رانندگانی را که هردو دز واکسن کرونا را تزریق کرده اند به کارگرفته شوند، اظهارکرد: در غیر این صورت از صدور پروانه حمل ونقل از سوی سازمان که برای کلیه سرویس‌های مدارس الزامی است، خودداری خواهد شد.

محبی تصریح کرد: برای ثبت نام سرویس مدارس سامانه‌ای به نام سپند از سال ۹۷ توسط وزارت کشور راه اندازی شده است که باید مورد استفاده قرار می‌گرفت؛ اما با توجه به تعطیلی مدارس به دلیل شیوع کرونا این سامانه به خوبی استفاده نشد.

وی ادامه داد: در حال حاضر شرکت‌های متقاضی سرویس دهی مدارس از سوی شهرداری در این سامانه ثبت نام کرده اند و مشخص است که چه شرکت‌هایی می‌توانند سرویس دهی کنند، اما زمانی این کار تکمیل می‌شود که مدیران مدارس و والدین دانش آموزان وارد سامانه شده و برای استفاده از سرویس مدرسه ثبت نام کنند.

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت برتاکسیرانی شهرداری مشهد گفت: برهمین اساس به مدارس اعلام کرده ایم، که سامانه سپند را فعال کرده و نسبت به ثبت درخواست اقدام کنند.

محبی افزود: سامانه سپند می‌تواند بسیاری از دغدغه‌های والدین در خصوص سرویس مدارس از جمله هزینه سرویس دهی را برطرف کند، زیرا با وارد کردن محل زندگی و مدرسه فاصله مسیر مشخص شده و هزینه براساس تعرفه‌هایی که از سوی شورای اسلامی شهرمشهد الرضا (ع) تصویب شده محاسبه و اعلام خواهد شد.

وی اضافه کرد: همچنین بحث کنترل سرویس مدارس و امکان برقراری ارتباط با راننده، برای والدین در این سامانه محیا شده است.

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت برتاکسیرانی شهرداری مشهد تصریح کرد: از والدین محترم درخواست داریم که استفاده از سیستم سپند را از مدیران مدارس مطالبه کنند و از مدیران عزیز نیز تقاضا می‌کنیم در این مسیر همکاری لازم را داشته باشند.

محبی با بیان اینکه در شرایط عادی سرویس‌های مدرسه مجاز به جابجایی چهار دانش آموز هستند، خاطرنشان کرد:، اما با توجه به شیوع ویروس کرونا در کارگروه ماده ۱۸ تصویب شد که هرخودرو تنها مجاز به سوار کردن سه دانش آموز است.

وی ادامه داد: هزینه‌ها نیز براساس سه نفر و تعداد روز‌هایی که مدارس به صورت حضوری فعال خواهند شد محاسبه می‌شود و درصورت نیاز به تغییر از طریق کمیسون ماده ۱۸ و شورای اسلامی شهر مشهد الرضا (ع) موضوع پیگیری می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->