پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در روز شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۴ پیش‌بینی بورس شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۴ پرداخت خسارت بیمه شخص ثالث در صدر شکایت مردم از بیمه‌ها فعال‌سازی مجدد سکوهای فروش آنلاین طلا در هفته پیش‌رو تزریق منابع مالی جدید به بورس از فردا (۲۱ تیر ۱۴۰۴) رکورد تاریخی بیت کوین (۲۰ تیر ۱۴۰۴) بانک مرکزی: بابک زنجانی مجوز فعالیت اقتصادی ندارد محدودیت فعالیت اصناف مشهد از ساعت ۱۳ تا ۱۷ | سهم مصرف برق واحد‌های تجاری ۱۶ درصد است  پیشنهاد ویژه ایران‌خودرو به پزشکیان درخصوص حمایت از افراد خسارت‌دیده در حملات رژیم صهیونیستی قیمت امروز خودروهای داخلی و مونتاژی (۱۹ تیر ۱۴۰۴)| تداوم رکود در بازار خودرو سقف‌شکنی بیت‌کوین ادامه دارد | هر BTC برابر با ۱۱۲ هزار دلار! عرضه ۱۳۵۰ تن برنج درجه یک پاکستانی در مشهد آغاز شد (۱۹ تیرماه ۱۴۰۴) فیلم منتسب به سهامداران بورس تکذیب شد مشهد چگونه تابستانِ بی‌باران را تاب می‌آورد؟ مشترکان پرمصرف پیامک اخطار قطع برق دریافت می‌کنند اتصال ۱۴۶ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر در خراسان رضوی به شبکه برق قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۸ تیر ۱۴۰۴) | فونیکس FX چند؟ قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۸ تیر ۱۴۰۴) | تارا ۹۷۰ میلیون تومان شد بررسی قیمت امروز پرفروش‌ترین موبایل‌ها در مشهد (۱۸ تیر ۱۴۰۴) پیش‌فروش بلیت قطار‌های اربعین هفته آینده آغاز می‌شود پرداخت ۵۴.۷ همت وام ازدواج و فرزندآوری به ۲۵۰ هزار نفر از متقاضیان، از ابتدای ۱۴۰۴ ضرورت شکل‌گیری گفت‌وگوی ملی میان کنشگران اصلی اقتصاد مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های لبنی: مصوبه‌ای در خصوص افزایش قیمت لبنیات نداشتیم قیمت امروز دینار عراق چقدر است؟ (۱۸ تیر ۱۴۰۴) آخرین وضعیت پرواز‌ها در آسمان ایران (۱۸ تیر ۱۴۰۴) موج‌سواری هیجان منفی در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۸ تیر ۱۴۰۴) تصویب ۱۳.۵ میلیون دلار سرمایه‌گذاری خارجی در خراسان رضوی قیمت‌های بلیت اتوبوس اربعین ۱۴۰۴، هفته آینده اعلام می‌شود زمان مرحله جدید فروش محصولات سایپا مشخص شد + لینک سایت
سرخط خبرها

پیش بینی قیمت خودرو‌های داخلی در هفته آخر آبان ۱۴۰۰ | تاثیر بازار از لغو افزایش قیمت‌ها

  • کد خبر: ۸۷۶۵۱
  • ۲۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۸:۵۹
پیش بینی قیمت خودرو‌های داخلی در هفته آخر آبان ۱۴۰۰ | تاثیر بازار از لغو افزایش قیمت‌ها
مدیران خودروسازی در بخش گفت‌وگوی خبری تلویزیون و روی آنتن زنده اعلام کردند که تولید و عرضه خودرو را آنقدر بالا می‌برند که فاصله قیمتی میان نرخ کارخانه و بازار حذف شود. اما تمام این حرف‌ها یک مبنا داشت و آن هم مجوز افزایش قیمتی بود که برای خودروسازان صادر شده بود. دیروز اما با دستور رئیس جمهور مجوز افزایش قیمت خودروها لغو شد. اکنون سرنوشت قیمت خودروهای داخلی در بازار به کجا می‌رسد؟

به گزارش شهرآرانیوز، بازار خودرو دچار سرگیجه و سردرگمی است. مصوبه افزایش رسمی قیمت‌ها لغو شده و حالا همه چیز به دستور رئیس جمهور وابسته است. برای همین هنوز مشخص نیست که روند بازار خودرو در هفته آینده چگونه باشد. اما پیش از سردرگمی اخیر در بازار خودرو، روند قیمت‌ها صعودی بود. اما مصوبه افزایش قیمت خودرو چه می‌شود و بازار در هفته‌اخر آبان به چه سمتی می‌رود؟

در هفته سوم آبان، روند قیمت خودرو در بازار افزایشی بود و قیمت برخی از خودرو‌ها در بازار آزاد کمی افزایش داشت. نیمه هفته هم ایران خودرو و هم سایپا، قیمت محصولات خود را رسما گران کردند. افزایش قیمتی که در برخی از محصولات تا ۵۰ میلیون تومان هم می‌رسید.

اما این مصوبه با مخالفت دولت مواجه و لغو شد. اگرچه گفته می‌شود امروز، ۲۱ آبان ماه جلسه ویژه‌ای برای قیمت خودرو در وزارت صمت در حال برگزاری است و مشخص نیست که آیا این جلسه بتواند تغییری در لغو افزایش قیمت خودرو به وجود آورد یا نه.

اگرچه به نظر می‌رسد در هر صورت، قیمت خودرو در هفته اخر آبان ماه افزایشی باشد. اما میزان این افزایش، به خروجی جلسه امروز بستگی دارد.

افزایش تقاضا در بازار خودرو

پیش از این مهدی دادفر، دبیر انجمن واردکنندگان خودرو به تجارت‌نیوز گفته بود اخیرا تقاضا برای خرید و فروش خودرو در بازار افزایش یافته است. این در حالی است که پیش از این فعالان بازار خودرو از رکود در بازار و توقف خرید و فروش خودرو خبر می‌دادند.

گویا بازار در انتظار تعیین تکلیف برخی از رویداد‌ها بود، یکی تعیین تکلیف مذاکرات برجام و دیگری آزادسازی واردات خودرو. دو اتفاقی که می‌توانست بر روند کاهشی قیمت خودرو اثر بگذارد.

حالا به نظر می‌رسد با اتفاق اخیر درباره افزایش رسمی قیمت خودرو و لغو آن، تقاضا‌های جدیدی وارد بازار خودرو شود. چون با وجود اینکه افزایش قیمت خودرو منتفی شده، اما خودروسازان این سیگنال را به بازار داده‌اند که دیر یا زود قیمت خودرو رسما گران می‌شود و احتمال دارد لغو این مصوبه تقاضا‌های بالقوه را به تقاضای بالفعل تبدیل کند و تقاضا برای خرید خودرو افزایش یابد.

این افزایش تقاضا خود به خود می‌تواند به افزایش قیمت‌ها منجر شود. اما اگر خودروسازان بتوانند در نهایت دولت را برای افزایش قمیت خودرو با خود همسو کنند و نظر مساعد دولت را جلب کنند، باید منتظر رشد بیشتر قیمت‌ها در بازار بود.

 

منبع: تجارت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->